• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Κυριακή, 26/10/2025 - Καφεδάκι @ Πόρτο Γερμενό

Εμείς ήμασταν σε ενα ασπρο.
Εσείς σε ποιο ήσασταν???

Αυτά είναι..μπράβο σε όλους..γεμάτη βόλτα

Εγώ ήμουν ο συνδετικός κρίκος, μιας και είμαι ο μόνος οε που συναντησε και τα 2 group!!!
:bawl:

Θέλει ταλέντο και τέχνη για να καταφέρεις σε ένα προορισμό μαξ μια ώρα μακριά, α) να μη βρεθεί κανείς σε κανένα προκαθορισμένο σημείο συνάντησης, β) να μη βρεθουν οι μισοί με τους άλλους μισοί έχοντας κοινό προορισμό, γ) να κάτσουν οι μισοί σε άλλο καφέ πιο κει ενώ έχει δηλωθεί ρητά ότι ένα είναι μόνο εκεί,δ) να μιλάνε στο τηλέφωνο και να μην καταφέρνουν ούτε καν να χαιρετηθουν δια ζώσης στο φευγιο.

Μπράβο σε όλους μας, άξια μοτοτέκνα!
Πάντα πιτυχιες

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: D3300
Θέλει ταλέντο και τέχνη για να καταφέρεις σε ένα προορισμό μαξ μια ώρα μακριά, α) να μη βρεθεί κανείς σε κανένα προκαθορισμένο σημείο συνάντησης, β) να μη βρεθουν οι μισοί με τους άλλους μισοί έχοντας κοινό προορισμό, γ) να κάτσουν οι μισοί σε άλλο καφέ πιο κει ενώ έχει δηλωθεί ρητά ότι ένα είναι μόνο εκεί,δ) να μιλάνε στο τηλέφωνο και να μην καταφέρνουν ούτε καν να χαιρετηθουν δια ζώσης στο φευγιο.

Μπράβο σε όλους μας, άξια μοτοτέκνα!
Πάντα πιτυχιες
μονο moto.gr αφου

Μία παρένθεση να κάνω κάπου εδώ...

Εγώ δεν είχα δηλώσει οτι θα έρθω, μίας και αυτή η βόλτα είχε εκπαιδευτικό σκοπό για τον αδερφό μου (ο οποίος οδηγούσε ένα απο τα δικά μου και εγώ ακολουθούσα με το άλλο) και ο προορισμός ήταν αβέβαιος (ο ρυθμός δε, πολύ πιο αργός απο το σύνηθες μου).
Εν τέλει, είδα οτι δεν είχε πρόβλημα και φτάσαμε Γερμενό.

Μία παρένθεση να κάνω κάπου εδώ...

Εγώ δεν είχα δηλώσει οτι θα έρθω, μίας και αυτή η βόλτα είχε εκπαιδευτικό σκοπό για τον αδερφό μου (ο οποίος οδηγούσε ένα απο τα δικά μου και εγώ ακολουθούσα με το άλλο) και ο προορισμός ήταν αβέβαιος (ο ρυθμός δε, πολύ πιο αργός απο το σύνηθες μου).
Εν τέλει, είδα οτι δεν είχε πρόβλημα και φτάσαμε Γερμενό.

άσε τις εκπαιδευτικές βόλτες και πες του να πάει στο riding school και να κάνει τουλάχιστον το 1 και το 2

Προφανώς και του το είπα...
Δεν έχει λεφτά ρε. Όταν τελειώσει τη σχολή (σε 3 χρόνια) θα είναι σε καλύτερη φάση λογικά...

Επίσης βασικά το "εκπαιδευτική βόλτα" δεν είναι σωστό...
Ήταν η 1 βόλτα που πήγε με τις μηχανές μου (πήρε το 765 στο πήγαινε και το ST4s στο γύρνα). Δεν έχει ξαναοδηγήσει μοτοσυκλέτα (εκτός απο της σχολής, για 2 μαθήματα + την εξέταση).
Μία χαρά τα κουμάνταρε, οπότε στην επόμενη ετήσια δεν θα έρθει με το 150άρι του... :bawl:

...
Μία χαρά τα κουμάνταρε, οπότε στην επόμενη ετήσια δεν θα έρθει με το 150άρι του... :bawl:

Γενικά μιλώντας πάντα, ο αδερφός σου το' χει και αυτό φαίνεται κι ας οδηγούσε scooter στην ετήσια. Είναι natural, πώς το λένε.
Μην παρεξηγηθώ, προφανώς λόγω ηλικίας και έλλειψης εμπειριών, χρειάζεται προσοχή παντού και καθόλου εφησυχασμός. :beer:

Γενικά μιλώντας πάντα, ο αδερφός σου το' χει και αυτό φαίνεται κι ας οδηγούσε scooter στην ετήσια. Είναι natural, πώς το λένε.
Μην παρεξηγηθώ, προφανώς λόγω ηλικίας και έλλειψης εμπειριών, χρειάζεται προσοχή παντού και καθόλου εφησυχασμός. :beer:

Καλά μήν τον εκθειάζουμε κιόλας.....
Οδηγεί παπιά και σκούτερ αρκετά χρόνια. Δουλεύει delivery και έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα στη πόλη. Απλά τώρα έβγαλε το Α.
Επίσης δεν τον λές και μικρό... 33 είναι. Με το ένα πόδι στο γάμο...

Καλά μήν τον εκθειάζουμε κιόλας.....
Οδηγεί παπιά και σκούτερ αρκετά χρόνια. Δουλεύει delivery και έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα στη πόλη. Απλά τώρα έβγαλε το Α.
Επίσης δεν τον λές και μικρό... 33 είναι. Με το ένα πόδι στο γάμο...

Α ΟΚ τα 'χει τα χρονάκια του δηλαδή :lol: Μικροδείχνει πάντως.
Μένω σε αυτό που έγραψα όμως, έχω δει πολλούς με κιλά εμπειρίας, αλλά στον δρόμο παραμένουν ντουγάνια.

Πίσω
Μπλουζα