- Εντάχθηκαν
- 1 Νοεμβρίου 2015
- Πόντοι αντιδράσεων
- 207
- Πόντοι
- 43
Πολύ ωραία ήταν και φέτος. Ωραία παρέα και κουβέντα, και καλό κλίμα. Να είμαστε καλά και του χρόνου :beer:
Τελευταία επεξεργασία:
Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Αν και δε...χορέψαμε με το μονόκανο τον αντμιν, ήταν πολύ ωραία.
Δεν ξέρω για σας, εμένα εχουν αρχινίσει να μου βγάνουν μια οικογενειακή θαλπωρή οι κοπές πίτας μας πλέον. Σαν μάζωξη μακρινών συγγενώνε ασούμε.
Μπορεί πάλι να παθαίνω καιτούλα γαρμπή και να με πχιάνουν οι ευαιστησίες μο
Και του χρόνου!
Μπράβο παιδιά.. Πολύ ωραία ήταν.
Εκανα βέβαια την μλκια κ ήρθα πολύ νωρίς (20:05) γιατί μπερδεύτηκα και νόμιζα πως ήσασταν τίποτα κιουριλέδες ξερωγώ που τηρείτε τα ωραρια κι έφαγα ψιλοφόλα γιατί εκείνη την ώρα ήταν μόνο η γκαρσόνα κι αλλοι 2.. Είχα πολλές επιλογές λοιπόν κι έκατσα σε τραπεζάκι στα ενδότερα (πιαστηκε λίγο ο κώλος μου απ'τις καρέκλες) γιατί είδα κάτι σκηνες, ντραμς κτλ κ λεω θα γίνει κάνα νταβαντούρι αλλά εσείς παίξατε άλλη μπαλίτσα και πιάσατε κήπο.. Γύρισα κάποια στιγμή κ είδα έξω το χάος εκεί που πριν ήταν άδειο.. Τώρα το γιατί φαντάστηκα ότι έχω ρίζες κ συνέχισα να κάθομαι μέσα, στο τραπεζάκι που πιάστηκε ο κώλος μου και δεν ήρθα έξω, δεν το ξέρω αλλά τι α κάνς; Α κάητς α σκάης; Άλλη φορά θα πούμε περισσότερα (ή έστω κάτι ετσι γι αλλαγή) σε κάνα καφέ που θα είστε λιγότεροι κ θα μπορώ να σας μανατζάρω καλύτερα!
Υγ: η πίτα γ..ησε! Έμεινε κανένα κομμάτι;
Πολύ ωραία βραδιά! Μαζευτήκαμε και πολλά χαμογελαστά πρόσωπα!
Το δωράκι πως το παραλαμβάνουμε;![]()
Γι' αυτά που έδωσε ο Χάρης το πτώμα;
Σήμερα το βράδυ στο ίδιο μέρος: https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162727&page=248&p=3281495&viewfull=1#post3281495
Έλα κατα τις 21.00![]()