• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Μέγαρα και το χάλι τους.

στο παρελθόν που δεν υπήρχαν σόσιαλ όλα αυτά λυνόντουσαν με τη σιωπή. και ποιος θα ασχοληθεί μαζί σου? ηταν θέμα χρόνου να γίνει μια μανούρα που θα ανεβεί σε views στον δημόσιο διάλογο όταν κάνεις track day και λες σε κάποιον άσχετο "φίλε πήγαινε στους πιο γρήγορους γιατι έχουμε πολύ κόσμο και πρέπει να απλώσουν τα γκρουπ".

Είμαστε για γέλια Δημήτρη...

https://www.youtube.com/watch?v=HzQ5JeXUNNg

Και δυστυχώς, όταν δει και κάποιος τα σχόλια θα καταλάβει που βαδίζουμε (κύριοι).
Κάποιοι νομίζουν ότι αν μπουν πίστα, δεν θα πέσουν ούτε μόνοι τους, ούτε εξ' αιτίας άλλων. Και όταν πέσουν, τότε, αφού έγιναν θύματα της στατιστικής, προσπαθούν να βγάλουν άκρη. Θυμάμαι, η πρώτη, και μοναδική φορά που έπεσα στις Σέρρες στα 10 χρόνια που πήγαινα, ήταν όταν ενα παλικάρι με Tuono έφυγε μπροστά μου στην κ15 και για να μην τον πατήσω πήγα στην αμμοπαγίδα και εκεί μετά απο λίγο είχε και ενα σκαλοπάτι απο μπετό, εκλεισα και το γκάζι και έφυγα. Το μηχανάκι λίγες ζημιές, το παλικάρι με το τουόνο ολική καταστροφή και διάσειση. Έχουν πέσει μπροστά μου, δεκάδες άνθρωποι απο δικό τους λάθος όμως. Μια φορά που μου έριξε την μοτοσυκλέτα στα Pits φίλος του dimdoc τότε, τον τρέλανα στα τηλέφωνα και τελικά μου πλήρωσε το βάψιμο του F4iS που είχα εκείνο τον καιρό.

Προχθές στο HellasRally, δυο SSV τράκαραν. Το ένα εφταιγε, ήταν και μεσα σε χωριό το ατύχημα. Ζημιά κάνα 15άρι χιλιάρικα. Καλός ο οδηγός είπε ότι θα πληρώσει. Όταν πήγε να πληρώσει, του είπε ο άλλος ''Ε, αφού είσαι τέτοιος, και ήρθες να πληρώσεις, τότε δώσε μου τα μισά. Αγώνες είναι...''. Εδώ, το πιθανότερο είναι να πηγαίναμε και πλαστά τιμολόγια για να βγει κάνα ταληράκι επιπλέον.

Να ζήσουμε να μας χαιρόμαστε Μήτσο.
-ο0-

Τι παλικάρι απ τα λίγα είναι αυτός στο βιντεο?!
Τι Bobogaucho de merde ….. άρχισε και τα ταξικά και το ψόφησε… θεματοφύλακας της κουλτούρας… ΞΕΡΝΑΩ.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: VFR_
Το πρόβλημα με τον τύπο στο βίντεο -όχι και παλικάρι- είναι πως οι απαντήσεις που δίνει -στα σχόλια που του κάνουν από κάτω- δείχνουν και περί τίνος πρόκειται. Μπουμπούκι.
Ο ίδιος προσδιορίζει τον εαυτό του ως "ψαχαγωγία"... Τουλάχιστον έχει το γνώθι σεαυτόν αλλά... θα έπρεπε να αυτοπροσδιορίζεται στο πρόλογο κάθε βίντεο του.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: VFR_
Έψαξα να δω αν υπάρχει καποια εξέλιξη με την πίστα, αλλά δεν μπορεσα να βρω οτιδήποτε πέραν των άρθρων / βίντεο που ειχαν βγει λίγο μετα το κλεισιμο. Υπάρχει καποιος που να γνωριζει κατι νεότερο;

Δεν έχω διαβάσει ούτε εγώ κάτι, είναι και καλοκαίρι…ζέστη για track day κλπ
Κατά τα άλλα ο υπευθ για την πίστα (galaxy motosports)ήταν σίγουρος ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα ,γτπ.

