• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Honda GTR 150 vs SYM VF 185

Δε καταλαβαινω σε ποιους απευθυνονται αυτα τα 2 μηχανακια. Παιδακια που εχουν καυλες δε μπορουν να τα οδηγησουν λογω διπλωματος, επαγγελματιες δε θα τα παρουν λογω συμπλεκτη και ισως λογω τιμης.. Μεγαλυτεροι σε ηλικια θα προτιμησουν μηχανες/σκουτερ λογω περισσοτερης δυναμης στις μηχανες και λογω της ανεσης στα σκουτερ.. Αρα ποιος θα τα παρει; Το κριπτον ξ πουλησε επειδη δεν ειχε συμπλεκτη αλλα ειχε το γκαζι, τα προτιμησαν και επαγγελματιες επειδη ηταν σκυλια..αυτα ομως;

Και το honda πανακριβο, με αυτα τα λεφτα εχει πολλες επιλογες και σε μεταχειρισμενες μηχανες αλλα και σε καινουργια σκουτερ.

Άκουσε με φίλε για να λυθεί η απορία σου.. Μηχανή δεν θέλω να πάρω έχω..

Μέσα στην Αθήνα θέλω να κινηθώ παντού με γκάζι όταν χρειαστεί άνεση να κάνω προσπεράσεις σε ανοικτό δρόμο και παράλληλα τα φρένα μου να είναι της προκοπής και όχι Χάρος που μπλοκάρει στην παραμικρή υποψία απότομου φρενάρισματος... Επίσης θέλω οικονομία θέλω να το λύνω και να το δένω στο γκαράζ μου με τα εργαλεία μου για πλάκα το μηχανάκι.. Θέλω μικρό βάρος και αερατα περάσματα μέσα στο μποτιλιαρισμα.. Θέλω να πηγαίνω φέρνω τα παιδιά μου στα διάφορα γύρω_γυρω χωρίς να ταλαιπωρώ τη μηχανή.. Επίσης δεν μου αρέσουν τα σκούτερ.. Δεν μου κάνουν βρε αδερφέ.. Με κάνει να αισθάνομαι πιο γερός απ ότι είμαι αυτό το γκάζι φρένο όλη μέρα... Άσε που έχουν συντήρηση μοτοσυκλετας σε κόστος..
Μ αρέσει κι ο συμπλέκτης το πα;

Ειναι το φετίχ μου.. 21 χρόνια έλεγχος της μοτο με συμπλέκτη δεν κόβεται εύκολα ούτε ξαναγυρναω στην ντελιβεράδικη εφηβεία μου με το ένα χέρι στο τιμόνι.. Αυτά...

Οπότε πέρα από τους πιτσιρικάδες που ψάχνονται για κόντρες φιγούρες κτλ είμαστε κι άλλοι που τα γουστάρουμε τα υπερπαπιά που έχουν πέσει στην αγορά και μακάρι να γίνουν κινήσεις κι από άλλες εταιρείες γιατί όντως ειδικά το χοντα που το έχω ερωτευτεί είναι πανάκριβο.. Αλλά αν το πάρει κάποιος για πάντα τα πράγματα αλλάζουν.

περιγραφεις παπι εργαλειο κι αυτα δεν ειναι εργαλεια
ειναι ακριβα παιχνιδια που κοντραρονται για την κορυφη της κατηγοριας
τωρα αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να εχεις το ακριβοτερο για μουλαρι..........καλο για σενα:)

Έτσι,ακριβό παιχνίδι :beer:
Κάποιος θα πάρει SS 20+ ετών για την γκ@υλ@ του ,από απωθημένο ,άλλος τέτοιο παπί ,ότι μας κάνει να νιώθουμε καλά!
Σίγουρα δεν είναι εργαλείο όπως λέει ο Parkakis,είναι για άλλους αγοραστές.Βλέπω ένα GTR εδώ στο χωριό ,το καβαλάει ένας τύπος σίγουρα 15 χρόνια μεγαλύτερος μου ,δηλαδή 55ρης αν όχι 60ρης.
Του έχει βάλει πιο μακρύ ψαλίδι , εξάτμιση κάτι σε στυλ μαύρη racetech και βολτάρει :lol: (καλά κάνει φυσικά )

Άκουσε με φίλε για να λυθεί η απορία σου.. Μηχανή δεν θέλω να πάρω έχω..

