• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Honda CB 1000 GT

Ρε παιδιά μια χαρά όμορφο είναι το μηχανάκι.
Αν διαβάσει κανείς μόνο εδώ όλα τα μηχανάκια άσχημα τα λέτε.απο Χόντα μέχρι κτμ και yamaha.
Αν ήταν έτσι όλοι να αγοράσουμε ένα και μοναδικό μηχανάκι που θα το αναδείξουμε ως το μοναδικό όμορφο.
Απορία έχω όλοι που λέτε για τόσα πολλά μηχανάκια πως είναι άσχημα τι καβαλάτε??
Σίγουρα υπάρχουν κάποια αντικειμενικά άσχημα πχ bmw scarver αλλά εδώ σχεδόν ότι νέο βγαίνει διαβάζω πολύ κράξιμο χωρις ιδιαίτερο λόγο.
Και για να κλείσω όπως ξεκίνησα το συγκεκριμένο είναι και αρκετά όμορφο και με αθλητικό σουλουπι.
Και έχω παρατηρήσει πως κάποιοι που γράφουν και υπερβολικά κακά σχόλια έχουν όντως άσχημα μηχανάκια...:bawl:(κατά τη δική μου αισθητική)

Τελευταία επεξεργασία:
  • Μου αρέσει
Αντιδράσεις: pektis
είναι εντυπωσιακό ποσο κόμπακτ είναι, φαίνεται μεγέθους cb500x

Αν πλασαριστεί τιμολογιακώς σωστά θα καθαρισει την μπουγάδα (παλι ο ποτάνα η χονδα).

Αυτό το αν μάλλον αν θα μείνει στις ελπίδες μας.
η κατηγορία των 4κ 1000 GT εκ Ιαπωνίας ενώ είχε μείνει μόνο με την kawa μέχρι πέρσι πρόπερσι, από φέτος πάει τριάδα και βάζει δύσκολα στην επιλογή.

Τελευταία επεξεργασία:
Αν διαβάσει κανείς μόνο εδώ όλα τα μηχανάκια άσχημα τα λέτε.απο Χόντα μέχρι κτμ και yamaha.
Αν ήταν έτσι όλοι να αγοράσουμε ένα και μοναδικό μηχανάκι που θα το αναδείξουμε ως το μοναδικό όμορφο.
Απορία έχω όλοι που λέτε για τόσα πολλά μηχανάκια πως είναι άσχημα τι καβαλάτε??
Σίγουρα υπάρχουν κάποια αντικειμενικά άσχημα πχ bmw scarver αλλά εδώ σχεδόν ότι νέο βγαίνει διαβάζω πολύ κράξιμο χωρο ιδιαίτερο λόγο.
Και για να κλείσω όπως ξεκίνησα το συγκεκριμένο είναι και αρκετά όμορφο και με αθλητικό σουλουπι.
Και έχω παρατηρήσει πως κάποιοι που γράφουν και υπερβολικά κακά σχόλια έχουν όντως άσχημα μηχανάκια...:bawl:(κατά τη δική μου αισθητική)
Ευκολάκι: Z900RS! :D

Σίγουρα υπάρχουν κάποια αντικειμενικά άσχημα πχ bmw scarver αλλά εδώ σχεδόν ότι νέο βγαίνει διαβάζω πολύ κράξιμο χωρο ιδιαίτερο λόγο.

Ακριβώς.

Η ομορφιά είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει τους άλλους γιατί δεν έχουν την ίδια άποψη με αυτόν, μην τρελαθούμε κι όλας!

Αν και είμαι απο οικογένεια, που είμαστε βαθιά Hondάκιδες, κι εμένα μου φαίνεται πολύ άσχημο. Αυτό το φουσκωτό ντεπόζιο και τα πλαινά πλαστικά στο ύψος της ζελατίνας, μου φαίνονται τελείως παράταιρα.

Εγώ πάντως κάνω μια πρόβλεψη 13,900 το απλό θα βγει στην τιμή του hornet sp

EICMA 2025: Honda CB1000GT 2026

Η Honda παρουσιάζει ένα σύγχρονο sport-tourer με κορυφαία κατηγορίας προδιαγραφές, συνδυάζοντας απόδοση superbike, άνεση ταξιδιού και προηγμένα ηλεκτρονικά. Το νέο CB1000GT βασίζεται στη δυναμική πλατφόρμα του Hornet και επεκτείνει τις δυνατότητές της με αυξημένη προστασία, αυτονομία, τεχνολογία και εξοπλισμό. Ο τετρακύλινδρος σε σειρά κινητήρας 1.000 κ.εκ. με Throttle-By-Wire αποδίδει 150 PS και 102 Nm ροπής, προσφέροντας άμεση και εκμεταλλεύσιμη απόδοση. Στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται ημι-ενεργητική ανάρτηση Showa-EERA™, πλαϊνές βαλίτσες, cruise control, θερμαινόμενα γκριπ, quick shifter, κεντρικό σταντ, ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας και Cornering ABS μέσω IMU έξι αξόνων. Η εργονομία βελτιστοποιήθηκε για άνεση αναβάτη-συνεπιβάτη, ενώ η TFT οθόνη 5" με Honda RoadSync και Smart Key ενισχύουν την καθημερινή ευχρηστία. Το μοντέλο θα διατίθεται σε τρία χρώματα: Grand Prix Red, Pearl Deep Mud Gray και Graphite Black.

ρε χοντα τι ειναι αυτο το φερινγκ? επαθες κινα?

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: runner
Οταν δειτε τα 17.000 που θα κανει θα σας κοπουν τα γελια , :D

Για το φέρινκ ένα τροχακι κοψιμο υπόθεση είναι

Κατά τα άλλα ήταν δίκαιο έγινε πράξη

Λιγο πιο μαζεμενες να ηταν εκεινες οι "μυτες" κατω απο τα φωτα
και να μην ειχε αυτα τα τερμα ακυρα στρογγυλα προβολακια
θα ηταν μια χαρα

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: Sorath
Επιτέλους μια EICMA που με κάνει να μην έχω κανένα second thought για τις επιλογές μου πριν από αυτή :D

Αν έφτανε η τσέπη μου το έπαιρνα άνετα.
Εξοπλισμένο καλά,δυνατό χιλιάρι ,πολύ καλό.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: kordix
Στα 16500 που θα κόστιζει δεν έχει αντίπαλο.
Φουλ εξοπλισμένο και με δυνατό μοτέρ.

Αυτός ο λαιμός της 3ης εξάτμισης,γιατί ξεφεύγει λίγο από την συμμετρία;
Για να μην βαριέται το μάτι μας;

Πίσω
Μπλουζα