DUKASII
rolling fredo king
- Εντάχθηκαν
- 11 Ιουλίου 2002
- Πόντοι αντιδράσεων
- 1
- Πόντοι
- 0
Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
ΕΙΠΕ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ SV...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Τωρα θα μπορουν να λενε με ΚΑΜΑΡΙ οι κατοχοι KTM οτι ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ ΛΑΔια!!!! :a9: :a30:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Πλάκα πλάκα πάντως, μια φορά που μου τελείωνε απειλητικά η βενζίνη και αναγκάστηκα να πάω σε κατηφόρα σβηστός περίπου 15 χιλιόμετρα μέσα στο δάσος, ήταν μια φανταστική εμπειρία!!! (με την παρέα μου, που όλοι μας δεν είχαμε βενζίνη, το ονομάσαμε σβηστό εντούρο..). Για πρώτη φορά μπορούσα και να ακούω τους ήχους της φύσης...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Κάτι μΕ λέει ότι κάποιοι σε 10 χρόνια θα ψάχνουν δεντράκια με πολύμπριζο.... :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Κάτι μΕ λέει ότι κάποιοι σε 10 χρόνια θα ψάχνουν δεντράκια με πολύμπριζο.... :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmakis
Εχω την εντύπωση πως αυτό είναι το μέλλον. Και καθαρό και κάνει τη δουλειά του. α.......
...................
Οσο για το τρόπο ανακύκλωσης και απόρριψης των μπαταριών πιστεύω πως δεν είναι τόσο δύσκολο μπροστά σε όλα αυτά που έχει καταφέρει η επιστήμη μέχρι τώρα.
To μέλλον δεν είναι και τόσο καθαρό εκτός και αν παράγεις ηλεκτρική ενέργεια με τη βοήθεια της αιολικής. Αλλιώς απλώς μεταφέρεις την πηγή της μόλυνσης σε κάποιο άλλο γεωγραφικό σημείο.
Όσο για την 'ανακύκλωση' των σούπερ μπαταριών, απλά google Toyota Prius (engineering hypocricy at its best και από δίπλα και το Ελληνικό κοινοβούλιο με τα 400h .....).
:smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Η τοποθέτηση ανεμογεννητριών τελικά αλλάζει το μικροκλίμα μιας περιοχής ή όχι;
Ομολογώ ότι για το παραπάνω δηλώνω απόλυτη άγνοια αλλά είναι πολύ πιθανό και να ισχύει.
Είναι πάντως θέμα επιλογών και των αναγκαίων συμβιβασμών που αυτές προυποθέτουν...
Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Σε βιβλίο του ΤΕΙ που σπούδαζα έγραφε οτι οι οικολόγοι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
mexri να ανεφερεις τη λέξη "οικολογοι" προβληματιστηκα κι εγω για την ενδεχωμενη αλλαγη μικροκλίματος... απαξ και διαβασα ποιοι το επικαλεστηκαν καταλαβα πως αλλα λογια ν'αγαπιόμαστε
:wave2: