• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Κυριακή, 26/10/2025 - Καφεδάκι @ Πόρτο Γερμενό

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: airmav
Υπολογίστε και εμένα μαζί με ένα φίλο

Δυστυχώς για εμένα είναι σχεδόν αδύνατο να έρθω τελικά...

Ενώ όλες τις προηγούμενες εβδομάδες ο γιος είχε αγώνα Σάββατα απόγευμα, αυτή την εβδομάδα το έβαλαν Κυριακή στις 0900… :a018:

Θα δηλώσω προσωρινά για τις 1130, μαζί με τον Περικλή και βλέπουμε.

Ενώ όλες τις προηγούμενες εβδομάδες ο γιος είχε αγώνα Σάββατα απόγευμα, αυτή την εβδομάδα το έβαλαν Κυριακή στις 0900… :a018:

:beer:

Μεσα λοιπόν κ εγω. η επιστροφη για εμενα θα είναι απο Ψαθα,Μεγαρα και παλια Ε.Ο.Α.Κ. ως Ελευσίνα για όποιον ενδιαφερεται

Μεσα λοιπόν κ εγω. η επιστροφη για εμενα θα είναι απο Ψαθα,Μεγαρα και παλια Ε.Ο.Α.Κ. ως Ελευσίνα για όποιον ενδιαφερεται

Μέσα νωρίς, ή μέσα αργά :confused:

Εγω ειμαι μεσα either way απλα να ξεκαθαρίσουμε τι ωρα και που:wave2:

Δυστυχώς έχω κι εγώ αγώνα αυτή την Κυριακή. Καλά να περάσετε.

I'm out, καλά να περάσετε :beer::beer::beer:

Λογω ανωτέρας βίας ακυρος για Κυριακή !

Εγω 10.15 - 10.20 θα μαι στην έξοδο της Αττικής οδού αν δω κανενα εχει καλως αλλιώς το κόβω για πορτο και τα λεμε εκει.. εχει ενα καφε με μπαλκόνι το μονο που ειναι ανοιχτά τέτοια εποχή.. :wave2:

Εγω 10.15 - 10.20 θα μαι στην έξοδο της Αττικής οδού αν δω κανενα εχει καλως αλλιώς το κόβω για πορτο και τα λεμε εκει.. εχει ενα καφε με μπαλκόνι το μονο που ειναι ανοιχτά τέτοια εποχή.. :wave2:

Στο πάρκινγκ πριν τα διόδια ή μετά;;

Θα εχω βγει μετα τη γέφυρα δεξιά..:wave2:

Πίσω
Μπλουζα