• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

χωρις σχολιο...

Ρε εσείς όταν οι Άγγλοι τρώγαν βελανίδια εμείς είχαμε χοληστερίνη :lol: . Και θα γράφουμε τώρα γκρίκλις ? Ας γράφουν οι Αγγλοι γγλισγκρικ:lol: :wave2:

KATA THN GNWMH MOU POLY KAKO GIA TO TIPOTA! PISTEYW OTI MIA XARA DIABAZONTE TA GREEGLISH (IDIKA AN EINAI CAPS, KAI TA EXEIS SYNI8ISEI LIGO).

TA GREEGLISH HTAN H PRWTH MORFH EPIKOINONIAS TWN ELLHNWN (KYRIOS TOU E3WTERIKOU STA NEWS-GROUPS KAI META STA CHAT-ROOMS). PITSIRIKAS 8YMAME OLO TO IRC EGRAFE ETSI (TWRA DEN 3ERW TI KANOUN).

EGW PROSWPIKA KAI GRAFW KAI DIAVAZW PIO GRHGORA ETSI!

DEN SYMERIZOMAI THN APOPSH TOU SONIC PERI "NEAS-GLWSSAS".
PISTEUW APLA OTI EINAI 8EMA:
1) ARXHKA, ANHPAR3IAS ALLHS ME8ODOU
2) META, EGINE SYNH8EIA (STHN DOULEIA POLES FORES GRAFW TO "Θ" ME "8" KAI TO "Ω" ME "W"
3) EPILOGHS, GIATI OLA EKEI KATALIGOUN (HTE NA GRAFEIS, HTE NA DIAVAZEIS)

AUTAAAAA....:beer:

Σε άλλα forums είναι υποχρεωτκή η χρήση ελληνικών χαρακτήρων. (και αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι συμφωνώ...)

Αν αύριο-μεθαύριο γίνει και εδώ υποχρεωτική (για όσους φυσικά έχουν τη δυνατότητα και δεν είναι στο εξωτερικό) τι θα κάνετε εσείς που γράφετε greeklish, θα αποχωρήσετε ; :p :lol: :wacko:

Φιλικά φυσικά :)

Αρχικά δημιουργήθηκε από KnT
τι θα κάνετε εσείς που γράφετε greeklish, θα αποχωρήσετε ; :p :lol: :wacko:

to sigouro einai oti tha grafoume ligotero... (en' ein' kako..:rotflmao: :rotflmao: )

twra an ginei kai analoga to pws tha ginei vlepoume...

exw graftei p.x. sto bikenet pou exei auto to sistima kai den egrapsa pote...ospou jexasa kai tous kodikous kai benw mono gia na koitajw...

koita na deis ti paizei...
o billegw grafei kai KEFALAIA kai GREEKLISH...
arxika tha toun tin pesete na grafei me mikra..
meta gia ta GRLSH
meta gia tin orthografia
meta gia tin sidaji
meta gia tous tonous
meta gia to periexomeno
meta...

:sad: :sad: :sad:

Βρε δε μπα να γράφετε όπως θέλετε. Απλά οι μισοί και παραπάνω δεν θα σας διαβάζουν. Δικαίωμα στην επιλογή έχετε αν δεν θέλετε να προσαρμόζεστε.

Τώρα να μας λέτε ότι μπορούμε και να τα διαβάζουμε εξίσου εύκολα είναι γενικώς μπούρδες. Ξέρετε δηλαδή εσείς κι εμείς δεν ξέρουμε που βγάζουμε τα μάτια μας. Είναι σαν τους καπνιστές που προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο καπνός δεν βρωμάει γιατί οι ίδιοι τον έχουν συνηθίσει.

Κάποτε για να μπούμε στο internet κάναμε εγκατάσταση από 20 δισκέτες. Σήμερα το έχει και η κουτσή Μαρία. Η εξέλιξη είναι για το καλό μας. Επιχειρήματα για τους λόγους που το 1800 γράφανε σε greeklish είναι χαζά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Κάποτε για να μπούμε στο internet κάναμε εγκατάσταση από 20 δισκέτες. Σήμερα το έχει και η κουτσή Μαρία. Η εξέλιξη είναι για το καλό μας. Επιχειρήματα για τους λόγους που το 1800 γράφανε σε greeklish είναι χαζά.