Ακουσα μια φημη οτι ανοιγουν τα μεγαρα,μπορει και αυτο το ΣΚ.:eek:

Και θα κλείσουν παλι με τον ιδιο τρόπο....κανεις διοργανωτης δεν εχει βγαλει τρακντει οποτε ίσως ρισκάρει η πίστα μονη της αλλα πόσοι θα πανε παλι με ρίσκο να τους διώξουν ξανα?εγω προσωπικα οχι:rolleyes:

Σε μήνυμα που είχα στείλει απάντησαν ότι σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για track day
Για να δούμε

Κάπου είδα κάποιον, πολύτιμο άνθρωπο, φτιαγμένος απο ζαφείρι θα ήταν, και με ρώτησε για ενα χωράφι που θέλει να νομιμοποιήσει. Μου είπε οτι περιμένει να καθαρογραφεί κάτι , ή γεμάτη μου είπε ή άδεια μου είπε, δεν θυμάμαι.......Και μετά θα φωνάξει τους φίλους του να το οργώσουν όλο....

Κάπου είδα κάποιον, πολύτιμο άνθρωπο, φτιαγμένος απο ζαφείρι θα ήταν, και με ρώτησε για ενα χωράφι που θέλει να νομιμοποιήσει. Μου είπε οτι περιμένει να καθαρογραφεί κάτι , ή γεμάτη μου είπε ή άδεια μου είπε, δεν θυμάμαι.......Και μετά θα φωνάξει τους φίλους του να το οργώσουν όλο....

Μιλάς με γέροντες γρίφε.

κι όμως ξεκάθαρος :beer:

Πολυτιμόπουλος, εις αναμονή μόνιμου ξεκαθαρίσματος της όχι γεμάτης, και μετά party...για το θέμα πάντα

Καλα κάτι μου λεει θα περιμένουμε καιρο....:rolleyes:

Ακόμα περιμένουμε ή ξέρουν κάτι τα μνπνα οι αντμινς και δεν λένε?

Ακόμα περιμένουμε ή ξέρουν κάτι τα μνπνα οι αντμινς και δεν λένε?

Μα έγιναν ήδη 2 TDs...ένα τέλος Σεπτεμβρίου και ένα αρχές Οκτωβριου αν θυμάμαι καλά

Το ξερω, αλλά δεν βλεπω άλλα εδώ και καιρό και είπα μήπως ξαναπεσαν στα ναρκωτικα τα παιδιά....

Με 90€ συμμετοχή ίσως τα ναρκωτικά είναι μια καλή εξήγηση

Αυτές τις μέρες, υπήρχε το προγραμματισμένο TD στις Σέρρες και το ΠΠΤ στα Μέγαρα που τελικά ακυρώθηκε.
Ίσως αυτά να γέμισαν το καλεντάρι και γι'αυτό να μην είδαμε κάτι πρόσφατο....είδωμεν

Νομιζω παντως οτι εινα και τελος της περιοδου των track day's.

Επισης η πιστα απ οτι ξερω διατιθεται και για προσωπικη προπονηση,αν μαζεψεις τα ατομα και τα χρηματα μπορεις να την κλεισεις,ισως αν ειμαστε περισσοτεροι αξιζε να ρωτησουμε...λεω εγω τωρα.

Αν μιλάς για την πιστα στα μεγαρα αν καταφέρεις να μαζέψεις 50 ατομα που ειναι περίπου το minimum για να την κλείσεις καλή τυχη...οπως και το ασθενοφόρο και ολα τα παρελκόμενα...δεν ειναι τυχαίο που το κανουν ελάχιστοι και ελάχιστα..

Στις Σέρρες οπότε εχει ανοιχτή προπόνηση η πιστα ειναι ανοιχτά και για ενα άτομο...:wave2:

Πίσω
Μπλουζα