• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Gsr600...!

tsk tsk tsk paliopeda...kanete kai souzes....:ninja:

Ανοιγει ο καιρος το ΣΚ λενε....καμμια ιδεα?

241.....

prin liges meres sas ipa oti de blepo to konter na leei tipote pano apo 226km...
paides simera to lipon to konter egrapse 241km....(xoris zelatina)mou to legan k de to pisteya...kai akomi pisteyo oti to moter anoigi...
8500km sintiritika xiliometra....pos na min einai koympomeno to 8irio....
mi to spate alla mi to lipaste ki olas exei poli psomi to rimadi...
tou kolitou me zelatina 258km sto konter.....
mia fora na do ego 250km ftani, afou piasame 241km ime sigouros oti mpori....
ta leme paides k kales boltes

aaaa!

to lipon den xero an kanate kapia anafora idi...ma kikloforise idi to neo xroma tou GSR se asimi me mauro plaisio...to ida apo koda k omologo oti ligaki to zilepsa oxi to xroma ma to mauro plaisio...giati to xroma kateme ine ena k auto ine i maurila....

ta leme....

Re: 241.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ystefanidis
prin liges meres sas ipa oti de blepo to konter na leei tipote pano apo 226km...
paides simera to lipon to konter egrapse 241km....(xoris zelatina)mou to legan k de to pisteya...kai akomi pisteyo oti to moter anoigi...
8500km sintiritika xiliometra....pos na min einai koympomeno to 8irio....
mi to spate alla mi to lipaste ki olas exei poli psomi to rimadi...
tou kolitou me zelatina 258km sto konter.....
mia fora na do ego 250km ftani, afou piasame 241km ime sigouros oti mpori....
ta leme paides k kales boltes

258?????????????????:eek: :eyepop:

πάει.... θα πεθάνω νέος..... :rotflmao:

Η ζελατινα μπορει να περιμενει(265 euros)....Το 2ο service οχι.Ρωτησα σημερα και μου ειπανε 90 ευροπουλα και το φιλτρο της BMC 75....συνολο 165 για τωρα.....Και αμα βαλω και τα της προηγουμενης βδομαδας( 570 το κρανος και 130 τα γαντια) :uplate: .......

Πολυ κοστιζει η κ@υλα μας :mad:

570 για το κρανος?
Ποιο πηρες?
Και 130 ευρα για τα γαντια?
Ακριβα ειναι αλλα τουλαχιστον ξερεις οτι (αν κρινω απο την τιμη τους) Εχεις αγορασει κατι πολυ καλο.
Εγω τωρα ,μαζευω λεφτα για μποτες (Sidi Verdigo air) και γαντια (Alpinestars smx2)
Οπως καταλαβαινεις περναω περιοδο λυτοτητας.
Καλυτερα ομως να στερηθω 10 καφεδες παρω να ψαχνομαι μετα!
:wave2:

Arai ViperGT κρανος και Dainese kevlar γαντια(σε προσφορα απο 180 ευρω). Και τα δυο απο την πρωτη δοκιμη μαμανε :)
Και τωρα αρχιζω την αποταμιευση για δερματινο μπουφαν και μποτες....... :bigcry: :bigcry:

Re: Re: 241.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
258?????????????????:eek: :eyepop:

πάει.... θα πεθάνω νέος..... :rotflmao:

255...με το Hornet ...γυρνωντας σημερα απο εθνικη (Καπανδριτι παρεα με ενα ZX 9?6? σιγα μη προσεχα τι ηταν με τοσα,χεχεχε )...:confused: ναταν μαλλον ευνοικος αερας;επεσα σε σωστη βενζινη;(παντα απλη βαζω) η λογω ψυχους πυκνοτερος;ιδου η απορια...

Επιτέλους, σήμερα φεύγω το πρώτο μου ταξιδάκι... Θα το πάω μέχρι Καλαμάτα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Επιτέλους, σήμερα φεύγω το πρώτο μου ταξιδάκι... Θα το πάω μέχρι Καλαμάτα!

Προσοχη,καλο δρομο και πες μας εντυοωσεις (και τελικες βεβαιως βεβαιως) :beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
Προσοχη,καλο δρομο και πες μας εντυοωσεις (και τελικες βεβαιως βεβαιως) :beer:
Καταρχάς, το 50% του ταξιδιού έγινε με ελαφριά βροχή το 40% με καταιγίδα και το 10% χωρίς βροχή αλλά με βρεγμένο δρόμο.... 4 ώρες μου πήρε (με 40 λεπτά διάλλειμα στο αρτεμήσιο) γιατί ειδικά μετά την τρίπολη πήγαινα σα χ3σμένος... όσον αφορά τελικές παρότι στο στρώσιμο στο κομμάτι από αθήνα μέχρι κόρινθο με 2 άτομα και φορτωμένοι (tankbag, σάκος πλάτης) είδα μέχρι 230... πολύ άνετο όμως (εκτός από τις μεγάλες ταχύτητες γιατί βαρέθηκα να βάλω τη μεγάλη ζελατίνα μπροστά) .
αύριο επιστροφή...

Δεν ειναι πολλα τα 230 για πρωταρη στην συγκεκριμενη μηχανη και σε βρεγμενο δρομο, και δικαβαλο? :dizzy:

Ρε παιδες αφηστε τις τελικες!
Πηγαινετε σε καμια στροφη!Εσυ φιλε gerodim που εκανες και το CSS θα καταλαβεις απολυτα την πραγματικη αξια της μοτοσυκλετας!
Αντε να ανεβασουμε και καμια φωτο που ξυνουμε....:smokin:

ΥΓ:παιδες συγνωμη που εχω χαθει αλλα εχω πηξει στη δουλεια!

:wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Δεν ειναι πολλα τα 230 για πρωταρη στην συγκεκριμενη μηχανη και σε βρεγμενο δρομο, και δικαβαλο? :dizzy:

ναι,ειναι....και δε νομιζω να χρειαζεται περισσοτερα,ε;:wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19

ΥΓ:παιδες συγνωμη που εχω χαθει αλλα εχω πηξει στη δουλεια!

πήξε ψάρακα!!!!:a9: :a9: :a9: :a029: :a029: :a029: :a029:

Πίσω
Μπλουζα