Ωχ με πήγες πολύ πίσω ρε Θάνε!!! Linux Debian σε 20(!) δισκέτες, το 1992 στο 386 μου! Μερικές πρέπει να έχω φυλάξει ακόμα :):):):)

Τότε και μόνο τότε είχαν λόγο ύπαρξης τα φραγκοχιώτικα. Μέχρι και τα windows 95 που έπρεπε να εγκαταστήσουμε "ελληνικά fonts"... Aπό τα 98 κι έπειτα, ούτε οι του εξωτερικού έχουν δικαιολογία. Και η τελευταία δικαιολογία, η συνήθεια, κι αυτή δε νομίζω ότι πολυπαίζει. Εγώ κάποτε είχα συνηθίσει να 'μπαινω στο internet' μέσω Telemate και Telix! Τι να κάνω σήμερα... ΑΛΛΑΞΑ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ :D

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Ωχ με πήγες πολύ πίσω ρε Θάνε!!! Linux Debian σε 20(!) δισκέτες, το 1992 στο 386 μου! Μερικές πρέπει να έχω φυλάξει ακόμα :):):):)

Τότε και μόνο τότε είχαν λόγο ύπαρξης τα φραγκοχιώτικα. Μέχρι και τα windows 95 που έπρεπε να εγκαταστήσουμε "ελληνικά fonts"... Aπό τα 98 κι έπειτα, ούτε οι του εξωτερικού έχουν δικαιολογία. Και η τελευταία δικαιολογία, η συνήθεια, κι αυτή δε νομίζω ότι πολυπαίζει. Εγώ κάποτε είχα συνηθίσει να 'μπαινω στο internet' μέσω Telemate και Telix! Τι να κάνω σήμερα... ΑΛΛΑΞΑ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ :D

Μμμ.... είδες οι παλιές συνήθειες που λέγαμε; Εμείς τότε μπαίναμε internet μόνο από το πανεπιστήμιο μέσω X-Windows. Κάποια στιγμή κυκλοφόρησε το mosaic στα windows με το ίδιο interface... 3.1 ήτανε; ούτε που θυμάμαι και ήταν 20 δισκέτες και πολύ καφές με τσιγάρο μέχρι να το εγκαταστήσεις... και στο ιντερνετ μπαίναμε από το σπίτι μέσω modem του πανεπιστημίου και κωδικούς που λίγοι είχανε...

Να κάτσουμε δηλαδή τώρα να νοσταλγούμε τα νιάτα μας 13 χρόνια πριν και να γράφουμε greeklish...

Ρε, σεις ειστε παλαιουρες!
Εγω εμπαινα μαζι με αλλους δεκα:D , με το ιδιο account απο Compulink, και πουλαω μουρη τωρα στους "νεοφωτιστους".
Α ειχα προλαβει οριακα και τα παραθυρια 3.1.
Και το DOS.
Και τα οχταμπικα.
Kαι την Amiga.
Και τον Acorn.
Μετρανε;:blush:

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ρε, σεις ειστε παλαιουρες!
Εγω εμπαινα μαζι με αλλους δεκα:D , με το ιδιο account απο Compulink, και πουλαω μουρη τωρα στους "νεοφωτιστους".
Α ειχα προλαβει οριακα και τα παραθυρια 3.1.
Και το DOS.
Και τα οχταμπικα.
Kαι την Amiga.
Και τον Acorn.
Μετρανε;:blush:

DOS 3.30 εγώ... Στο 5 βγάλανε το undelete και κάναμε party :rotflmao:
Windows 3.1 3.11 τα δούλεψα κανονικότατα.
Shinobi με 5,25" δισκέττα έχει παίξει κανείς; :p

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Shinobi με 5,25" δισκέττα έχει παίξει κανείς; :p

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑΙ!! CGA 4 Χρώματα!

Dos 3.1, και παλιότερο μήπως έπαιζε... δεν θυμάμαι. Το καλύτερο λειτουργικό ήταν. Και το DR-Dos ακόμα καλύτερο που είχε και password για το σκληρό δίσκο! Και η ομορφιά να προγραμματίζεις σε C++ φτιάχνοντας το interface pixel pixel από το μηδέν.

rick dangerous......σε τρισθεωρατη ταχυτητα 20 mhz....και με αλλαγη της αναλυσης της οθονης με την θρυλικη εντολη mode co80
ή mode co40 κατα περιπτωση....αλλιως απλως δεν επαιζε!!!!

OK :a19:

EGW PROSWPIKA 8A GRAFW ETSI OXI GIATI TO 8EWRW MAGIA, 'H STATEMENT, 'H FORO TIMHS TA PALIA XRONIA, OUTE 8ELW NA APODI3O OTI O ALLOS EINAI O BLAKENTIOS KAI EGW O 3UPNIOS!!!

