Coyote.V
Σουλατσαδόρος
- Εντάχθηκαν
- 6 Ιουλίου 2009
- Πόντοι αντιδράσεων
- 1.132
- Πόντοι
- 0
Οι ζελατίνες είναι φωτοχρωμικές και πανάκριβες. https://www.shoei-europe.com/shop/en/spareparts/full-face-helmets/nxr/905/visor-cwr-1-photochromic
Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
δεν εντόπισα κάτι τέτοιο στο site της Shoei ή της Pinlock![]()
Για το pinlock θα το βρεις σαν ProtecTINT. Αν πας στα products στο site τους στα colored lenses θα το δεις.
Χμμ, αυτό είναι κάτι που δεν το είχα σκεφτεί (έχω το Shark Spartan RS). Πάντως κι εμένα η εσωτερική φιμέ ζελατίνα με βολεύει πάρα πολύ.Δυστυχώς, η εσωτερική ζελατίνα θυσιάζει τις μετωπικές εισαγωγές αέρα και άρα τον καλύτερο αερισμό.
Προσωπικά, είναι μια παραχώρηση που έχω αποφασίσει να κάνω μιας και βρίσκω εξαιρετικά χρήσιμη την εσωτερική φιμέ ζελατίνα για τις εκδρομές που κάνω (μπορεί να με πιάσει το βράδυ πριν γυρίσω), έχω επίσης το GT Air2 (και παλιότερα το 1 το οποίο είχε χειρότερο αερισμό).
Αυτό που ίσως μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις κι ένα έξτρα σπορ κράνος (ή τύπου αντβε με γείσο, πχ το Arai Tour X4) χωρίς εσωτερική ζελατίνα και με εξωτερική φιμε ζελατίνα να το χρησιμοποιείς το καλοκαίρι που ο επιπλεον αερισμός χρειάζεται αλλά και η μέρα είναι μεγαλύτερη και φωτεινότερη.
Χμμ, αυτό είναι κάτι που δεν το είχα σκεφτεί (έχω το Shark Spartan RS). Πάντως κι εμένα η εσωτερική φιμέ ζελατίνα με βολεύει πάρα πολύ.