Απλα τα πραματα φιλε..Δωστο το ψοφιμι και παρε μπουσα.Μπουσα τουρμπο!![]()
Χαλαρά θα γίνει και αυτό κάποια στιγμη αδερφέ μόλις αλλάξω κατηγορία αλλά μάλλον προς zzr 1400 με βλέπω που του χώρου και αδυναμία! !!
Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Απλα τα πραματα φιλε..Δωστο το ψοφιμι και παρε μπουσα.Μπουσα τουρμπο!![]()
Αυτο για το σουζα με 3η μην παρεξηγηθω,ειχε υψωμα ο δρομος και σηκωθηκε διαφορετικα δεν σηκωνεται,τουλαχιστον απο μενα![]()
Αυτο για το σουζα με 3η μην παρεξηγηθω,ειχε υψωμα ο δρομος και σηκωθηκε διαφορετικα δεν σηκωνεται,τουλαχιστον απο μενα![]()
Κρίμα.....νέο παιδί....
:tooth:
Σηκωνεται κ με 3η απλα πρεπει να εισαι 170+ για να ερθει.
Θα μαθει ρε συ...![]()
Θέλει τράβηγμα τιμόνια να φανταστώ για να έρθει
Ενα μικρο τραβηγματακι μετα απο το ανοιγοκλειμα του γκαζιου κ γεια σας...
Απλα να ξερεις μετα τα 210-220 κουναει αρκετα.
Ασε αυτη την συζητηση γι αυριο καλυτερα...
Ρε παλικάρι... Με όσα διάβασα ως τώρα, μόνο καλά μυαλά και καλή τύχη μπορώ να ευχηθώ. Κάνε ότι καταλαβαίνεις...:wave2:
Τι εννοείς για το χέρι που έγραψα. ...σκέψου φίλε οδηγαω 2 Χρόνια και ss με συμπλέκτη μπορώ αλλάζω ταχύτητες άνετα και έχω αρκετή σταθερότητα όταν κρατάω το τιμόνι αλλά επειδή είναι μικρά τα δάχτυλα μου αποφεύγω να κάνω απότομες κινήσεις για να μην έχω παρατράγουδα απλώς και να συμπλεχταρω σουζα αποφεύγω γιατί δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν στο απότομο....Το Cbr που ειχα πριν για να καταφέρω να το σηκώσω σκέψου κόλαγα την πρώτη ή την Δευτέρα αντίστοιχα τέρμα γκάζι σε δρόμο που να γλιστράει το μηχανάκι έγραφε ξαφνικά γάντζονε το λάστιχο και σηκωνόταν. ..Δεν σηκωνόταν αλλιώς δεν είχε πολύ νευρο...
Αυτο δε το καταλαβαίνω με τίποτα.![]()
Φίλε Πανάγο δες το λογικά, φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι δεν είναι μόνο οι συντηρητικοί που σε αποτρέπουν αλλα και
αρκετοί που έχουν την εμπειρία να σε "βοηθήσουν" και δεν μιλάνε.
Το σίγουρο είναι πως οι περισσότεροι έχουν πολλές χιλιάδες χλμ και εμπειρία βελτιώσεων.
Το GSXR είναι υπέροχη μοτοσυκλέτα σε όλα της και εσύ δεν ζητάς απο αυτήν περισσότερα αλλά εστιάζεις σε χαρακτηριστικά
που συναντάμε σε μοτό επιδείξεων. Δεν τρέχει κατι, δικαίωμα σου.
απλά δεν χρειάζεται να ρισκάρεις την αξιοπιστία της και να ξοδευτείς. Πολύ πιθανά αυτό που θες "ρυθμίζεται" με χαρτογραφήσεις
- περιφερειακά και το πας στα όρια με αλλαγές στην μετάδοση.
Στήσε το μοτερ σου με τις αρχές του εργοστασίου και ρύθμισε το όπως χρειάζεται για να αποδίδει όπως θες.
Κατι που με απασχολεί και θέλω να σου πω, άσχετα με την μοτό, είναι ότι μου δίνεις την εντύπωση πως μεταφέρεις την ένταση σου στην οδήγηση.
Καλώς ή κακώς δεν μας παίρνει φίλε μου. αν μας αδικήσουν, αν έχουμε στεναχώριες κ.λπ. το να εκφραστούμε με οδήγηση είναι γροθιά σε μαχαίρι..
Δεν έχει μέλλον, πουθενά και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.-
Πρόσεχε τον Πανάγο