- Εντάχθηκαν
- 7 Φεβρουαρίου 2013
- Πόντοι αντιδράσεων
- 1.912
- Πόντοι
- 113
Socket 775; Ούτε για πλάκα.
Ακόμα και το HRC πιο γρήγορο είναι.
Ακόμα και το HRC πιο γρήγορο είναι.
Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Υπάρχουν καταστήματα που πωλούν μεταχειρισμένα laptop, αλλά είναι λίγο ρίσκο, παρόλο που δίνουν εγγύηση. Έχω δει και ακούσει περιπτώσεις να χαλάνε σχετικά γρήγορα, εντός και εκτός της παρεχόμενης εγγύησης. Μπορείς να αγοράσεις με επαγγελματικό ΑΦΜ;καλημέρα, ψάχνω μεταχειρισμένο λάπτοπ με υποδοχή για sim κάρτα κινητής τηλεφωνίας, έχετε τίποτα στο νού σας;
Ότι έγραψε ο νεοσσός περί USB 4G modem. Επίσης όλα τα σύγχρονα κινητά πλέον έχουν δυνατότητα για hotspot (είτε με USB tethering είτε με WiFi).Υπάρχουν καταστήματα που πωλούν μεταχειρισμένα laptop, αλλά είναι λίγο ρίσκο, παρόλο που δίνουν εγγύηση. Έχω δει και ακούσει περιπτώσεις να χαλάνε σχετικά γρήγορα, εντός και εκτός της παρεχόμενης εγγύησης. Μπορείς να αγοράσεις με επαγγελματικό ΑΦΜ;
Προσοχή να υποστηρίζει τουλάχιστον 4G δίκτυο η κάρτα δικτύου, διότι το 3G έχει καταργηθεί. Πάντως, μην περιορίσεις τις επιλογές σου σε όσα έχουν κάρτα δικτύου κινητής τηλεφωνίας, διότι μπορείς απλά να βάλεις ένα USB 4G modem ή να αγοράσεις MiFi.
Ότι λέει ο κατασκευαστής, αλλά συνήθως με 67W είσαι ΟΚ. 90W και πάνω είναι για πιο δυνατά λάπτοπ που έχουν απαιτήσεις για καλή τροφοδοσία (πχ, δυνατός επεξεργαστής, μεγάλη οθόνη, κτλ).Λοιπον πηρα το λαπτοπ στις διακοπες και ξεχασα το φορτιστή. Το λαπτοπ διαθετει θυρα usb type c.
Αξιζει να παρω κανα φορτιστή 67w η δεν θα φτανει?
Πρακτικα δεν θελω να κανω δουλεια, η μπαταρια θα με φτάνει για την ωρα που θα το εχω ανοιχτο αλλα καπως πρεπει να φορτίσει...
Με το εναμιση αμπερ του κινητου δεν θα γινεται δουλιτσα ετσι?
Δεν κρατιέμαι, για Intel καλός ήταν...Ο q6600ηταν ο καλύτερος επεξεργαστής που έχει βγει ποτέ.
Επιβεβαίωσε πρώτα ότι η θύρα USB type-C επιτρέπει τη φόρτιση της συσκευής. Δεν είναι δεδομένο για όλα τα laptop, ειδικά τα παλιότερα.
εφόσον ισχύει το παραπάνω, μια χαρά θα φορτίσει.Δεν είναι παλιό, της δουλειάς ειναι και το εχω ενα χρονο εκεί.
Θεωρησα ότι θα φορτιζει απο το usb γιατι με αυτο το usb συνδεεται και το docking station.
To Hiren's είναι παρωχημένο, φτιάξε με οδηγίες από εδώ (https://www.youtube.com/watch?v=VaYZon-cNYk&t=300s) ή από εδώ (https://www.youtube.com/watch?v=Af8Y-weJnVA) το medicat. Πολυεργαλείο. Έχει μέσα και το Acronis True image που μπορείς εύκολα και σίγουρα να κάνεις κλώνο κι έναν σκασμό άλλες εφαρμογές που θα σου είναι χρήσιμες αν ασχολείσαι. Το clonezilla με είχε ζορίσει από μικρότερο σε μεγαλύτερο δίσκο ή το ανάποδο (δεν θυμάμαι)
Tip
αν ο καινούριος δίσκος είναι samsung χρησιμοποίησε το Magician της ίδιας εταιρίας που είναι εύκολο και τρέχει μέσα από windows. To εγκαθιστάς στον παλιό δίσκο και κάνεις κλώνο στον καινούριο. μετά αφαιρείς τον παλιό και μπουτάρεις από τον καινούριο όμορφα και ωραία
:wave2:
Ναι και οι δυο ειναι samsung.
Δεν θα εχει προβλημα που θα το εγκαταστησω στον 1Τ που εχει και το λειτουργικο? Θα κανει reboot ? Ενω λειτουργει ο 1Τ θα τον κανει clone ston 2T?
Σωστά Βασίλη, το Clonezilla είχε θέματα παλιότερα με τη μεταφορά σε partition μικρότερο του πηγαίου, ακόμα κι αν τα δεδομένα χωρούσαν στο νέο. Βελτιώθηκε όμως τα τελευταία χρόνια. Παρόλα αυτά, παραμένει πιο δύσχρηστο σε σχέση με τις εφαρμογές Windows που προαναφέρθηκαν. Η δυσκολία είναι να βρεις έκδοση που ενώ διαφημίζεται ως δωρεάν, τελικά θα εκτελεί τη λειτουργία που σε ενδιαφέρει χωρίς να ζητάει τελικά χρήματα.
Κάποτε ήταν κορυφή η Acronis, μετά η Paragon, αλλά οι ισορροπίες ανατρέπονται, διότι αφενός αλλάζουν οι απαιτήσεις με τα νέα λειτουργικά συστήματα, αφετέρου μόλις μία εταιρεία καταστήσει δημοφιλές το προϊόν της, μπαίνει στη διαδικασία να αρχίσει να βγάζει χρήματα από αυτό (και καλά κάνει).
Μου άρεσε το Diskgenius που πρότεινε ο Phantom. Θα το έχω στα υπόψη όταν χρειαστώ κάτι.
Αν αναφερόμαστε σε Windows 10, τότε θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη η αναβάθμιση σε Windows 11, οπότε είναι μία καλή ευκαιρία για καθαρή εγκατάσταση, αντί για migration και κατόπιν upgrade.
Ακριβώς επειδή έχει παρακάμψει τις άδειες χρήσης εμπορικών εφαρμογών, με κάνει να αναρωτιέμαι με τι cracks έχει γίνει η παράκαμψη και κατά πόσο το τελικό αποτέλεσμα είναι χωρίς backdoors.Η λύση που πρότεινα με το medicat έχει πολλές εφαρμογές και λειτουργούν όλες (μη ρωτήσεις πως και γιατί) χωρίς να χρειαζεται να τις αγοράσεις. Ελβετικός σουγιάς το medicat και για UEFI και για Legacy BIOS