MHN DIMIOURGOUME 8EMATA APO EKEI POU DEN YPARXOUN, EGW DEN EXW PROBLIMA NA DIABASW OPWS KAI NA GRAFEI O ALLOS. OPOIOS DEN 8ELEI NA DIABASEI TA GREEGLISH EINAI DIKEWMA TOU...

:a15: :beer:

Τα greeklish θα πέθαιναν σε χρόνο μηδέν αν μάθαιναν όλοι να γράφουνε τυφλό.

Άντε τέλος πάντων να μην γκρινιάξω πάλι..

Ποιος θυμαται τον New Brain πολυ πριν τον comodore 64 και τον Σπεκτρουμ. Μηλαμε για μουσιακο κοματι:lol:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Τα greeklish θα πέθαιναν σε χρόνο μηδέν αν μάθαιναν όλοι να γράφουνε τυφλό.

Άντε τέλος πάντων να μην γκρινιάξω πάλι..

και εγώ παρακαλάω να μάθαινα...... :rolleyes:

Άσε που τώρα με το λαπτοπ σκύβω πάνω από το πληκτρολόγιο να βρω το σωστο!
:lol:

Μιας και το θεμα εχει θιγει μεχρι τωρα ΠΟΛΛΕΣ φορες, θα πω λιγα πραγματα ...

Συμφωνω με τους προλαλησαντες στο οτι ειναι πολυ καλυτερα τα ανορθογραφα Ελληνικα, παρα τα εκτρωματα!
Επισης η ανορθογραφια ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ και στα Greeglish!!!

Οποιος λοιπον συνεχιζει να γραφει Greeglish (ενω μπορει να γραψει Ελληνικα), για μενα σημαινει αυτοματα οτι ειναι Εγωιστης, Κομπλεξάρας και ΔΕΝ θελει να επικοινωνησει με τους αλλους εδω μεσα στην πραγματικοτητα, μιας και τα ποστς αυτα (ιδιως αν ειναι μεγαλα) ειναι ζητημα αν τα διαβαζει ενα 5% ΑΡΓΟΣΧΟΛΩΝ (κατα κανονα)!

Τα γραφω αυτα "εν γνωσει των συνεπειων του Νομου", ακομα κι αν στειλουν το Thread στις "Διαμαχες" !!!

Βαρεθηκα πια!!!

Και για να ΜΗΝ παρεξηγηθω ...
Δεν μιλαω για την "υπεροχη" Ελληνικη γλωσσα ή την γλωσσα που "εδωσε τα φωτα της στους Βαρβαρους", κι αλλε τετοιες Παπαριες ...

Μιλαω για την γλωσσα που μιλατε καθημερινα με τους ΓΥΡΩ σας!

Over and Out!

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μιας και το θεμα εχει θιγει μεχρι τωρα ΠΟΛΛΕΣ φορες, θα πω λιγα πραγματα ...

Συμφωνω με τους προλαλησαντες στο οτι ειναι πολυ καλυτερα τα ανορθογραφα Ελληνικα, παρα τα εκτρωματα!
Επισης η ανορθογραφια ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ και στα Greeglish!!!

Οποιος λοιπον συνεχιζει να γραφει Greeglish (ενω μπορει να γραψει Ελληνικα), για μενα σημαινει αυτοματα οτι ειναι Εγωιστης, Κομπλεξάρας και ΔΕΝ θελει να επικοινωνησει με τους αλλους εδω μεσα στην πραγματικοτητα, μιας και τα ποστς αυτα (ιδιως αν ειναι μεγαλα) ειναι ζητημα αν τα διαβαζει ενα 5% ΑΡΓΟΣΧΟΛΩΝ (κατα κανονα)!

Τα γραφω αυτα "εν γνωσει των συνεπειων του Νομου", ακομα κι αν στειλουν το Thread στις "Διαμαχες" !!!

Βαρεθηκα πια!!!

Και για να ΜΗΝ παρεξηγηθω ...
Δεν μιλαω για την "υπεροχη" Ελληνικη γλωσσα ή την γλωσσα που "εδωσε τα φωτα της στους Βαρβαρους", κι αλλε τετοιες Παπαριες ...

Μιλαω για την γλωσσα που μιλατε καθημερινα με τους ΓΥΡΩ σας!

Over and Out!

Χ 1.000 :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:

spammer

τελικά μλκια τίτλο έβαλα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πίσω
Μπλουζα