- Εντάχθηκαν
- 13 Μαΐου 2017
- Πόντοι αντιδράσεων
- 1
- Πόντοι
- 0
Καλά είσαι ! Για πες και το σαλτανάτι με τις ζάντες .:hmm:
Εαν εννοεις το κοστος......το κοστος ηταν 240€ σε μαγαζι της θεσσαλονικης ,θεωρω πολυ καλη η τιμη...
Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Καλά είσαι ! Για πες και το σαλτανάτι με τις ζάντες .:hmm:
Εγω τελευταια κολλησα με αυτο...Προβολή συνημμένου 388473...δεν ειναι σκληρο και κραταει καλα...
Καλό για στεγνό αλλά στο βρεγμένο πας λίγο σαν την κότα με αυτό.
Προσωπικα στο βρεγμενο δεν παιζω με την τυχη μου...παω χαλαρα παντα
Δεν βγάζουν άλλα χλμ; Νομίζω τα έχεις 2 χρονια πάνω.Και ήρθε η ώρα της αλλαγής μετά από 18.000 Με τα roadsmart 3. Πολύ ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο ελαστικό αλλά θα ήθελα να πάω σε κάτι πιο μαλακό. Αν δεν είχα να κάνω ένα δικαβαλο φορτωμένο ταξίδι το καλοκαίρι για 3-4κ χλμ θα έβαζα κάτι σε pilotpower η sportsmart αλλά νομίζω μετά το ταξίδι το πίσω θα θέλει πέταμα. Έχετε να πείτε κάτι?
1μιση ακριβώς τα έχω αλλά πλέον έχουν πέσει σε απόδοση. Ειδικά στο τέλος του πέλματος γλιστράνε και ανοίγουν την τροχιά. Στο καθημερινό commuting δεν έχουν πρόβλημα αλλά επειδή έχω στο πρόγραμμα βόλτες κ πίστα δεν τα έχω καμία εμπιστοσύνη πλέον να τα πιέσω.
Τελικά έβαλα Dunlop Sportsmart 2 Max. Είπα να κάνω κ εγώ μια τρέλα στη ζωή μου και να παρακούσω τον κατασκευαστή που προτείνει sport touring.![]()
![]()
Τελικά έβαλα Dunlop Sportsmart 2 Max. Είπα να κάνω κ εγώ μια τρέλα στη ζωή μου και να παρακούσω τον κατασκευαστή που προτείνει sport touring.![]()
![]()