• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Honda CB1000F Concept

Δε μου φαίνεται και τόσο μπουρί σόμπας, ούτε με χαλάει έτσι όπως το βλέπω από τις φωτό. Αλλά ρε γμτ έχει ride-by-wire κι ένα σκασμό ηλεκτρονικά, γιατί δε βάζουν κι ένα cruise control να είναι ολοκληρωμένο το πακέτο;;; :(

Δε μου φαίνεται και τόσο μπουρί σόμπας, ούτε με χαλάει έτσι όπως το βλέπω από τις φωτό. Αλλά ρε γμτ έχει ride-by-wire κι ένα σκασμό ηλεκτρονικά, γιατί δε βάζουν κι ένα cruise control να είναι ολοκληρωμένο το πακέτο;;; :(

Τι να το κάνει το cruise control, Γιώργο; τα γυμνά δεν είναι αυτό που λέμε, δρομείς μεγάλων αποστάσεων, ευτυχώς η δυστυχώς, η αλήθεια είναι ότι κουράζουν σε μεγάλες αποστάσεις....
Θα το προτιμούσα όπως στο RS, με καζανάκι από κάτω και μίνιμαλ εξάτμιση.

500 λίρες πιο ακριβό από το Hornet SP :rolleyes:

Καλά 14.500 στην Ελλάδα και βλέπουμε...

Και με 400 λίρες το μασκάκι στο UK, εγώ είμαι ήδη μέσα 15K...

Και με τη μαλακία που με δέρνει, θα το φτάσω στα 20 πριν καν το βάλω μπρος :bawl: !

Αυτό το cruise πως το λένε είναι άχρηστο στα γυμνά μηχανακια οπως το δικό μου με 12 λίτρα τεποζιτο, εγω ούτε πως μπαίνει δεν ξέρω

Τι να το κάνει το cruise control, Γιώργο; τα γυμνά δεν είναι αυτό που λέμε, δρομείς μεγάλων αποστάσεων, ευτυχώς η δυστυχώς, η αλήθεια είναι ότι κουράζουν σε μεγάλες αποστάσεις....
Θα το προτιμούσα όπως στο RS, με καζανάκι από κάτω και μίνιμαλ εξάτμιση.
Αυτό το cruise πως το λένε είναι άχρηστο στα γυμνά μηχανακια οπως το δικό μου με 12 λίτρα τεποζιτο, εγω ούτε πως μπαίνει δεν ξέρω
Γιατί ρε παιδιά άχρηστο το cruise control; Είσαι σε μεγάλο δρόμο πχ θες να φτιάξεις λίγο τον καθρέφτη, το σημαντικότερο να ξεκουράσεις το χέρι σου ή να έχεις μια σταθερή ταχύτητα μη σε γράψει καμιά κάμερα. Γενικά το θεωρώ χρήσιμο να υπάρχει εν έτη 2025.

Επίσης και η Trident 660 που είναι γυμνή το έχει. Σιγά το πράγμα. Ούτε καμιά εξωτική τεχνολογία είναι, ούτε μας υποχρεώνει κανείς να το χρησιμοποιήσουμε.

Γιατί ρε παιδιά άχρηστο το cruise control; Είσαι σε μεγάλο δρόμο πχ θες να φτιάξεις λίγο τον καθρέφτη, το σημαντικότερο να ξεκουράσεις το χέρι σου ή να έχεις μια σταθερή ταχύτητα μη σε γράψει καμιά κάμερα. Γενικά το θεωρώ χρήσιμο να υπάρχει εν έτη 2025.

Επίσης και η Trident 660 που είναι γυμνή το έχει. Σιγά το πράγμα. Ούτε καμιά εξωτική τεχνολογία είναι, ούτε μας υποχρεώνει κανείς να το χρησιμοποιήσουμε.

συμφωνώ είναι από τα πράγματα που θα ήθελα όταν δυστυχώς είμαι στην εθνική. Επίσης μια χαρά αποστάσεις κάνουν και τα γυμνά, άμα είσαι νόμιμος (18lt ντεπόζιτο)

έβγαλαν και το πρώτο προωθητικό βίντεο, τόσες action cam υπάρχουν χάθηκε να ηχογραφήσουν τον live ήχο της μοτοσυκλέτας σε σχέση με την κασέτα που έβαλαν, που μάλλον ο ήχος προέρχεται απο 2Κ

Μου αρέσει απίστευτα και φοβάμαι μην κάνω καμιά τρέλα...

Άλλο ένα retro-looking μηχανάκι χωρίς κανένα λόγο ύπαρξης…

Εεεε πέφτουν οι πωλήσεις στα μεγάλα μηχανάκια….
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?

Έχει λόγο ύπαρξης, να το καβαλάς για βόλτα μέρα νύχτα και ενδιάμεσα να κάθεσαι να το χαζεύεις με τις ώρες.

Έχει λόγο ύπαρξης, να το καβαλάς για βόλτα μέρα νύχτα και ενδιάμεσα να κάθεσαι να το χαζεύεις με τις ώρες.

Καλά όχι, αλλά δεν πειράζει! Εδώ υπάρχει κόσμος που αγοράζει το R 1250 R

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?

Πολύς κόσμος γουστάρει milfάκια φίλος τώρα τι ΄α κάνουμε δηλαδής; Μη κρίνεις για να μην κριθείς έλεγε ο Χριστός!:lol::priest::eleison:

Πολύς κόσμος γουστάρει milfάκια φίλος τώρα τι ΄α κάνουμε δηλαδής; Μη κρίνεις για να μην κριθείς έλεγε ο Χριστός!:lol::priest::eleison:

Μιλφάκι είναι αυτό που έχω εγώ, αυτό είναι μιλφάρα, λέμε:a03:

:lol:

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: pektis
Αν και ξέρω ότι θα με κράξετε με χαλάει απίστευτα η ελαιολεκάνη ( το oil pan τέλος πάντων) που κρέμεται από κάτω και κατ επέκταση και η εξάτμιση που αναγκαστικά το παρακάμπτει...

Βαλτε στρογγυλα ΟΡΓΑΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Αν και ξέρω ότι θα με κράξετε με χαλάει απίστευτα η ελαιολεκάνη ( το oil pan τέλος πάντων) που κρέμεται από κάτω και κατ επέκταση και η εξάτμιση που αναγκαστικά το παρακάμπτει...

το μοτερ προήλθε απο το cbr1000rr 2017 και έγινε detuned για τπ cb1000f

Θα έπρεπε να είχε κάποιες ψύκτρες για το retro look.

Είπαμε η χοντα χάνει κάποιες λεπτομέρειες όπω και τα όργανα, αλλά συνολικά είναι απο τα 5 πιο ελκυστικά μηχανάκια ανεξαρτήτου κατηγορίας και κατασκευαστών αυτή την στιγμή

Πολυ ομορφο...αλλά λειπουν τα στρογγυλα οργανα για πιο retro look...
Δεν μου αρεσει η ταμπλετα...:p

Πίσω
Μπλουζα