Μέσα στην Αθήνα θέλω να κινηθώ παντού με γκάζι όταν χρειαστεί άνεση να κάνω προσπεράσεις σε ανοικτό δρόμο και παράλληλα τα φρένα μου να είναι της προκοπής και όχι Χάρος που μπλοκάρει στην παραμικρή υποψία απότομου φρενάρισματος... Επίσης θέλω οικονομία θέλω να το λύνω και να το δένω στο γκαράζ μου με τα εργαλεία μου για πλάκα το μηχανάκι.. Θέλω μικρό βάρος και αερατα περάσματα μέσα στο μποτιλιαρισμα.. Θέλω να πηγαίνω φέρνω τα παιδιά μου στα διάφορα γύρω_γυρω χωρίς να ταλαιπωρώ τη μηχανή.. Επίσης δεν μου αρέσουν τα σκούτερ.. Δεν μου κάνουν βρε αδερφέ.. Με κάνει να αισθάνομαι πιο γερός απ ότι είμαι αυτό το γκάζι φρένο όλη μέρα... Άσε που έχουν συντήρηση μοτοσυκλετας σε κόστος..
Μ αρέσει κι ο συμπλέκτης το πα;

Ειναι το φετίχ μου.. 21 χρόνια έλεγχος της μοτο με συμπλέκτη δεν κόβεται εύκολα ούτε ξαναγυρναω στην ντελιβεράδικη εφηβεία μου με το ένα χέρι στο τιμόνι.. Αυτά...

Οπότε πέρα από τους πιτσιρικάδες που ψάχνονται για κόντρες φιγούρες κτλ είμαστε κι άλλοι που τα γουστάρουμε τα υπερπαπιά που έχουν πέσει στην αγορά και μακάρι να γίνουν κινήσεις κι από άλλες εταιρείες γιατί όντως ειδικά το χοντα που το έχω ερωτευτεί είναι πανάκριβο.. Αλλά αν το πάρει κάποιος για πάντα τα πράγματα αλλάζουν.

Δεκτο , απλα δεν υπαρχουν πολλοι σαν και εσενα και πιστευω δε θα πουλησουν στην ελληνικη αγορα για αυτο και αλλες εταιριες δεν ασχολουνται. Προσφατα ρωτησα στη γαμαχα που ειχα παει και μου ειπαν οτι δε σκοπευουν ακομη να φρρουν αλλο παπι περα απο το κριπτον Σ, το ξ και το Τ εχουν καταργηθει και για μεγαλο μοντελο δε ξερουν ακομα.

Νομιζω αν φερουν αλλες εταιριες υπερπαπια θα ειναι χωρις το συμπλεκτη και θα πουλησουν για πλακα. Ακομη και τα παπακια της δικιας μου γενιας, z125, dynamik, fx 125 δε πουλησαν τοσο οσο αλλα παπακια της τοτε εποχης, και μιλαμε για εποχες χωρις κριση που η βενζινη εκανε 90 λεπτα και βαζαμε 2 ευρω στο καμπ να πηγαινουμε 1 βδομαδα σχολειο

Ακομη και τα παπακια της δικιας μου γενιας, z125, dynamik, fx 125 δε πουλησαν τοσο οσο αλλα παπακια της τοτε εποχης, και μιλαμε για εποχες χωρις κριση που η βενζινη εκανε 90 λεπτα και βαζαμε 2 ευρω στο καμπ να πηγαινουμε 1 βδομαδα σχολειο
Τη θυμάμαι στα 0,63€/L και ίσως ήταν και λιγότερο το 2002 που ήρθε το ευρώ. Σε δραχμές ήταν ακόμα πιο χαμηλά και μάλιστα σε εποχές που οι μισθοί ήταν υψηλότεροι. Οπότε καταλαβαίνεις ότι ήταν σαν να κόστιζε το λίτρο 40 λεπτά και πρακτικά δεν σε απασχολούσε σαν έξοδο, ακόμα κι αν είχες Varadero.

Εγώ θυμάμαι το τ80 με 250 δραχμές γέμιζε χάχα,

το χοντα που το έχω ερωτευτεί είναι πανάκριβο.. Αλλά αν το πάρει κάποιος για πάντα τα πράγματα αλλάζουν.

2800 vs 3500 ειναι 25% διαφορά. Το ποσοστό αυτο δεν αντικατοπτρίζει την διαφορα των δυο κατασκευαστών?
Εγω αν το ηθελα και ημουν στην θεση σου δεν θα ειχα ενδοιασμούς.χονταρα καρφωτό (ακομη και αν ειναι λίγο υποδεέστερο σε καποιους τομείς συγκριτικα).

Ακριβώς όπως τα λες ντοκ..

Αυτή η διαφορά φαίνεται αν τα βάλεις διπλα_διπλα.. Εγώ αν τελικά πάρω παπί δεν το ξαναδινω.. Θα πεθάνουμε παρέα.. Μηχανές μπορεί να αλλάξω .. Παπι ποτέ... Για αυτό κοιτάω για καινούριο.

Όσον αφορά το ποιος θα το πάρει που αναρωτιέστε παραπάνω..
Πρώτον δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω απ το πορτοφόλι σας (μας)

Δευτερον δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω απ την γιαμαχα που έχει πάρει ψηλά τον αμανέ κι αυτη κ οι ιδιοκτήτες των χ

Τρίτον δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω απ τους ντελιβεραδες κ τι τους βολεύει. Οδηγουν που οδηγουν ανεύθυνα, βρήκαμε τώρα λόγο να κράζουμε τον συμπλεκτη γιατί δεν αφήνει το αριστερό χέρι ελεύθερο για τσάντα διανομής, κινητό, καφέ, παίξιμο πουτσας..

Κατ αντιστοιχία λοιπόν με αυτόν που αγοράζει multi με 160 άλογα για να πηγαίνει γρήγορο τουρισμό με 120 στο εξωτερικό, με αυτόν που αγοράζει s1000rr για να πηγαίνει Επίδαυρο, με αυτόν που αγοράζει t max με 13.000€ κ καταργεί την μετάδοση με ιμαντα κ βάζει κιτ με αλυσίδα γιατί δείχνει πιο "μηχανή"... Έτσι λοιπόν τα υπερπαπια θα τα αγοράσουν εκείνοι που απλά γουστάρουν να έχουν το καλύτερο.

Ειδάλλως θα είμασταν όλοι με 600αρια γιατί μην μου πει κανείς ότι έχει χρησιμοτητα, χρηστικοτητα κ πολυδιασταση με μεγαλύτερες μηχανές. Απλά την καβλα μας κάνουμε

γιατί δεν αφήνει το αριστερό χέρι ελεύθερο για τσάντα διανομής, κινητό, καφέ, παίξιμο πουτσας..

Τεκνον μου αν και αμαρταινεις βωμολοχωντας ,κατα τα αλλα τα ειπες ολα:priest::a024::lol:

Όσον αφορά το ποιος θα το πάρει που αναρωτιέστε παραπάνω..
Πρώτον δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω απ το πορτοφόλι σας (μας)

Δευτερον δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω απ την γιαμαχα που έχει πάρει ψηλά τον αμανέ κι αυτη κ οι ιδιοκτήτες των χ

Τρίτον δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω απ τους ντελιβεραδες κ τι τους βολεύει. Οδηγουν που οδηγουν ανεύθυνα, βρήκαμε τώρα λόγο να κράζουμε τον συμπλεκτη γιατί δεν αφήνει το αριστερό χέρι ελεύθερο για τσάντα διανομής, κινητό, καφέ, παίξιμο πουτσας..

Κατ αντιστοιχία λοιπόν με αυτόν που αγοράζει multi με 160 άλογα για να πηγαίνει γρήγορο τουρισμό με 120 στο εξωτερικό, με αυτόν που αγοράζει s1000rr για να πηγαίνει Επίδαυρο, με αυτόν που αγοράζει t max με 13.000€ κ καταργεί την μετάδοση με ιμαντα κ βάζει κιτ με αλυσίδα γιατί δείχνει πιο "μηχανή"... Έτσι λοιπόν τα υπερπαπια θα τα αγοράσουν εκείνοι που απλά γουστάρουν να έχουν το καλύτερο.

Ειδάλλως θα είμασταν όλοι με 600αρια γιατί μην μου πει κανείς ότι έχει χρησιμοτητα, χρηστικοτητα κ πολυδιασταση με μεγαλύτερες μηχανές. Απλά την καβλα μας κάνουμε

Αρα συμφωνουμε οτι ειναι πολυτελεια αυτα τα παπια. Οπως ειναι πολυτελεια να εχεις υπερπαπι μεγαλη μοτο και αμαξι.. εφοσον εχεις υπερπαπι μεγαλη μοτο δε χρειαζεσαι, κρατας το παπι και το αμαξι και τελος. Η μεγαλη μοτο αχρηστευεται αμεσως αφου το αμαξι ειναι καλυτερο για ταξιδια και η παπια καλυτερη για commute. Εννοειται ο καθενας κανει οτι θελει με τα λεφτα του, κουβεντα κανουμε. Απλα εγω αυτα τα 2 παπια τα θεωρω ψιλο αχρηστα εφοσον υπαρχουν σκουτερ πιο ανετα και πιο γρηγορα με χωρους κλπ στα ιδια λεφτα..

