Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Θα δείξει δούκα.Αυριο θα αποφασίσει τι να κάνει.Λίγα προγράμματα δουλευει πάντως χωρίς περιττά.
Αν είναι sata το συνδεω και εΦκολακι.
Θα δω μόλις γυρίσω σπίτι.
Εργασιακό πισί που το πληρώνει ο εργαζόμενος... ωραία.
Για να μην λερώνει άλλο το νήμα της αγοράς...
Άφησα το pc από χτες να κάνει shutdown μεθ' ενημερώσεων. Από το βράδι, κολλημένο στο 7 από 13. Το νούμερο 13 και μόνο έπρεπε να με υποψιασει.
Σε άλλη απόπειρα όσο δούλευε και είχε αποτύχει να τα περάσει, κατέβασα το ms fixit που θεωρητικά στρωνει τότε αποτυχημένες ενημερώσεις. Έδειξε ότι δούλεψε χωρίς σφάλματα αλλά φευ.
Λύση 1, το περιμένω (για πάντα)
Λύση 2, το σβηνω, παιρνω ότι έχει μέσα (δηλαδη σχεδόν τίποτα) και φορμάτ κλπ με win7 όπως έχει.
Λύση 3, αν εκκινήσει κανονικά το αφήνω να περάσει τα 10αρια που μου τα έχει κάνει τσουρέκια.
Άλλο τι...;
Ίσως αν κάποιος έχει κάποια ιδέα να μου ρίξει μια πρόταση από πού να ξεκινήσω να ψάχνομαι , καθώς στο τέλος από το βάλε βγάλε θα κάνω ζημιά (και ευτυχώς δεν έχω αρχεία μέσα που χρειάζομαι)
Ευχαριστώ για την προσοχή σας! :blush:
Θα υποθέσω ότι η οθόνη σου δεν έχει σχέση με το πρόβλημα και θα σου προτείνω να ξεκινήσεις από τα εύκολα, αλλάζοντας τα καλώδια. Αν επιμένει, άλλαξε και sata port (π.χ. από την 1 στην 3). Κάνε αυτά και βλέπουμε.
Ohm νομίζω κάπου παραπαίει ένα desktop, να δω αν δουλεύει και σ'ενημερώνω για το τι είναι κλπ (είναι του πατρός, ελπίζω ότι δεν θα το θέλει).
Μια ερώτηση λοιπόν ακόμα στους "κομπιουτεράδες".
Άνοιξα το λάπτοπ... Πέρα από τα εκνευριστικά της αρχής με τις άπειρες ερωτήσεις κλπ, είμαι και στον προβληματισμό του τι θα κάνω με browser, όχι τίποτα άλλο αλλά με αγριοκοιτάει και ο Kylo Ren. Αυτό το MS edge φαίνεται σαν μιά ελαφρωμένη οπτικά έκδοση του MS explorer αλλά δεν ήμουν ποτέΣ φαν.
Προτάσεις πλην των γνωστών Chrome και Firefox για κάτι λιγότερο "βαρύ" υπάρχουν; Αν και ομολογουμένως με 8GB μνήμης μάλλον μαλακίες ψάχνω, αλλά αν είναι κάτι βολικό θα το βάλω και στο νέτμπουκ που έχει μόνο 1GB![]()
Προτάσεις πλην των γνωστών Chrome και Firefox για κάτι λιγότερο "βαρύ" υπάρχουν; Αν και ομολογουμένως με 8GB μνήμης μάλλον μαλακίες ψάχνω, αλλά αν είναι κάτι βολικό θα το βάλω και στο νέτμπουκ που έχει μόνο 1GB![]()
Ohm νομίζω κάπου παραπαίει ένα desktop, να δω αν δουλεύει και σ'ενημερώνω για το τι είναι κλπ (είναι του πατρός, ελπίζω ότι δεν θα το θέλει).
Μια ερώτηση λοιπόν ακόμα στους "κομπιουτεράδες".
Άνοιξα το λάπτοπ... Πέρα από τα εκνευριστικά της αρχής με τις άπειρες ερωτήσεις κλπ, είμαι και στον προβληματισμό του τι θα κάνω με browser, όχι τίποτα άλλο αλλά με αγριοκοιτάει και ο Kylo Ren. Αυτό το MS edge φαίνεται σαν μιά ελαφρωμένη οπτικά έκδοση του MS explorer αλλά δεν ήμουν ποτέΣ φαν.
έχει κανείς μητρική, κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό, χαλασμένα, για πέταμα;