• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΕΝΤΟΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΤΜ!

Το δελτίο eco news του σκαι μπορεί πλέον να έχει ακόμη έναν χορηγό :wave2:

Τωρα θα μπορουν να λενε με ΚΑΜΑΡΙ οι κατοχοι KTM οτι ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ ΛΑΔια!!!! :a9: :a30:

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Τωρα θα μπορουν να λενε με ΚΑΜΑΡΙ οι κατοχοι KTM οτι ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ ΛΑΔια!!!! :a9: :a30:
ΕΙΠΕ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ SV...:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol:

Καλό και οικολογικό ακούγεται, αλλά θα πρέπει να έχουν extra εξοπλισμό audio.:cool:
Δηλαδή να έχει ενσωματωμένο ένα MP3/4 με blue tooth, που θα περιέχει αρχειοθετημένους ήχους δίχρονου και τετράχρονου EXC από WEC , ώστε να τα ακούς και "φτιάχνεσαι" ανάλογα....:lol:

Πλάκα πλάκα πάντως, μια φορά που μου τελείωνε απειλητικά η βενζίνη και αναγκάστηκα να πάω σε κατηφόρα σβηστός περίπου 15 χιλιόμετρα μέσα στο δάσος, ήταν μια φανταστική εμπειρία!!! (με την παρέα μου, που όλοι μας δεν είχαμε βενζίνη, το ονομάσαμε σβηστό εντούρο..). Για πρώτη φορά μπορούσα και να ακούω τους ήχους της φύσης...

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Πλάκα πλάκα πάντως, μια φορά που μου τελείωνε απειλητικά η βενζίνη και αναγκάστηκα να πάω σε κατηφόρα σβηστός περίπου 15 χιλιόμετρα μέσα στο δάσος, ήταν μια φανταστική εμπειρία!!! (με την παρέα μου, που όλοι μας δεν είχαμε βενζίνη, το ονομάσαμε σβηστό εντούρο..). Για πρώτη φορά μπορούσα και να ακούω τους ήχους της φύσης...

+1000

Ακους την αλυσιδα, τις αναρτησεις, τα γκαπ γκουπ πεντακαθαρα!! Ασε τα πουλακια κ τα ποταμακια! Αλλη εμπειρια. Το εχω πάθει όταν έμεινα και νύχτωνε κιολας, αλλα γουστάραμε!:beer:

Κάτι μΕ λέει ότι κάποιοι σε 10 χρόνια θα ψάχνουν δεντράκια με πολύμπριζο.... :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Κάτι μΕ λέει ότι κάποιοι σε 10 χρόνια θα ψάχνουν δεντράκια με πολύμπριζο.... :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Οποια πετρα κιαν σηκωσεις..Μπριζα θα βρεις απο κατω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εχω την εντύπωση πως αυτό είναι το μέλλον. Και καθαρό και κάνει τη δουλειά του. ακόμα είναι σε βρεφικό στάδιο αλλά σίγουρα αν δοθεί η απαρραίτητη προσοχή από τις εταιρείες θα γίνει η επανάσταση. Αποδεσεμέυεται πια απο τη κοινή λαίλαπα του πετρελαίου και της συντήρησης. Σίγουρα αυτό είναι σοβαρό χτύπημα για όλους τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες αλλά μπροστά στο καλό του περιβάλλοντος ίσως πρέπει να κάνουμε όλοι μια θυσία. Το μέλλον θα δείξει.
Οσο για το τρόπο ανακύκλωσης και απόρριψης των μπαταριών πιστεύω πως δεν είναι τόσο δύσκολο μπροστά σε όλα αυτά που έχει καταφέρει η επιστήμη μέχρι τώρα.

ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.....................ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειπε ο τετραχρονακιας....... :evil:

:lol: :lol:

Θα συμφιλιώσει και τους εντουράδες με τους υπόλοιπους επισκέπτες του κάθε βουνού που για την ώρα ενοχλούνται απο τον θόρυβο. Καλή κίνηση

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmakis
Εχω την εντύπωση πως αυτό είναι το μέλλον. Και καθαρό και κάνει τη δουλειά του. α.......
...................
Οσο για το τρόπο ανακύκλωσης και απόρριψης των μπαταριών πιστεύω πως δεν είναι τόσο δύσκολο μπροστά σε όλα αυτά που έχει καταφέρει η επιστήμη μέχρι τώρα.