γιατί δεν αφήνει το αριστερό χέρι ελεύθερο για τσάντα διανομής, κινητό, καφέ, παίξιμο πουτσας..

Τεκνον μου αν και αμαρταινεις βωμολοχωντας ,κατα τα αλλα τα ειπες ολα:priest::a024::lol:

Ατυχοι εμεις οι δεξιοχειρες.

Αρα συμφωνουμε οτι ειναι πολυτελεια αυτα τα παπια. Οπως ειναι πολυτελεια να εχεις υπερπαπι μεγαλη μοτο και αμαξι.. εφοσον εχεις υπερπαπι μεγαλη μοτο δε χρειαζεσαι, κρατας το παπι και το αμαξι και τελος. Η μεγαλη μοτο αχρηστευεται αμεσως αφου το αμαξι ειναι καλυτερο για ταξιδια και η παπια καλυτερη για commute. Εννοειται ο καθενας κανει οτι θελει με τα λεφτα του, κουβεντα κανουμε. Απλα εγω αυτα τα 2 παπια τα θεωρω ψιλο αχρηστα εφοσον υπαρχουν σκουτερ πιο ανετα και πιο γρηγορα με χωρους κλπ στα ιδια λεφτα..

ποια ειναι αυτα τα σκουτερ γιατι δεν βλεπω κατι της προκοπης σε αυτα τα λευτα?

ποια ειναι αυτα τα σκουτερ γιατι δεν βλεπω κατι της προκοπης σε αυτα τα λευτα?

εξαρτατε τι ?? θεωρεις της προκοπης
και βεβαια εχει σκουτερ σε αυτα τα χρηματα !!
με 3500...δεν περνεις σκουτερ ?
Sym Joyride 200 i S ABS σε καινουριο
Keeway Silverblade 250i σε καινουριο
Sym JOYMAX Z 250 σε καινουριο
Sym Citycom 300i σε καινουριο
καθως και πληθωρα μεταχειρισμενα !!

Μονο που ο Ταιφουν μίλησε για γκάβλα και εσύ μιλάς για commute.

εξαρτατε τι ?? θεωρεις της προκοπης
και βεβαια εχει σκουτερ σε αυτα τα χρηματα !!
με 3500...δεν περνεις σκουτερ ?
Sym Joyride 200 i S ABS σε καινουριο
Keeway Silverblade 250i σε καινουριο
Sym JOYMAX Z 250 σε καινουριο
Sym Citycom 300i σε καινουριο
καθως και πληθωρα μεταχειρισμενα !!

αυτα ειναι τα πιο "γρηγορα" και πιο ανετα κλπ κλπ που κανουν το παπι αχρηστο?

δηλαδή όντως συγκρίνουμε τις μπανιέρες με ρόδες
Keeway-Silverblade-250-0.jpg

joyride s200.jpg

joymax z.jpg

με αυτό; (από το τεστ που το πηγα)

IMG-a404e00c267541562021151eb8d606e1-V.jpg

σιγουρα υπάρχουν και πιο φθηνές και πιο αντε να το πω λογικές λύσεις παιδιά...αλλα είναι το gtr καψούρα λέμε...όπως ξέρετε οτι και να καβαλάμε πρέπει να μας βλωνεικά και λίγο αλλιως θα πηγαίναμε κάθε πρωί όλοι με τέτοια στις δουλειές μας..

onewheelxr_2.jpg

αυτα ειναι τα πιο "γρηγορα" και πιο ανετα κλπ κλπ που κανουν το παπι αχρηστο?

αυτο ρωτησες?
οτι κανουν το παπι αχρηστο ??
απαντησες στον parkaki.... ο οποιος ειπε
''υπαρχουν σκουτερ πιο ανετα και πιο γρηγορα με χωρους κλπ στα ιδια λεφτα''
και τωρα ξαναδιαβασε το ποστ σου........... τι ειπες.
Δεν φτανει που σε βγαζουμε απο την δυσκολη θεση του ψαξιματος :lol: μας την λες απο πανω !!:bawl:

Πίσω
Μπλουζα