Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
..βάλε τα ίδια φιλαράκι.. Tα Exp πάντως εγώ δεν τα ξαναβάζω.Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
Παιδιά έκατσα και διάβασα σχεδόν ολο το ποστ... και δεν θα ΄θέλα να ρωτησω και γω με την σειρα μου τι λαστιχα να βαλω?
...Απλα δεν εχω καταληξει!!!![]()
Οι πιο πολοι βαζουν λαστιχα για να πατανε γερα στον δρομο να βουτανε στις στροφες κτλ ...
Εγω που το σκιζω στον δρομο ,στα στροφιλικια κτλ
αλλα και το καλοκαιρι στο νησι το ξεσκιζω στους χωματοδρομους βατους και μη κανοντας τουλαχιστον 600χλμ στο χαλαρο
Τι θα μπορουσε να καλυψει τις αναγκες μου???![]()
μιας και τα μαμα trailwing που εχω εδω κ εναμισι χρονο εχουν φτασει τα 29000 χλμ και το πισω στα πλαινα εχει ακομα κατι ψηλα αλλα στην μεση ειναι πλεον σλικ και το μπροστα εχει ριτιδιασει![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
Λοιπον....
ημουν ετοιμος να παω να βαλω τα bw (μολις ειχα τραβηξει λεφτα απο την τραπεζα για να παω να τα περασω)
φευγοντας απο το ατμ στα 50μ βλεπω ενα μαγαζι με ελαστικα μοτο.
μπαινω, ρωταω.....
το παλικαρι πολυ φιλικο και εξυπηρετικο μου λεει οτι δεν εχει bridgestone, αλλα μονο pirelli και dunlop
Τα dunlop μαλιστα (εχω ακουσει καλα λογια) τα ειχε και ετοιμοπαραδοτα....
το εκπληκτικο ομως ηταν η τιμη τους...
?225 κομπλε με τα περαστικα! :look:
οταν λοιπον η καλυτερη τιμη που πηρα για τα bw ηταν ?280, αξιζει να βαλω τα dunlop ή οχι???
Να πω οτι το dunlop το ειδα, ηταν καινουριο και φρεσκο
η καλη τιμη οφειλεται σε παραεισαγωγη![]()
Η χρηση που κανω στη μηχανη ειναι 80/20 πολη/ταξιδια
Ευχαριστω :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1709
οσα εχουν ζαντεσ με ακτινεσ εχουν σαμπρελα βλεπε lc8 ktm
το στρομα δεν εχει σαμπρελα δεν εχει ζαντεσ με ακτινεσ
και πολλα sm η μετατροπεσ σε sm εχουν φορανε σαμπρελα (sm=supermoto)
Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
Λοιπον....
ημουν ετοιμος να παω να βαλω τα bw (μολις ειχα τραβηξει λεφτα απο την τραπεζα για να παω να τα περασω)
φευγοντας απο το ατμ στα 50μ βλεπω ενα μαγαζι με ελαστικα μοτο.
μπαινω, ρωταω.....
το παλικαρι πολυ φιλικο και εξυπηρετικο μου λεει οτι δεν εχει bridgestone, αλλα μονο pirelli και dunlop
Τα dunlop μαλιστα (εχω ακουσει καλα λογια) τα ειχε και ετοιμοπαραδοτα....
το εκπληκτικο ομως ηταν η τιμη τους...
?225 κομπλε με τα περαστικα! :look:
οταν λοιπον η καλυτερη τιμη που πηρα για τα bw ηταν ?280, αξιζει να βαλω τα dunlop ή οχι???
Να πω οτι το dunlop το ειδα, ηταν καινουριο και φρεσκο
η καλη τιμη οφειλεται σε παραεισαγωγη![]()
Η χρηση που κανω στη μηχανη ειναι 80/20 πολη/ταξιδια
Ευχαριστω :wave2:
ευχαριστω φιλε low__rider :beer:Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
Φιλε kakofonixx
Επειδη και σε μένα δεν μ'αρεσει να πληρωνω κερατιατικα το ψαξα λιγο το πραγμα.
Εχοντας φτασει τα 31,000 χιλιομετρα με τα μαμα trailwing δεν με επερνε αλλο και επρεπε να πανε για αλλαγη.
Κατ εμε τελικα τα καλυτερα ειναι τα tourance αλλα τα εβρησκα μονο με δεικτη v οπου θεωρω οτι δεν κανουν για το δικο μας μηχανακι
...ετσι εβαλα τα BW και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος τωρα 2 μερες.
Ουτε το τιμονι τρεμει οταν το αφηνω ουτε η μηχανη κουναει στα πολλα (ακομα και με την μπαγκαζιερα) ουτε τιποτα! Τα λαστιχακια δουλευουν μια χαρα και η διαφορα με τα μαμα ειναι κατι παραπανω απο εμφανεστατη!!
Στο προκειμενο τωρα 240 ευρω με τα περαστικα, ζυγοσταθμιση κλπ. και φρεσκοτατα!
...βεβαια ειπα οτι ειμαι απο το v-strom club (δεν ειμαι) ειδα την προσφορα στο internet και αλλα τετοια...
Ο κυρ Ματθαιος μια χαρα μαστορας.
Δεν θελω να κανω διαφημιση αλλα νομιζω πρεπει να το λεμε οταν καποιος ειναι σωστος και οικονομικοτερος απο ολους τους αλλους .
Τα BW τα εβρισκα απο 280 μεχρι 330:eyepop:
Το καταστημα ειναι λ. Αλεξανδρας 23 ...μοτοχωρος
επισης να πω οτι το abs στο πισω τροχο πλεον δεν πιανει τοσο ευκολα μιας και το λαστιχο εχει σαφως καλυτερη προσφυση και σου δινει καλυτερη αισθηση.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DPF
BW THE BEST. ΣΚΛΗΡΗ ΓΟΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΛΑΚΗ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από harlek
Αυτό δε νομίζω ότι ισχύει, τα Battlewing είναι μονής γόμας...