• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Hornet 250

File Saki_Tsan,
Boreis na mou peis kai esi tin apopsi sou gia tin hornet 250 pou pires..?
Pio sigekrimena exo ta exeis erotimata..

1) Pia i mesi katanalosi!!??
2)Pia i teliki?
3)Blabes bgazei?
4)Sta posa xlm. to agorases metaxirismeno?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alex6RR
λοιπον επιδη δεν μπορω να στελνω σε ολους πμ εναν εναν σας δινω το τηλ του μαγαζιου! 2105125222

αντε καλη επιτυχια guys:wave2:

Πηρα τηλεφωνο στο μαγαζι και μου ειπαν οτι δεν το φερνουν τωρα πια γιατι απαγορευσε η Ευρωπαικη Ενωση την εισαγωγη του απο Ιαπωνια...

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ?!:bigcry: :bigcry:

Αρχικά δημιουργήθηκε από motorfoot
aplos file mou einai poli palio modelo gia ta lefta tou...

Δέν ξέρω τι χρονολογία είναι το hornet που λές και πόσο το πουλάει...αλλά αν θές κάτι καινούργιο και 250 τότε μάλλον προς cbf μεριά θα πάς.....

Αλλά δεν είναι το ίδιο φίλε.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ....

your choice.....

exw kseftilisei cb 400,ti mou les twra!? fisika kai den exei kamia sxesi! Fantasou me cbf250 (20-21hp) kai 43 alogakia me to diko mou na min pataei asfalto apti dinami....vevaia twra exw ninja ZX-900 KAMIA SXESI alla gia ta kivika tou PERFECT to Hornetaki se dinami

Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos_giorgos
exw kseftilisei cb 400,ti mou les twra!? fisika kai den exei kamia sxesi! Fantasou me cbf250 (20-21hp) kai 43 alogakia me to diko mou na min pataei asfalto apti dinami....vevaia twra exw ninja ZX-900 KAMIA SXESI alla gia ta kivika tou PERFECT to Hornetaki se dinami

whatever :rolleyes:

Απλά το μικρό hornet μου κάνει περισσότερο σε μηχανή παρά το cbf.

Αρχικά δημιουργήθηκε από motorfoot
File Saki_Tsan,
Boreis na mou peis kai esi tin apopsi sou gia tin hornet 250 pou pires..?
Pio sigekrimena exo ta exeis erotimata..

1) Pia i mesi katanalosi!!??
2)Pia i teliki?
3)Blabes bgazei?
4)Sta posa xlm. to agorases metaxirismeno?

Σου απαντάω εγώ μιας και έχω το συγκεκριμένο μοντέλο..

Το αγόρασα πριν 1.5 χρόνο με 31.000 χλμ... Η κατανάλωσή του είναι γύρω στα 4.5 λτ πόλη και 5.5 λτ ταξίδι.. Φυσικά και έχει σχέση πως οδηγάς (ενδεικτικά έχω κάνει απο 3.1 λτ μέχρι 9++... και στις 2 περιπτώσεις περνούσα κρίση όμως).. Η τελική του στο κοντέρ είναι ειναι 180 - 185.. Μην τους ακους οταν σου λενε για γυμνο οτι δεν πας λόγω αερα και τετοια με πολλα χλμ.. 'Ανετα με 140 είσαι σούπερ.. Βλάβες ουδεμία εκτος απο κάτι καμμενα λαμπάκια στο κοντέρ ύστερα από κατακλυσμό επειδή το είχα βγάλει έξω να πλυθεί:p .. Σε γενικές γραμμές για να σου δώσω να καταλάβεις για τι μηχανάκι μιλάμε θα σου πώ τα εξής.. Είμαι ο χειρότερος κάτοχος το μηχανάκι δε το προσέχω καθόλου, δεν το πλένω, δε το σκουπίζω, δεν ελέγχω λάδια , νερά υγρά τίποτα δεν κάνω, τα σέρβις τα καθυστερώ σε γενικές γραμμές δεν έχω το Θεό μου.. Και σαν να μην έφταναν αυτά είμαι τόσο απαιτικός όσο δεν πάει.. Φαντάσου ότι έχω κάνει 16.000 χλμ (47.500 έχει τώρα) από τότε που το πήρα.. Μέσα πόλη κάθε μέρα αρκετά χλμ αλλά και ταξίδια και δικάβαλος και φορτωμένος και μονος.. Από κρήτη, πελλοπόνησσο, ήπειρο μακεδονία, χαλκιδικές, κέρκυρες τι να πρωτοθυμηθώ..
Έχεις ακόμα αμφιβολίες για αξιοπιστία?

