- Εντάχθηκαν
- 18 Σεπτεμβρίου 2008
- Πόντοι αντιδράσεων
- 229
- Πόντοι
- 0
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
πόσο μάλλον να με ακούσεις.
:rotflmao: :rotflmao:
Aμα με ακουσεις εσυ,σε κοβω για τριπλο by-pass παντως
Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
πόσο μάλλον να με ακούσεις.
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tadi
Υπαρχουν χιλιαδες μηχανακια αλλα μετα τις 12 το βραδυ (εκτος Σαββατου) δεν βλεπεις και τοσα πολλα ε?
:smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
.
Ειναι ζωικο ενστικτο επιβιωσης ... απο τα αρχαια χρονια ... ακουγε βρηχησμο λιονταριο κ τοβαζε στα ποδια ... ακουγε το κουνουπι να κανει μπζιιιιιιιιιιιιι και το εγραφε στα @@ ...
Δεν ξερω τι κανεις εσυ αλλα εγω ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ αν σου φαινεται πηγαινω Παναγιτσα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
Μηπως οσοι εχουν ξεταπωτες και αλλες 102db που κανουν θορυβο γουσταρουν το αγρια πραπρα και παιζουν συνεχεια με το γκαζι?
Ή μηπως οταν περνατε π.χ. απο γειτονιες, νοσοκομεια, κλινικες κλπ κλπ το πατε παναγιτσα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δεν ξερω τι κανεις εσυ αλλα εγω ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ αν σου φαινεται πηγαινω Παναγιτσα...![]()
ΑΝ διαβασεις τι εγραψα θα καταλαβεις...:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tadi
Τα ΚΤΜ ναι. Τα αλλα δεν ξερω.
:rotflmao::beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Έχω ένα bandit στο οποίο ο ήχος του με την εργοστασιακή εξάτμιση μοιάζει σχεδόν με ηλεκτρικό μοτέρ. Πολύ λίγος θόρυβος σε σχέση με τον κάθε κάγκουρα.
Αναλυτικότερα:
Στάθμη θορύβου εν στάσει [>dB(A)] 86.0
Στάθμη θορύβου εν κινήσει (όταν περνά) [db(A)] 78.0
Δεν κινδυνεψα μέχρι σήμερα γιατί:
α) Σταματάω ΣΕ ΚΑΘΕ στοπ και ελλατώνω ταχύτητα ή ακινητοποιούμαι σε σταυροδρόμι αν αυτό απαιτείται άσχετα αν έχω προτεραιότητα ή όχι ελέγχοντας πάντα τι έρχεται από δεξία και αριστερά.
β) Στην κίνηση δεν αλλάζω κατεύθυνση απροειδοποίητα χωρίς φλας και δε χώνομαι σα σφην@π00τσ@ στα ποιο απρόβλεπτα μέρη για έναν οδηγό ΙΧ.
γ) Όταν απαιτείται να κάνω διήθηση αυτό γίνεται με λογική ταχύτητα χωρίς να ξαφνιάζω τα προπορευόμενα οχήματα.
δ) Δεν προσπερνάω άλλο όχημα αν δε βεβαιωθώ ότι ο οδηγός του με έχει δει και είναι απόλυτα ασφαλές.
Αν χρειαστεί να προειδοποιήσω για την παρουσία μου τότε το κάνω πατώντας ελαφρά την κόρνα ή παίζοντας στιγμιαία με τη μεγάλη σκάλα των προβολέων μου. Όλα τα άλλα για θορύβους, περί
"situation awareness" και καμμένα μπούτια τ ακούω βερεσέ. Ας μάθουμε να οδηγούμε σωστά καλύτερα!
![]()
![]()
![]()
Εδώ και χρόνια... δεν υπάρχει σωτηρία που λεέι και το άσμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από zouR1
Καλημέρα παίδες. Τελικά αυτοί μπάτσοι δεν σε αφήνουν να αγιάσεις...
Λάθος σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από zouR1
Χτες το απόγευμα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας με σταμάτησαν και μου έδωσαν κλήση για χαρτιά που δεν είχα
Τι είδους όπλο έχεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από zouR1
αλλά μου έριξαν και ένα bonus λόγω του ότι "δεν είχα σιγαστήρα".
Υπάχουν και τα αντικανονικά;Αρχικά δημιουργήθηκε από zouR1
Βέβαια στο CBR είχα κανονικότατο τελικό Acrapovic
Ποιο θεώρημα το λέει αυτό;Αρχικά δημιουργήθηκε από zouR1
που για κανένα λόγο δεν μπορεί να θεωρηθεί υπερβολικά θορυβώδες
By far...Αρχικά δημιουργήθηκε από zouR1
και σίγουρα δεν πιάνεται ως "έλλειψη σιγαστήρα".
Με άλλα λόγια, την γ@μησες....Αρχικά δημιουργήθηκε από zouR1
Σήμερα πήγα να κάνω ένσταση στην αστυνομία στην Αλεξάνδρας και μου είπαν ο τροχονόμος είχε δικαίωμα να με γράψει βάσει του άρθρου 81 του Κ.Ο.Κ...
ΕυχαριστούμεΑρχικά δημιουργήθηκε από zouR1
FYI ορίστε η σχετική παράγραφος του άρθρου 81.
12. O κινητήρας εσωτερικής καύσης, o oπoίoς χρησιμoπoιείται για την πρoώθηση oδικoύ oχήματoς, επιβάλλεται να είναι εφoδιασμένoς με απoτελεσματικό σιγαστήρα, κατάλληλo να μειώνει τo θόρυβo, o oπoίoς πρoκαλείται από την έξoδo των καυσαερίων και τέτoιας κατασκευής, ώστε να μην δύναται να τεθεί εκτός λειτoυργίας από τoν oδηγό από τη θέση τoυ.
Α, εσύ είσαι ο θεωρητικός....Αρχικά δημιουργήθηκε από zouR1
Προσωπικά τον σιγαστήρα τον θεωρώ Super αποτελεσματικό
Η φαντασία είναι καλή.. ειδικά στο σεξ, δες ποιο πάνω...Αρχικά δημιουργήθηκε από zouR1
και φαντάζομαι το ίδιο θεωρεί και η αντιπροσωπία της Acrapovic στην Ελλάδα.
Χάρη σου κάνανε δηλαδή...Αρχικά δημιουργήθηκε από zouR1
Μου είπαν ότι "Κανονικά έπρεπε να σας πάρουν την άδεια και να σας στείλουν στο ΚΤΕΟ Ελληνικού για μέτρηση θορύβου. Αλλά παρόλα αυτά το πρόστιμο θα ίσχυε έτσι και αλλιώς..."
Αμα τους ζήταγες να στο ξαναπούν ίσως γινόταν πιο κατανοητό;Αρχικά δημιουργήθηκε από zouR1
Αυτό δεν το κατάλαβα με τίποτα..
ο Μπατμαν;Αρχικά δημιουργήθηκε από zouR1
Δηλαδή ποιος θα με προστατέψει αν ο τροχονόμος έκανε λάθος ?
Αμήν.... με τόσους δικηγόρους δεν εβρισκες κι άκρη...Αρχικά δημιουργήθηκε από zouR1
Και έχουν καταργηθεί και τα δικαστήρια.
Αφοιυ καταργήθηκαν, τζάμπα θα σου έρθει....Αρχικά δημιουργήθηκε από zouR1
Αν απορριφθεί η ένσταση θα πρέπει να κινηθώ δικαστικά με δικά μου έξοδα, και τρέχα γύρευε.