• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

KAWASAKI KMX 200

Πολύ καλά το πας :beer:
Για τα πηνία δες για περιέλιξη

τα πηνια της φωτο ειναι τα νεα-μεταχειρισμενα που πηρα. τα παλια ειχαν σπασει σε ενα σημειο.
θα τα κρατησω να δω αν επισκευαζονται για μελλοντικη χρηση.

τι χρωμα πιστευετε οτι θα πηγαινε καλυτερα; σκεφτομουν κατι προς το κοκκινο που θα ταιριαζει με το χρωμα του πλαισιου αλλα δεν με πειραζει να ειναι και μαυρα.

0051450_hel-brake-lines-honda-innova-125_1690470093.jpg

Μαύρα, στους χρωματισμούς που είχε αυθεντικό

δεν μπορω να βρω αμορτισερ. οπου και αν εχω ψαξει και ρωτησει δεν υπαρχει τιποτα. ενας μονο μου βρηκε απο kdx 125 το οποιο απο ρυθμιση εχει μονο προφορτιση ελατηριου
αλλα ειναι 3εκ. μακρυτερο. το δικο του ειναι σκουριασμενο ολο και δεν εχει καθολου συμπιεση και αποσβεση. δουλευει μονο το ελατηριο.
καμια ιδεα;

Τι μήκος χρειάζεσαι?
Έχεις καμια φωτό?

απο κεντρο τρυπας σε κεντρο τρυπας ειναι 42.5εκ. παχος ελατηριου 68χλσ. αν προσεξετε το κατω μερος που πιανει στο μοχλικο ειναι αρκετα μακρυ.

P_20251210_142712.jpg

Ρεμουνδος Αθήνα .Τα φτιάχνει όλα.ψαξτον στο φατσοβιβλιο.

ακομα και αν το στελεχος το χρωμιομενο που ανεβοκατεβαινει ειναι σκουριασμενο;

Αυτό δεν το γνωρίζω.Μπορεις όμως να επικοινωνήσεις στο τηλέφωνο να σου πει.Ειναι ίσως ο καλύτερος.

του εστειλα ενα μειλ με την φωτο του αμορτισερ γιατι δεν εχω λογαριασμο στο fb και ειναι κλειστα σαν καταστημα απ`οτι ειδα.
αν απαντησει να εχω μια ιδεα. οπως και να`χει θα τον παρω αυριο αλλα καλο θα ηταν να εβρισκα και κανενα αλλο αμορτισερ να ξερω
οτι εχω επιλογες.

Άν έχεις περιθώριο για μεγαλύτερη διάμετρο ελατηρίου(80 χιλ),έχω ένα απο DR 250.

Άν έχεις περιθώριο για μεγαλύτερη διάμετρο ελατηρίου(80 χιλ),έχω ένα απο DR 250.

το ειπα στο μηχανικο να το δει και βλεπουμε.θελει να δει αν περναει μεσα απο το ψαλιδι κατα τη συμπιεση και αν εχει περιθωριο.
επισης δες τη φωτο το σημειο με το κοκκινο βελακι ειναι 4 εκατοστα απο το παξιμαδι που εχει εσωτερικα μεχρι το κεντρο της τρυπας που πιανει το μοχλικο.

P_20251210_142712.jpg

το παρακατω ειναι το αμορτισερ;

49103526_1_b.jpg

IMG_20251210_172110_495.jpg

Περίπου,είναι με δυο τρύπες κάτω(42,5 και 44) και αρκετό χώρο στη βάση

Προβολή συνημμένου 467163

Περίπου,είναι με δυο τρύπες κάτω(42,5 και 44) και αρκετό χώρο στη βάση

για ρυθμιση του υψους; αυτο που με ανησυχει και γι`αυτο ανεφερα και το μηκος του κατω μερους ειναι μηπως χρειαζεται τον χωρο για το μοχλικο μηπως περνα εσωτερικα (υποθετω δεν ξερω)
και θα βρισκει αν ειναι κοντυτερο το δικο σου. ασε να δουμε αν χωραει στο πλατος και βλεπουμε μετα

Σε σχέση το μαμά έχει λιγότερο χώρο χρησιμοποιώντας την πάνω τρύπα όπως το βλέπω.

Ρώτα τους αναρτησαδες, τα περισσότερα επισκευάζονται, έχουν τον τρόπο ακόμη και για όσα δεν είναι ανοίγομενα

Για το τμήμα που ρωτας, αν η διάβρωση είναι επιφανειακή δε ειναι πρόβλημα

Πάτησε το ενα καλο καθάρισμα με wd40 και νερό να δεις την κατάσταση του

δυστυχως δεν μου κανει το αμορτισερ. δεν εχει περθωριο να μπει.
ευχαριστω παντως

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: azar41
Πίσω
Μπλουζα