To μέλλον δεν είναι και τόσο καθαρό εκτός και αν παράγεις ηλεκτρική ενέργεια με τη βοήθεια της αιολικής. Αλλιώς απλώς μεταφέρεις την πηγή της μόλυνσης σε κάποιο άλλο γεωγραφικό σημείο.

Όσο για την 'ανακύκλωση' των σούπερ μπαταριών, απλά google Toyota Prius (engineering hypocricy at its best και από δίπλα και το Ελληνικό κοινοβούλιο με τα 400h .....).

:smilea:

To μέλλον δεν είναι και τόσο καθαρό εκτός και αν παράγεις ηλεκτρική ενέργεια με τη βοήθεια της αιολικής. Αλλιώς απλώς μεταφέρεις την πηγή της μόλυνσης σε κάποιο άλλο γεωγραφικό σημείο.

Όσο για την 'ανακύκλωση' των σούπερ μπαταριών, απλά google Toyota Prius (engineering hypocricy at its best και από δίπλα και το Ελληνικό κοινοβούλιο με τα 400h .....).

:smilea:

Επιτέλους η άλλη όψη

Να δούμε και το κόστος αλλαγής όλων αυτών των βενζινοκίνητων οχημάτων σε ηλεκτροκίνητα ποιούς ευνοεί τελικά.

Οι συσσωρευτές αυτοί χρειάζονται φόρτιση; Χμ

Πόσο θα κοστίζει το ''καθαρό ρεύμα'';

Η τοποθέτηση ανεμογεννητριών τελικά αλλάζει το μικροκλίμα μιας περιοχής ή όχι;

Ας περιμένουμε λίγα χρόνια

Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos

Η τοποθέτηση ανεμογεννητριών τελικά αλλάζει το μικροκλίμα μιας περιοχής ή όχι;

Ομολογώ ότι για το παραπάνω δηλώνω απόλυτη άγνοια αλλά είναι πολύ πιθανό και να ισχύει.

Είναι πάντως θέμα επιλογών και των αναγκαίων συμβιβασμών που αυτές προυποθέτουν...

Ομολογώ ότι για το παραπάνω δηλώνω απόλυτη άγνοια αλλά είναι πολύ πιθανό και να ισχύει.

Είναι πάντως θέμα επιλογών και των αναγκαίων συμβιβασμών που αυτές προυποθέτουν...

Σε βιβλίο του ΤΕΙ που σπούδαζα έγραφε οτι οι οικολόγοι είχαν ενστάσεις απο την λειτουργία των ανεμογεννητριών ,λόγω μεταβολής του μικροκλίματος της περιοχής ,θανάτου πουλιών που έπεφταν πάνω στους έλικες (υπάρχει άρθρο της USA today για θανάτους χιλιάδων πουλιών το 2005!!!) ,όπως επίσης και για αλλαγή της εικόνας της περιοχής (ή κάτι τέτοιο ).

Οι οικολόγοι απαίτησαν (τι παράξενο) νέες μελέτες :lol:

Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Σε βιβλίο του ΤΕΙ που σπούδαζα έγραφε οτι οι οικολόγοι...

mexri να ανεφερεις τη λέξη "οικολογοι" προβληματιστηκα κι εγω για την ενδεχωμενη αλλαγη μικροκλίματος... απαξ και διαβασα ποιοι το επικαλεστηκαν καταλαβα πως αλλα λογια ν'αγαπιόμαστε

:wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
mexri να ανεφερεις τη λέξη "οικολογοι" προβληματιστηκα κι εγω για την ενδεχωμενη αλλαγη μικροκλίματος... απαξ και διαβασα ποιοι το επικαλεστηκαν καταλαβα πως αλλα λογια ν'αγαπιόμαστε

:wave2:

Αν κατάλαβα καλά, εννοείς οτι επειδή το επικαλούνται οικολόγοι, είναι μούφα;

Μάλλον , αλλά το θέμα είναι οτι θέλουν μελέτες ($$$$) .

Τα πάντα γίνονται για το χρήμα.

Η λειτουργία μιας πίστας ''είναι οικολογική καταστροφή'' για τον τόπο αυτό ,γιατί δεν μπορούν να γεννήσουν τα βατράχια απο τον θόρυβο

Το οικολογικό πρόβλημα υπάρχει σε κάποιο βαθμό, η οικολογία και η οικολογοτρομοκρατία είναι μια μεγάλη μπίζνα με μεγάλες προεκτάσεις και τζίρους δις ευρώ

Πίσω
Μπλουζα