• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

hornet 600

800-900 είναι χαμηλά...Έχει απαντηθεί εδώ αναλυτικότατα...Διάβασε το θρέντ μέχρι τέρμα για να δεις τι πρέπει να κάνεις και τι όχι :wave2:

:confused:

Telika carbs or injection????

:confused:

poia ta ta thetika kai ta arnitika???

hornet

:confused: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΑΔΙ ΒΑΖΟΥΜΕ???

ΜΑΡΚΑ???

ΤΟ ΗΟΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΦΙΓΓΕΣ!!!!!

:beer:

ΗΟΡΝΕΤ 600

ΤΗΑΝΚS POWER ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΥΠΟ???10-40 ΕΙΝΑΙ ΟΚ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ,ΧΕΙΜΩΝΑ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

:sun: ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟ?ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ FULL SYNTHETIC ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΜΗ.ΤΑ ΧΟΝΤΡΕΝΕΙΣ?

Re: hornet

Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
mono ton ipno mou exo xasei????einai katapliktiko to mixanaki!!!!!!na sai kalla gia tis plirofores toa pou mou to pes ontos exeis dikio...itan stock tou 04 kai to pira 5500.gamato....!!

ειναι μια χαρα!
και την Κυριακη που μας περασε στη βολτα με τη μεγαλη μοτοπαρεα,εβγαλε τα λεφτα του....:cool: κι αναρωτιομουνα: μα,τι τα θελουν τοσα R1 οι κουλομαριες οταν το Χορνετακι τους περναγε σα σταματημενους;...αν εχεις προγραμμα για ταξιδια βαλε ζελατινουλα...
αλλιως αστο ετσι:γυμνο,αγνο κι αλητικο!:beer: :beer:

Re: hornet

Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
:confused: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΑΔΙ ΒΑΖΟΥΜΕ???

ΜΑΡΚΑ???

ΤΟ ΗΟΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΦΙΓΓΕΣ!!!!!

:beer:

τα agip μου τα προτεινε αγωνιζομενος και ειναι πολυ καλα...δεν τα βρισκω ομως και δε θα κατσω να σκασω κιολας...στη τριτη αλλαγη πηρα απο το Λαμπριανιδη συνθετικα 10-40 μαρκας ACCER (γαλλικα) και μεχρι τα 7000 κμ ηταν αψογα..τιμη;...36 € τα 4 μονολιτρα...+7€ το φιλτρο του λαδιου,το ολον 43€....
οι προηγουμενες αλλαγες ηταν με repsol ...ακριβα,αλλα οχι τοσο καλα..στα 3000 κμ περιπου τα "ενιωθα " για αλλαγη...(σαζμαν)

THANKS ΦΙΛΟΣ!!!ΔΗΛ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ..ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ?? ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΗΟΝDA ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑGIP, ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

:bawl: :bawl: ΒΟΛΤΥΛΑ Ε???ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ!!!!ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ 500ΚΜΗ.ΜΑΚΡΙΑ:bigcry:

:wave2:

motul 5100 αυτα ειναι ημισενθητικα πολυ καλα εγω βαζω τα full συνθετικα motul παλι τα 300v 15-50 το μονο με τα 15-50 θα ακουγετε μεχρι να ζεσταθει το λαδι το χειμωνα το κιβωτιο.αλιως 10-40 το χειμωνα και 15-50 το καλοκαιρι.ναι το λαδι ειναι γι ακιβωτιο και κινητηρα

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΛΑ ΡΕ POWER!!! :wave2:

ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑ FULL SYNTHETIC ΤΟ ΒΛΕΠΩ.... ΛΟΓΩ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ SITE ΤΗΣ MOTUL... :look: ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΦΙΓΓΕΣ!!!!:wave2:
ΕΡΩΤΗΣΗ.....
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ Ο - RING ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΑ...???
ΤΟ ΗΟΡΝΕΤΑΚΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΑΜΑ????

αυτο ειναι αυτονοητο οτι η αλυσιδα ειναι 0-ring.
Eγω εχω την βλακεια και εβαλα,βεβαια τοτε δεν ηξερα,χ-ring που ειναι καλυτερες απο τις ο-ring.
Ελα ντε ομως που δεν κανει για τις δικες μας μηχανες,ειναι πολυ καλη αλυσιδα αλλα ειναι βαρια,βαρια=περισοτερη τριβη και εχω χασει 5χλμ τελικη και σε ρεμπριζ.
Τωρα απο μαρκες ολλες καλες ειναι did afam και διαφορες αλλες που δεν θυμαμε,εγω εχω βαλει did,αλλα στην επομενη αλλαγη θα βαλω afam εχω ακουσει παρα πολλα καλα λογια και βεβαια δεν την ξαναπαταω,ο-ring απλα θα ζητησω την καλυτερη ποιοτητα,πιστευω να σε βοηθησα.
Μπορεις να πας και στα τεχνικα θεματα μου φαινεται εχει κανει ο oldman ενα ποστ σχετικα με τις αλυσιδες.

thanks power:wave2:

ΑΑΑΧΧΧΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΦΙΓΓΕΣ!!!!!!

hondahornet2003-3889-005-f.jpg

hornet

ΣΦΙΓΓΕΣ SOS!!!!!!

ΣΠΡΑΥ ΓΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ?????

:wave2:

motorex racing και motul το δευτερο λιπαινει αρκετα αλα λερωνει κιολας την ζαντα ψιλοπιστιλαει,αμα βρεις ομως το πρωτο εισαι αρχοντας,το εχω δοκιμασει και ειμαι πολυ ικανοποιημενος αλα 13ευρω

θα αλλαξω αλυσιδα και εγω οπου να ναι και ελεγα για χ ρινγκ

διαβασα αυτα που εγραψε ο φιλος οτι χανει 5 χιλιομετρα τελικι λογω του βαρους

ειναι σιγουρα ποιο βαρια? εχει μια διαφορα 30-35 ευρω αν θυμαμαι καλα, αμα ειναι να μην τα σκασω τσαμπα

για πες τε γνωμες

Πίσω
Μπλουζα