• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

ιδανικές μηχανές σε πίστα κάρτ

φιλε το rs σε ποια πιστα το πετυχες??Γενικα πιστακια καρτ (οχι Μεγαρα) που να ειναι καπως βολικα κ για μηχανακια τυπου rs κ οχι μονο για καρτ στην περιφερεια της Αττικης τι εχουμε?Αν καποιος ξερει κ κοστος ανα session ακομα καλυτερα!!

Δυστυχως φιλε μιλουσα για την πιστα του Ρυσιου στη Θεσσαλονικη, που ειναι ομολογουμενως απο τις μεγαλυτερες πιστες καρτ.

Χαίρεται, μήνες τώρα σκέφτομαι να αγοράσω ένα μηχανάκι για πίστα καρτ και είπα να ανατρέξω στο forum για ιδέες. Ο λόγος που το ψάχνω είναι επειδή μένω στη Λάρισα και οι Σέρρες μου πέφτουν λίγο μακριά, ενώ το πιστάκι στο Ελευθεραι είναι ότι πρέπει. Τα παιδιά που τρέχουν εκεί τρέχουν με imr και όπως είδα (και μου επέτρεψαν να οδηγήσω) βολεύουν πολύ. Τι γνώμη έχετε? Το μηχανάκι θα προορίζεται μόνο για χρήση πίστας.

aprilia sx 50.. με εξατμιση και γραναζομα

Χαίρεται, μήνες τώρα σκέφτομαι να αγοράσω ένα μηχανάκι για πίστα καρτ και είπα να ανατρέξω στο forum για ιδέες. Ο λόγος που το ψάχνω είναι επειδή μένω στη Λάρισα και οι Σέρρες μου πέφτουν λίγο μακριά, ενώ το πιστάκι στο Ελευθεραι είναι ότι πρέπει. Τα παιδιά που τρέχουν εκεί τρέχουν με imr και όπως είδα (και μου επέτρεψαν να οδηγήσω) βολεύουν πολύ. Τι γνώμη έχετε? Το μηχανάκι θα προορίζεται μόνο για χρήση πίστας.

καλό και βολικό το imr αλλά πρέπει να έχεις τρέιλερ ή φορτηγάκι για να το πας πίστα.

Φορτηγάκι υπάρχει γι αυτή τη δουλειά. Και όπως είπα αναφέρομαι μόνο για χρήση πίστας. Το μηχανάκι δεν θα πατήσει δρόμο (ίσως 50-100 μέτρα για κάποια δοκιμή στο συνεργείο).

Φορτηγάκι υπάρχει γι αυτή τη δουλειά. Και όπως είπα αναφέρομαι μόνο για χρήση πίστας. Το μηχανάκι δεν θα πατήσει δρόμο (ίσως 50-100 μέτρα για κάποια δοκιμή στο συνεργείο).

Αφού το οδηγησες και σε βολεύει βουρ λοιπον για ένα καθαρό imr

Είναι mini moto. Και πωλούνται γύρο στο χιλιάρικο. Απλά σκεφτόμουν μήπως υπάρχει κτ ας πούμε καλύτερο για τη χρήση που θέλω να κάνω.

Σε συνέχεια τις αναζήτησης μου έχω ευχάριστα νέα. Απέκτησα ένα IMR χθες.Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ανεβάσω φώτο δεν ξέρω τι έχει παιχτεί. Μόλις τα καταφέρω θα το ανεβάσω.

Σε συνέχεια τις αναζήτησης μου έχω ευχάριστα νέα. Απέκτησα ένα IMR χθες.Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ανεβάσω φώτο δεν ξέρω τι έχει παιχτεί. Μόλις τα καταφέρω θα το ανεβάσω.

Εντυπωσεις απο το μικρο; Μπηκες τελικα πιστα;

Τα imr είναι κ*υλα για καρτόπιστα,ξύνεις γόνατο για πλάκα.Εδω κατω εχουμε 2-3 και τους εχουμε πιει το αίμα.
Καλορίζικο!

Τα imr είναι κ*υλα για καρτόπιστα,ξύνεις γόνατο για πλάκα.Εδω κατω εχουμε 2-3 και τους εχουμε πιει το αίμα.
Καλορίζικο!

Για δωσε καμια πληροφορια παραπανω ρε Νικολα. Ειναι η εποχη του χρονου που με πιανει αυτο το κατι και αρχιζω να σκεφτομαι παλι αλλαγες... :rolleyes:
Ξερω πως πανε σα διαβολια, τα βλεπω και στο Ρυσιο. Κατα τ'αλλα πώς ειναι η ζωη μαζι τους; Τι συντηρηση θελουν; Απο αξιοπιστια, ευρεση ανταλλακτικων τι λενε;
Παρεμπιπτοντως, το ενα που πουλιεται στο car αυτη τη στιγμη λογικα θα το ξερεις. Ενα μαυρο, Γιωργος απο Καλαματα.

Η απάντηση για το ερώτημα του thread (το μπλέ το καλό :)):

Ωπ, Ρυσιο βλεπω. Πώς και δε σε εχω πετυχει καμια φορα;

:beer:

Ωπ, Ρυσιο βλεπω. Πώς και δε σε εχω πετυχει καμια φορα;

:beer:

Τα παλιά τα χρόνια φιλε :) , η φωτο πρεπει να ειναι άνοιξη '13, μετα ηρθαν οι απόγονοι μου και παρέδωσα

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: ptc
Πίσω
Μπλουζα