πριν καμια 10αριά μήνες πήρα το hornet του 98, το πρώτο που βγήκε.
είχα αποφασίσει πως ό,τι και να εμφανίσει, όσο και να κάνει, όσο καιρό και να μου πάρει, θα το επισκευάσω. Δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη μηχανή, δεν με ενδιέφερε καμία τα τελευταία 16 χρόνια και ούτε πρόκειται να κοιτάξω άλλη.
όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο είσαι ψιλοανοιχτός στο ενδεχόμενο να παραδώσει πνεύμα. Όσο καλός μηχανικός και αν είναι κάποιος, για να σου πει με σιγουριά αν είναι εντάξει, θα πρέπει να το κάνει βίδες, το οποίο κοστίζει ένα σκασμό λεφτά (το λύσιμο, βασικά, δεν κοστίζει και τόσο... στο δέσιμο είναι που θες λεφτά

)
Από κει και πέρα... το δείχνεις σε ένα μηχανικό και σου λέει αν χρειάζεται κάτι επειγόντως. Λέω επειγόντως, γιατί κάθε λίγο και λιγάκι θέλουν αλλαγή διάφορα πράματα (η λίστα είναι
μεγάλη) είτε καινούριο το πάρεις είτε μεταχειρισμένο.
Στον μηχανικό το πας για να ελέγξει χοντρά πράματα.
τί προβλήματα μπορεί να βγάλει; τα πάντα...
αν τα χιλιόμετρα είναι αληθινά; μάλλον... αλλά δεν έχει σημασία. και τα διπλάσια να έχει κάνει από αυτά που λέει, αδιάφορο είναι. Το
πως τα έκανε είναι το σημαντικό και αυτό δεν φαίνεται εύκολα (τουλάχιστο εγώ δεν ξέρω κάποιον σίγουρο τρόπο)
αν θα σε δυσκολέψει; μάλλον όχι. ανέβηκα πάνω μετά από καμια δεκαριά χρόνια που δεν είχα ξανανέβει σε μηχανή και με πήγε ανάβυσσο-αθήνα σαν ποδήλατο. ένοιωσα πάνω του να ταιριάζω σα μαγνήτης. Του πατέρα μου δεν του άρεσε γιατί λέει το τιμόνι κόβει πολύ... τί να πω; αυτός βέβαια είναι και ντερέκι εγώ είμαι κατηγορία φτερού, οπότε αυτός ίσως ασυναίσθητα βάζει περισσότερη δύναμη στο τιμόνι; dunno...
τί σχέση έχει με το cbr600rr? είναι honda 600 κυβικά... τίποτα άλλο κοινό που να σε νοιάζει.
παρ'το
θα το χαρείς τόσο πολύ που ούτε θα σκεφτείς να δώσεις λεφτά για σέρβις
εκτός αν είσαι παντρεμένος
τότε να μην το πάρεις
γιατί δεν σε βλέπω να μένεις παντρεμένος για πολύ.