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΜΑ:

Πηγα στη Honda και συζητουσα με τον μηχανικο για πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα Ηornet250 vs CBF250...
Το σημαντικότερο ομως ειναι πως μου ειπε οτι η παραεισαγωγη απο Ιαπωνία σταματησε το 97 και επομενως ειναι αδυνατο να υπαρξει μηχανη παραεισαγωγης (π.χ. Hornet250) με έτος κατασκευης το 98 εως το.....σημερα

Αρα το συμπερασμα ηταν πως ολες οι Hornet250 που κυκλοφορουν στην ευρωπη ειναι μοντελα του 97 η ακομα πιο παλια..

malakies to diko mou to pire o proigoumenos apo antiproswpia kai ine tou 99 STADAR , o kathenas vgazei dikes tou ideologies kai leei paparies gia na tis leei mou fenetai

Δεν ξερω, τι να πω?
Μπορει να εχεις και δικιο...
Εγω απλα είπα τι μου είπε ο μηχανικος..

οχι ρε συ..αφού είχα συναντήσει τύπο που είχε το 2001 το ανανεωμένο..

Γιορτάζει το Hornetάκι

Έκλεισε αισίως τα 50.000 σκληρά χιλιόμετρα το Hornetάκι έπειτα από ταξίδι στη Βόρειο Ελλάδα (Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Γρεβενά - Αθήνα).. Για άλλη μια φορά με έβγαλε ασπροπρόσωπο.. Τί να πω πια γιαυτό το μηχάνημα.. Δεν νομίζω να υπάρχει χειρότερος ιδιοκτήτης από εμένα δεν το προσέχω καθόλου και όμως εκεί αυτό σε κάθε στροφή να μου αποδεικνύει ότι τα καταφέρνει..
Έυγε..

Στη φωτό είμαστε για Κέρκυρα..

foto.jpg

Γεια χαρά σε όλους ...

Αν κάποιος ξέρει να πουλιέται hornet 250 ας μου στείλει ένα pm παρακαλώ ...

Επίσης...καλύτερα δεν είναι να πάρω το hornet που λογικά θα είναι του 99 απο ένα cbf μεταχειρισμένο που θα είναι του 04 ας πούμε ή κάπου εκεί ?

Το καλύτερο είναι σχετικό.. Αν θες πες κάτι παραπάνω για τις προθέσεις σου.. :wave2:

Κοίτα...απο τιμή είναι ίδιο πράγμα απλά η μια είναι παλιά και η άλλη πιο πρόσφατη γιατί κάπου στα 3000 είμαι διατεθιμένος να δώσω.
Πιο πολύ για πόλη θα τη χρησιμοποιώ αλλά θα κάνει και αρκετές διαδρομές Χαλκίδα, Πάτρα, νησάκια και τέτοια...

Κοίταξε να δεις.. Καμία από τις 2 δε θα πει όχι σε αυτά που μου είπες.. Με τη διαφορά ότι το hornet είναι πιο δυνατό, και πιο καλά στημένο.. Το cbf όμως επίσης σε καλύπτει σε αυτά που θες.. Εάν όμως σου αρέσει το hornet (και καλά κάνεις) τότε πάρτο αφού αυτό γουστάρεις πρώτα απόλα..

Τώρα προσωπικά (έχω hornet 250) αν και οι τιμές που κρατάνε είναι ψηλές λόγω του ότι είναι σπάνιες σε όλο το κόσμο και όχι μόνο στην ελλάδα, πιστεύω ότι αξίζει την αγορά σου.. Δε ξέρω αν διάβασες κανένα από τα ποστ παραπάνω αλλά αυτή η μηχανή δε λέει όχι ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.. Επίσης όποτε την οδηγάω νιώθω και μία αίσθηση μονάδικοτητας από τους ήχους και τις μυρωδιές που σε καμία άλλη μηχανή δεν έχω νιώσει.. Το ντιζάιν είναι διαχρονικό (για μένα πανέμορφο) και αν και το δικό μου είναι μοντέλο 96' μου φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον από πολλά 200++..

Είναι στο χέρι σου..

Ναι τα διάβασα όλα και την είχα δει κάποτε και τη γουστάρω κι εγώ αλλά θέλει πολύ ψάξιμο και δεν θα έχω επιλογές γιατί όπως λες είναι λίγες και ακόμα λιγότερες πωλούνται. Θα ψάξω κι άλλο όμως γιατί αξίζει :). Φοβάμαι με τις παλιές ότι αν δεν είναι καλά προσεγμένες θα θέλει καλό έλεγχο η κατάσταση της αλλά θα δείξει.

paidia sorry an leo blakeia alla to hornet to 250 bgenei akomi?? iparxei 2006??? den nomizo eeeee????? :confused: filika panta :beer:

Πίσω
Μπλουζα