• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Gsr600...!

Αυτο που θελω να πω, μοντελο του 2006 με 13.000 χλμ και φαγωμενα αρκετα μπροστινα τακακια παει να πει, οτι το μηχανακι δεν ειναι λογικο να εχει 13.000 αλλα παραπανω απο αυτα που γραφει.... Αυτο αναρωτιεμε... Η διαδρομη του μπροστινου αρχιζει να πιανει απο αρκετα χαμηλα, λιγο πριν την μεση της διαδρομη και οπτικα τα τακακια ειναι οντως λιωμενα...

εγώ κοντεύω 9.000χλμ και είναι ακόμα σαν καινούρια....

τώρα για την περίπτωση που αναφέρεις.... ή το χει ξεμουνιάσει το μηχανάκι ή έχει γυρίσει χλμ...
ότι απ τα δύο κ αν συμβαίνει, δεν θα το προτιμούσα :p εκτός αν είναι αισθητά καλή η τιμή.

εχουμε λινκ για manual?
To μεσημερι παραλαμβανω...και το χρωμα της μαυρο...
Που θα βρω ρε παιδια να βαλω κοκκινα αυτοκολιτα γυρω απο τις ζαντες;

Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
εχουμε λινκ για manual?
To μεσημερι παραλαμβανω...και το χρωμα της μαυρο...
Που θα βρω ρε παιδια να βαλω κοκκινα αυτοκολιτα γυρω απο τις ζαντες;

1. δώσε email να στο στείλω

2. ebay :)

Telika paidia parelava to moro mu ....ola mia xara...ala ta fota pou exi ine aparadekta..... San kantilaki fotizi ta vradia....

Exi vali kanis Xenon Hid? Exi na protini kati kapios, pou exi vali sto mixanaki? An ne ti valate kai poso kostise?

όντως τα φώτα είναι άθλια.... παρόλα αυτά είμαι ακόμα με τα εργοστασιακά. σκέφτομαι να βάλω άλλη λάμπα, πιο δυνατή, όχι xenon γιατί δεν μου αρέσουν στο μάτι. κάποια παιδιά απ το gsr600.gr έχουν βάλει στον αργυρίου με 100-120 ευρώ καλό κινέζικο xenon με 2 χρόνια εγγύηση απ τον ίδιο.

Εγω 2,5 χρονια χωρις να εχει σταματησει η μηχανη

νυχτες μερες βροχες κρυα χιονια

προβλημα με την ποιοτητα και ποσοτητα του φωτισμου δεν ειχα

Βεβαια αν εισαι στην εγνατια και πας με 200 δεν σου φτανουν τα φωτα σιγουρα

αλλα για να σου φτασουν θες προβολεα του ολυμπιακου σταδιου

για να μην διαβάζω 94 σελίδες...
πρόβλημα στον ψεκασμό υπάρχει καθόλου ή δουλεύει καλά;
Με ενδιαφέρει να μην μπερδεύει ή κομπιάζει χαμηλά.

ξες κανενα Ι4 να μην κομπιαζει χαμηλα??

Εχει τον βηχα που εχουν ολα τα Ι4 χαμηλα.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
ξες κανενα Ι4 να μην κομπιαζει χαμηλα??

Εχει τον βηχα που εχουν ολα τα Ι4 χαμηλα.....

ξέρω...
Τα hornet και τα cbf!

Ηλεκτρικά χαμηλά (και όχι διότι το άκουσα από κάπου! Δοκίμασα και τα είδα ο ίδιος.)

νέος

Καλημέρα σας, καλώς σας βρήκα..
Ιδιοκτήτης GSR κι εγώ εδώ και ένα μήνα.
Άλλαξα πολλά μηχανάκια στη ζωή μου, (είμαι κάποιας ηλικίας..) αλλά αυτό έγινε ο μεγάλος μου έρωτας..ακόμα πιο δυνατός κι από το προηγούμενό μου, TDM900..
Τώρα το στρώνω ακόμη..

Καλως ηρθες, οταν το στρωσεις και το δουλεψεις σε ολες τις στροφες , κανε μας μια αναλυτικη συγκριση μεταξυ gsr Και tdm.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tyxeros
Καλως ηρθες, οταν το στρωσεις και το δουλεψεις σε ολες τις στροφες , κανε μας μια αναλυτικη συγκριση μεταξυ gsr Και tdm. [/QUOT

thanks φίλε μου, όι συγκρίσεις ήδη γίνονται, καμμία σχέση το ένα με το άλλο, σε κανέναν τομέα..
Οταν το στρώσω σίγουρα περισσότερες εντυπώσεις αλλά. το 90% των διαφορων είναι ολοφάνερο..

se kamia ebdomada tha mou peite kai mena kaloriziko san gsrakias kainourgios pou tha eimai.
an kai exo tromaxei ligo me auta pou diabasa peri skeletou... alla an einai na sou katsei... oti kai na pareis..

ρε παιδια,ακουσα οτι ετοιμαζεται gsr 750 για το 2010..λετε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από lupo3
ρε παιδια,ακουσα οτι ετοιμαζεται gsr 750 για το 2010..λετε?

Ωχ λέγε μας τέτοια να τρελαθούμε...:eyepop:

GSRάκιας κι εγώ εδώ και 1,5 μήνα,έχω 2300km και είμαι πολύ ευχαριστημένος,η κατανάλωση είναι υψηλή αλλά φταίει και αυτό το μοτεράκι που σε βάζει στην πρίζα να το δουλεύεις ψηλά παρόλο που αρπάζει από χαμηλά.Δεν γ@μιέται όμως,γουστάρουμε και το πληρώνουμε στο βενζινάδικο να ΄ούμ

Πάρτε και μία φωτογραφία μούρη

snc00334.jpg

Και μία τελευταία από Εύβοια,δεν χορταίνω να το βλέπω:a07:

snc00423.jpg

καλοταξιδος φιλε και παντα ορθιος:beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Ωχ λέγε μας τέτοια να τρελαθούμε...:eyepop:

GSRάκιας κι εγώ εδώ και 1,5 μήνα,έχω 2300km και είμαι πολύ ευχαριστημένος,η κατανάλωση είναι υψηλή αλλά φταίει και αυτό το μοτεράκι που σε βάζει στην πρίζα να το δουλεύεις ψηλά παρόλο που αρπάζει από χαμηλά.Δεν γ@μιέται όμως,γουστάρουμε και το πληρώνουμε στο βενζινάδικο να ΄ούμ

καλοτάξιδος και πάντα όρθιος! πέρνα καμια τετάρτη από σταθμό λαρίσσης 22:22 που μαζεύεται το gsr club για να τα πούμε κι απο κοντά!

φιλικά,
kostas

Πίσω
Μπλουζα