• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Κυριακάτικο Πόρτο Γερμενάκι 18/1/2026

DoctorS

Ε ρε γλέντια!!!!
Εντάχθηκαν
10 Ιανουαρίου 2005
Πόντοι αντιδράσεων
181
Πόντοι
63
Κλασσικός προορισμός, χαλαρό καφεδάκι και το μεσημέρι σπίτια μας για φαγητό. Όσοι πιστοί προσέλθετε στις 10 πμ στο Σταθμό 14. :D

b2d409b5-be0d-4bd5-8b92-de8ecfc9ecb3.jpg

Μέχρι στιγμής

1. DoctorS
2. Nomand
3. periklisk

Τελευταία επεξεργασία:
Έλεγα μήπως εκανα μια Σουνιαδα, αλλά μάλλον θα ακολουθήσω. Αν έρθω θα είμαι από Αττική Οδό στη Μανδρα. Αύριο θα επιβεβαιώσω

Και φτιάχνουν καλό φραπέ στο πόρτο γερμενάκι;

Οι θερμοκρασίες θα πλησιάζουν το 0 την Κυριακή, τα μαζοχιστικά μου ένστικτα με τσιγκλάνε.
Κοινώς μέσα με ερωτηματικό, αύριο θα το σκεφτώ καλύτερα.

Η αλήθεια είναι πως λένε για πτώση θερμοκρασάις μέσα στο ΣΚ. Στον Ποσειδώνα δείχνει και μια πιθανότητα για ελαφριά βροχόπτωση το πρωί της Κυριακής.

Χειμωνίατικο σκηνικό :tooth:

Έκανα των Θεοφανίων αυτή τη βόλτα και η διαδρομή που έχεις βάλει προσφέρει όμορφη θέα. Στην επιστροφή έκανα μια διαδρομή ερημική και σφιχτή, αλλά που πρόσφερε καταπληκτική θέα και δεν την είχα ξανακάνει. Αν την επιλέξετε, φροντίστε να έχει ακόμη μέρα...
https://maps.app.goo.gl/VEF1mtrfNPRtcL2w9

Έκανα των Θεοφανίων αυτή τη βόλτα και η διαδρομή που έχεις βάλει προσφέρει όμορφη θέα. Στην επιστροφή έκανα μια διαδρομή ερημική και σφιχτή, αλλά που πρόσφερε καταπληκτική θέα και δεν την είχα ξανακάνει. Αν την επιλέξετε, φροντίστε να έχει ακόμη μέρα...

Απο Ψάθα προς αλεποχωρι ο δρόμος ο παραλιακός όμως έχει απαγορευτικό και σε στέλνει το gps από χωματόδρομο, Το κάναμε με τον Περικλή πριν κάνα μήνα

Απο Ψάθα προς αλεποχωρι ο δρόμος ο παραλιακός όμως έχει απαγορευτικό και σε στέλνει το gps από χωματόδρομο, Το κάναμε με τον Περικλή πριν κάνα μήνα

Περνάς κανονικά στο απαγορευτικό, δεν είναι κλειστός ο δρόμος, το έχουν εκεί για το φόβο των κατολισθήσεων. Μην προσπαθήσετε το χωματόδρομο οι δρομίσιοι!

Εκείνη την ημέρα είχε ένα νότια που όλη η θάλασσα είχε βγει έξω δεν περνούσες παρά μόνο με υποβρύχιο, και γυρίσαμε τα μπρος πίσω αναγκαστικά

Μην προσπαθήσετε το χωματόδρομο οι δρομίσιοι!

Και όμως, είναι πολύ βατός, προσφέρει καταπληκτική θέα, μέσα στο πράσινο κ βγάζει στην άσφαλτο κοντά στην Βενιζα.

Ωραία και κλασσική επίσης αυτή η διαδρομή...

επίσης μια άλλη εναλλακτική που πρότεινα και μπορεί να γίνει άλλη φορά είναι από μέγαρα, αλεποχώρι και από εκεί ανεβαίνεις βουνό για πίσια και κατεβαίνεις λουτράκι...

https://maps.app.goo.gl/jP64S4v8ctnXKH787

Κλασσικός προορισμός, χαλαρό καφεδάκι και το μεσημέρι σπίτια μας για φαγητό. Όσοι πιστοί προσέλθετε στις 10 πμ στο Σταθμό 14. :D

Προβολή συνημμένου 467643

Μέχρι στιγμής

1. DoctorS
2. Nomand
3. periklisk
4. Sorath
5. SONone (τρώει ποπ κορν)
6. airmav ( του αρέσει πολύυυυυυυυ)
7. grinderx ( το σκέφτεται σοβαρά, φοβάται μη παγώσει ή βραχεί ο πισινούλης του)
8. Dimos35 ( βρίσκεται ύπο σκέψη, θα επανέλθει Δημήτριος να μας ενημερώσει)

So far :cry:

Εκείνη την ημέρα είχε ένα νότια που όλη η θάλασσα είχε βγει έξω δεν περνούσες παρά μόνο με υποβρύχιο, και γυρίσαμε τα μπρος πίσω αναγκαστικά

Βοργια εννοείς.Η ψάθα κοιτάει δύση,και ο δρόμος που πάει αλεποχωρι είναι στο νότιο τμήμα της.Τον έχω περάσει και γω με την θάλασσα έξω στο μισό μέτρο με φίλο,εγώ με Χοντα ντωβιλ 650,και ο φίλος με Χοντα cbf600 .Μετά στεγνωναμε στο αλεποχωρι,κάλτσες παπούτσια κλπ.

IMG-e1b91cb580247d0cb4a9fd02c63e342a-V.jpg
Τώρα και να χιονίσει δεν καταλαβαίνω τπτ και θα τα νοικιάζω κιόλας σε όποιον κρυώνει στο δρόμο!!!!

Βοργια εννοείς.Η ψάθα κοιτάει δύση,και ο δρόμος που πάει αλεποχωρι είναι στο νότιο τμήμα της.Τον έχω περάσει και γω με την θάλασσα έξω στο μισό μέτρο με φίλο,εγώ με Χοντα ντωβιλ 650,και ο φίλος με Χοντα cbf600 .Μετά στεγνωναμε στο αλεποχωρι,κάλτσες παπούτσια κλπ.

Χωρις να είμαι και ναυτικός νομίζω ο Νοτιοδυτικός ειναι που κάνει το θέμα στην περιοχή που το φέρνει από τον Κορινθίακο, αλλά μικρή σημασία έχει, εσύ πάρε την Κινεζουλα σου και έλα την Κυριακή για καφεδάκι

Πίσω
Μπλουζα