• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Κορωνοϊός...

Διακοπή παραγωγής λόγω πανδημίας σε εργοστάσια KTM και Ducati .

Ερωτηση, αν γνωριζει καποιος. Δημοσιες υπηρεσιες λειτουργουν κανονικα; ΔΟΥ και μεταφορων (ή ΚΕΠ) συγκεκριμενα.
Μεταβιβαση εν μεσω πανδημιας... :sick:

Μέχρι την Παρασκευή λειτουργούσαν και ούτε υπάρχει εξαγγελία για κλείσιμό τους

ΚΕΠ μόνο με ραντεβού νομίζω. Γενικά θα υπάρχει έλλειψη προσωπικού αλλά λογικά και πολιτών.

Για το ΚΕΠ που με ενδιαφερει εχει ανακοινωθει περιορισμενο ωραριο (ηταν ανοιχτο μεχρι το βραδυ, τωρα θα ειναι μεχρι το μεσημερι). ΔΟΥ διαβαζω οτι θα στελνουν βεβαιωσεις μεσω email. Το οποιο θα ηταν ιδανικο (ουτε εγω θελω προφανως να βγαινω ασκοπα), αλλα οι πιθανοτητες που δινω εφοριακος να απαντησει σε τηλεφωνο ή mail ειναι μηδενικες.

Δεν ξερω, απο τη μια κι εγω δε θελω να κυκλοφορω ουτε να επιβαρυνω τις υπηρεσιες. Αλλα κατι μου λεει πως αν δε γινει αυτη τη βδομαδα η μεταβιβαση μετα θα ειναι ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα.

πριν κανα δυο χρόνια, είχα στείλει μήνυμα μεσω του taxis στην εφορία για κάποιο ζήτημα.
Μου είχαν απαντήσει ίσως και την επόμενη μέρα! Πολύ γρήγορα δηλαδή. Μη το δένεις ότι θα σε γράψουν.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: ptc
Για το ΚΕΠ που με ενδιαφερει εχει ανακοινωθει περιορισμενο ωραριο (ηταν ανοιχτο μεχρι το βραδυ, τωρα θα ειναι μεχρι το μεσημερι). ΔΟΥ διαβαζω οτι θα στελνουν βεβαιωσεις μεσω email. Το οποιο θα ηταν ιδανικο (ουτε εγω θελω προφανως να βγαινω ασκοπα), αλλα οι πιθανοτητες που δινω εφοριακος να απαντησει σε τηλεφωνο ή mail ειναι μηδενικες.

Δεν ξερω, απο τη μια κι εγω δε θελω να κυκλοφορω ουτε να επιβαρυνω τις υπηρεσιες. Αλλα κατι μου λεει πως αν δε γινει αυτη τη βδομαδα η μεταβιβαση μετα θα ειναι ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα.

πριν κανα δυο χρόνια, είχα στείλει μήνυμα μεσω του taxis στην εφορία για κάποιο ζήτημα.
Μου είχαν απαντήσει ίσως και την επόμενη μέρα! Πολύ γρήγορα δηλαδή. Μη το δένεις ότι θα σε γράψουν.

Σωστά τα λέει ο μαρινάτος(:p) έχω στείλει 4-5 ερωτήματα και μου απαντούσαν το αργότερο σε 2 μέρες

Φίλε στην ίδια φάση ήταν και ο αδερφός μου σήμερα...θα πούλαγε σε ένα παλικάρι ένα μηχανάκι και ξεκίνησαν να πάνε στο Χολαργό στον κεντρικό τομέα Αθηνών για την μεταβίβαση...εκεί τους είπαν οτι τέλος...από σήμερα 16/3 παπαλα και για δεκαπέντε μέρες η υπηρεσία για το κοινό δεν μπαίνει κανείς με λίγα λόγια...

τους είπαν να απευθυνθούν σε ΚΕΠ που λειτουργούν κανονικα αλλα μονο πρωϊ..

αύριο έχουν κλείσει να πάνε σε ΚΕΠ για την μεταβίβαση αλλα δεν ξέρω τι θα κανουν με το απαραίτητο παράβολο....στο Χολαργό έχει μέσα αυτόματο πωλητή στα ΚΕΠ όχι...αρα θα πρέπει να περάσουν κι από τραπεζα για το παραβολο και εκει μπαινει ο κοσμος με το..δελτιο 5-5 κτλ...απο οτι ακουω στο ραδιοφωνο..

στο μεταξυ ο αδερφός μου εχει φαει φρίκη μη χάσει τον αγοραστή..:facepalm: ...χαμουλης με λίγα λόγια..

Κι εδώ τα ίδια. Αλλά δεν εξυπηρετούν ούτε τα κεπ του δήμου μεταβιβάσεις. Έτσι κι αλλιώς με ΔΟΥ δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας (τηλέφωνο κατεβασμένο φυσικά) και δεν είχα το χαρτί για τα τέλη. Έστειλα ένα μήνυμα μέσω taxis μπας και, αλλά δεν περιμένω πολλά.

Το παιδί θα μου βάλει μια μικρή προκαταβολή να το κλείσει, αν και κάτι μου λέει πως θα περάσει πολύς καιρός για να αλλάξει κάτι. Το 15ήμερο είναι μόνο η αρχή.

Όπως και να χει, καλό θα ήταν αν είχε γίνει, αλλά τέτοιες στιγμές πραγματικά το τελευταίο που θα σκεφτώ είναι αν πουληθεί ή όχι ένα μηχανάκι. Καλύτερα απ' τη μια που δε γίνεται γιατί ένιωθα άσχημα που θα έπρεπε να επιβαρύνω τις υπηρεσίες.

Μένουμε σπίτι και καλή τύχη σε όλους. :beer:

Εμένα ο αδερφός μου ευτυχώς για εκείνον το είχε πάρει το χαρτί από την εφορία για τα τέλη εδώ και δύο εβδομάδες..

Το ΚΕΠ θα τους εξυπηρετήσει κανονικά.. Απλά μπορεί να περάσει καιρός μέχρι να μπορέσει να πάρει στα χέρια του ο νέος κάτοχος την κανονική πράσινη άδεια που εκδίδει το υπουργείο... Μέχρι τότε θα κυκλοφορήσει με την φωτοτυπία..

Αυτά ξέρω και μου τα λέγε ο μπρο πριν λίγο στο τηλέφωνο... Τώρα τι θα γίνει μέχρι αύριο που είναι να πάνε, ένας Θεός ξέρει.

Πίσω
Μπλουζα