Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Κορονοϊός | «Αποχή από το σεξ ως μέτρο πρόληψης»
Ο αυνανισμός ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Νομίζω ότι θα παιχτεί μ@λ@κ1@...
Για το ΚΕΠ που με ενδιαφερει εχει ανακοινωθει περιορισμενο ωραριο (ηταν ανοιχτο μεχρι το βραδυ, τωρα θα ειναι μεχρι το μεσημερι). ΔΟΥ διαβαζω οτι θα στελνουν βεβαιωσεις μεσω email. Το οποιο θα ηταν ιδανικο (ουτε εγω θελω προφανως να βγαινω ασκοπα), αλλα οι πιθανοτητες που δινω εφοριακος να απαντησει σε τηλεφωνο ή mail ειναι μηδενικες.
Δεν ξερω, απο τη μια κι εγω δε θελω να κυκλοφορω ουτε να επιβαρυνω τις υπηρεσιες. Αλλα κατι μου λεει πως αν δε γινει αυτη τη βδομαδα η μεταβιβαση μετα θα ειναι ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα.
πριν κανα δυο χρόνια, είχα στείλει μήνυμα μεσω του taxis στην εφορία για κάποιο ζήτημα.
Μου είχαν απαντήσει ίσως και την επόμενη μέρα! Πολύ γρήγορα δηλαδή. Μη το δένεις ότι θα σε γράψουν.
Απληστία..........................
https://www.thebest.gr/article/5731...ntikou-cherion-alla-den-mporei-na-ta-poulisei
Φίλε στην ίδια φάση ήταν και ο αδερφός μου σήμερα...θα πούλαγε σε ένα παλικάρι ένα μηχανάκι και ξεκίνησαν να πάνε στο Χολαργό στον κεντρικό τομέα Αθηνών για την μεταβίβαση...εκεί τους είπαν οτι τέλος...από σήμερα 16/3 παπαλα και για δεκαπέντε μέρες η υπηρεσία για το κοινό δεν μπαίνει κανείς με λίγα λόγια...Για το ΚΕΠ που με ενδιαφερει εχει ανακοινωθει περιορισμενο ωραριο (ηταν ανοιχτο μεχρι το βραδυ, τωρα θα ειναι μεχρι το μεσημερι). ΔΟΥ διαβαζω οτι θα στελνουν βεβαιωσεις μεσω email. Το οποιο θα ηταν ιδανικο (ουτε εγω θελω προφανως να βγαινω ασκοπα), αλλα οι πιθανοτητες που δινω εφοριακος να απαντησει σε τηλεφωνο ή mail ειναι μηδενικες.
Δεν ξερω, απο τη μια κι εγω δε θελω να κυκλοφορω ουτε να επιβαρυνω τις υπηρεσιες. Αλλα κατι μου λεει πως αν δε γινει αυτη τη βδομαδα η μεταβιβαση μετα θα ειναι ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα.
Έτσι κι αλλιώς με ΔΟΥ δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας (τηλέφωνο κατεβασμένο φυσικά)