- Εντάχθηκαν
- 30 Ιανουαρίου 2014
- Πόντοι αντιδράσεων
- 2.770
- Πόντοι
- 113
H τιμή αυτή είναι χωρίς τις σουίτες φορεμένες να υποθεσω. Οπότε θέλεις κάποιο έξτρα ποσό. Χμμμμ
Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
H τιμή αυτή είναι χωρίς τις σουίτες φορεμένες να υποθεσω. Οπότε θέλεις κάποιο έξτρα ποσό. Χμμμμ
Δεν ξέρω τι έχει ως βασικό εξοπλισμο.
Αντε να χρειαστεί ένα QS
2026 και άντε να χρειαστεί ένα qs? μπορεί και να μην χρειαστεί δηλαδή?
Αυτονόητο είναι το qs και ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ που σε μηχανάκι με προσανατολισμό την πίστα δεν είναι στάνταρ.
Ότι και να λες χάρη για μάρκετινγκ και δοκιμές και επιλογές είναι τραγικό που δεν είναι στον βασικό εξοπλισμό.
Δεν ξέρω τι έχει ως βασικό εξοπλισμο.
Αντε να χρειαστεί ένα QS
Απ' όσο έχω ασχοληθεί μαζί του, δεν έχει. Ως προσθήκη θα στοιχίσει περίπου 350 ευρώ. Αλλά η πλήρη σουίτα με όλα τα ηλεκτρονικά είναι στα 1000 ευρώ και το περιλαμβάνει φυσικά όπως και πολλά άλλα τα οποία μεμονωμένα θα ξεπερνούσαν τα 1500, ίσως και 1800 ευρώ.
Το θέμα είναι πως στην Γερμανια στοιχίζει 15.500 και μαζί με την πλήρη σουίτα φτάνει τα 16500. Στην τιμή της βασικής έκδοσης ακόμη και η διαφορά ΦΠΑ θα το έφερνε στα 16.150 και όχι στα 16.990 οπότε έχω μια μικρή ελπίδα στα 16.990 να έρχεται στην Ελλάδα με φουλ εξοπλισμό καθώς δεν υπήρξε ανάλυση στην ανακοίνωση της τιμής.
Θα δείξει, σύντομα.
Πάντως 115 ίππους τροχό ειχε το SRAD 750 το 1996...![]()
Κάνε όνειρα...
Πάντως 115 ίππους τροχό ειχε το SRAD 750 το 1996...![]()