• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Μου κλέψανε τα λάδια απο το μοτορι μου!

εγώ πιστεύω ότι άν ήθελε να του το κολλήσει την δευτερη φορά άντε το πολύ την τρίτη θα του είχε βάλει ζάχαρη στα λάδια, αφου είδε οτι το καταλάβαινε που του τα έβγαζε.

Κάτι άλλο ήθελε ο ποιητής να κάνει αλλά.... :a21: :a21: :a21: :a21: :a21: :a21: :a21:

Παιδιά σήμερα το πρωί έγινε το ίδιο σκηνικό και σε άλλη μηχανή! Οπότε κάτι άλλο παίζει! Αλλά του επιφυλάσσω έκπληξη σήμερα! Θα την πέσω στο αμάξι που έχω επίσης στο πάρκιν και θα το λιώσω το σκουλήκι…

Καντο ρε φιλε,να μας φυγει και μας η απορια περι τινος προκειται.

(βασικα τωρα σκεφτικα μηπως παιζει και κανενα αλλο σεναριο...Μηπως αυτος-αυτη που κλεβει τα λαδια δεν τα εχει μαζι σου,μιας και υπαρχει και αλλος παθον,αλλα με τον ιδιοκτητη του παρκινγκ...?και προσπαθει να σας διωξει απο εκει για να του κανει ζημια..?)

Οπως και να εχει παντως αμα τον εντοπισετε να τον τσακισετε!!!:a26: :a26: :a26:
Εκτος απο ζημια στο μηχανακι θα μπορουσε να δημιουργηθει ατυχημα και να χτυπησει καποιος απο αυτη την μ@λ@κι@:mad: :mad: :mad:

ρε μήπως ο μάγκας το χρησημοποιεί για τηγάνισμα...?

για καμιά πατατούλα, ομελετούλα, κουτσομούρα κλπ..:confused:

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Με το μπαρντόν ρε μάγκες, αλλά επειδή είμαι και λίγο μειωμένης αντίληψης...

Από την τάπα πλήρωσης ή αποστράγγισης σας κλέβουν τα λάδια ..???

Γιατί αν συμβαίνει το 1ο, να βρω το γατόνι να μΕ πει πως το κάνει ...

:confused:

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

με συριγγα, σωληνακι και υπομονη...:p

Και εγώ πρώτη φορά το ακούω να κλέβουν λάδια...

Τι στο καλό με σύριγγα τα τραβανε από μέσα?

Παιδιά να ρωτήσω και κάτι εγώ...

Αυτές τις τάπες λαδιού με κλειδί ή Allen που τις πουλανε και πόσο? γιατί εδω στην γειτονιά μου δεν έχω και τους καλητερους γείτονες και φοβάμαι οτι μια μέρα θα μου ρίξουν τίποτα μέσα και θα το πάρω στα χέρια το εργαλείο...

Βρε μήπως έχει κανα fastfood στην γειτονιά και κάνει οικονομία στο λάδι τηγανίσματος?

:lol:

Περιμένουμε νέα.
Που θα πάει το πράγμα.

ανμπιλιβιμπολ....!!!

Για πές μας και την εξέλιξη....:a26: :a26:

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
με συριγγα, σωληνακι και υπομονη...:p
:nono: :nono: :nono:

Όση υπομονή και να έχεις, δεν πρόκειται να βγάλεις πάνω από 20-50 cc (ανάλογα με το μηχανάκι...)

τρελαααααααααααααααααααααααααα

Αρχικά δημιουργήθηκε από PaloukiLook
Παιδιά σήμερα το πρωί έγινε το ίδιο σκηνικό και σε άλλη μηχανή! Οπότε κάτι άλλο παίζει! Αλλά του επιφυλάσσω έκπληξη σήμερα! Θα την πέσω στο αμάξι που έχω επίσης στο πάρκιν και θα το λιώσω το σκουλήκι

Περιμένουμε νέα :winka:

:nono: :nono: :nono:

Όση υπομονή και να έχεις, δεν πρόκειται να βγάλεις πάνω από 20-50 cc (ανάλογα με το μηχανάκι...)

Oταν αγόρασα το Hornet 900 καινούριο, τό είχαν τιγκάρει στο λάδι.
Εβγαλα με την μέθοδο της σύριγγας/σωληνακίου 450 cc σε 5 δόσεις των 50 μέχρι που το έφερα στην κανονική στάθμη.
Γίνεται λοιπόν, και δεν έκανα πανω απο 10 λεπτά. Φυσικά και παίζει ρόλο το μηχανάκι πάντως. :wave2:

Με τί πίθηκους έχουμε να κάνουμε ρε γ@μώτο:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

3 e3hghseis yparxoun....

1)Mas douleyei olous....(to pithanotero)

2)To mhxanaki exei tromerh vlavh kai keei 1L ladi sta 5 xiliometra!

3)Ontws synevei....surreal katastash!

ps
pes mas oti ekanes plaka alla ephdei psarwsan oloi..ntraphkes kai to afhses!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Oταν αγόρασα το Hornet 900 καινούριο, τό είχαν τιγκάρει στο λάδι.
Εβγαλα με την μέθοδο της σύριγγας/σωληνακίου 450 cc σε 5 δόσεις των 50 μέχρι που το έφερα στην κανονική στάθμη.
Γίνεται λοιπόν, και δεν έκανα πανω απο 10 λεπτά. Φυσικά και παίζει ρόλο το μηχανάκι πάντως. :wave2:

Μονο που 5*50cc= 250cc...

Tουλαχιστον ετσι μου εμαθαν εμενα στο σχολειο...:lol: :lol: :lol:

:beer: :wave2:

Μην σας φαινεται απιθανο,εδω ελυσαν ολοκληρο αυτοκινητο(φτερα-καπο-φαναρια-ψυγεια κλπ) μεσα σε πιλοτη χωρις να τους παρει χαμπαρι κανεις:confused:

Επί 4 μέρες ήμασταν εναλλάξ τα βράδια εγώ και ο υπεύθυνος του γκαράζ και στήναμε καραούλι για να γραπώσουμε το σκουλήκι που έβαλε χέρι στο εργαλείο μου. Και το σκουλήκι εβρέθει αλλά για καλή του τύχη όχι από εμένα και έτσι δεν έμεινε ανάπηρος αλλά έφαγε αρκετό ξύλο από τα στρουμφάκια! Από ότι μάθαμε από την αστυνομία το τυπάκι δούλευε σε μια μάντρα με μεταχειρισμένες - καινούργιες μηχανές και μάλλον εκεί παγαίνανε τα λάδια! Και τα λάδια τα έβγαζε χρησιμοποιώντας μια τρόμπα ποδηλάτου στην οποία έκανε μια πατέντα σύνδεσε ένα σωληνάκι και τραβούσε τα λάδια σε μπουκάλι! Δεν το είδα και δεν ξέρω ακριβώς πώς τα κατάφερε! Τα συμπεράσματα δικά σας…

Πίσω
Μπλουζα