• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Gsr600...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis46
Το οτι πατας γερα κατω με το gsr ειναι μεγαλο πλεονεκτημα .Πριν απο αυτο ειχα transalp, εχω υψος 1,80 και μου επεσε σταματημενος πανω στην μανουβρα μερικες φορες, οσο γιατην καταναλωση επειδη ειχα γρηγορες μηχανες πιο πριν το transalp to πηγαινα σπαζμενο παντα και μου εκαιγε 8-9 λιτρα στα 100 χλμ.Το gsr αν το πηγαινεις με τις στροφες ψηλα θα καψει 7-8 λ.
μονος κανεις ανετα μια μεγαλη βολτα της ταξεως 300 χλμ πηγαινε ελα?νορμαλ φησικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
μονος κανεις ανετα μια μεγαλη βολτα της ταξεως 300 χλμ πηγαινε ελα?νορμαλ φησικα

μόνος ναι...
με παρέα το βρίσκω δύσκολο... εκτός αν πηγαίνεις με 100, οπότε μπορείς να κάνεις και τον γύρω της Ελλάδας (που λέει ο λόγος).

Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
μόνος ναι...
με παρέα το βρίσκω δύσκολο... εκτός αν πηγαίνεις με 100, οπότε μπορείς να κάνεις και τον γύρω της Ελλάδας (που λέει ο λόγος).
και τωρα μην νομιζεις,,120 αντε 130,,παω,,με ενα ζελατινακι ειναι πιο καλα απο θεμα αερα?

Ταξιδι 160 χαλαρα.Ειναι της givi αι εχει νομιζω 80-90 ευρω.

Με 120-130 πρεπει να καταναλωνει 6-7 λιτρα στα 100 χλμ

Exω κι εγω gsr και πριν είχα strom δεν μετανοιονω ουτε λεπτό που το έδωσα, ένα μέτριο μοτο είναι το stroma, δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό.
έχω βάλει μια ζελατίνα baracuda η οποία κάνει δουλεια παω πολλά ταξίδια, διπλος, φορτώνετε με σαμάρια και τανκ μπανκ, 160-180 εθνική, στον κλειστό επαρχιακό είναι απόλαυση, φρενάρες, καλές για την κατηγορία αναρτήσεις της καγιαμπα, υστερικό κινητήρα απο χαμηλά (οδηγησα ενα s2 fazer και νόμισα ότι ήταν χαλασμένο.)
στα λεφτά του είναι ότι καλύτερο. Συμβιβασμούς σίγουρα θα κάνεις, αλλα όταν καποιος παει να παρει gsr ξέρει γιατι θα το πάρει.
Πας απο σκουτερ σε stroma και μετα σε κάτι που θα σε διασκεδάση και θα σε καλύψει παραπάνω.
καλα ταξίδια να κάνουμε και να ειμαστε όλοι ορθιοι ότι κι αν οδηγάμε.

Κυκλοφορω καθημερινα διπλος και τις Κυριακες πηγαινουμε βολτες παρεα 3-4 μηχανες.Η συμπεριφορα της μηχανης ειναι πολυ καλυτερη απο αυτα που περιμενα.

Οι βολτες ειναι χωρις συνεπιβατη για να το ευχαριστηθουμε.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από valantis8
Exω κι εγω gsr και πριν είχα strom δεν μετανοιονω ουτε λεπτό που το έδωσα, ένα μέτριο μοτο είναι το stroma, δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό.
έχω βάλει μια ζελατίνα baracuda η οποία κάνει δουλεια παω πολλά ταξίδια, διπλος, φορτώνετε με σαμάρια και τανκ μπανκ, 160-180 εθνική, στον κλειστό επαρχιακό είναι απόλαυση, φρενάρες, καλές για την κατηγορία αναρτήσεις της καγιαμπα, υστερικό κινητήρα απο χαμηλά (οδηγησα ενα s2 fazer και νόμισα ότι ήταν χαλασμένο.)
στα λεφτά του είναι ότι καλύτερο. Συμβιβασμούς σίγουρα θα κάνεις, αλλα όταν καποιος παει να παρει gsr ξέρει γιατι θα το πάρει.
Πας απο σκουτερ σε stroma και μετα σε κάτι που θα σε διασκεδάση και θα σε καλύψει παραπάνω.
καλα ταξίδια να κάνουμε και να ειμαστε όλοι ορθιοι ότι κι αν οδηγάμε.
δηστιχως η αληθεια για το στρωμα ειναι αυτη

Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
δηστιχως η αληθεια για το στρωμα ειναι αυτη

Ο ορισμος του διασκεδαστικου bike ποιος ειναι για να καταλαβουμε και εμεις γιατι δεν ειναι διασκεδαστικο το στρωμα? Παντως ειναι πολυ πιο διασκεδαστικο οταν αφηνεις τους δρομους και μπαινεις χωμα κατι που το gsr δε κανει

Απο την αλλη πως μπορει καποιος να συγκρινει ενα naked street με ενα ψηλο μεσαιο on off..........αλλη κατηγορια αλλα μηχανακια....... :wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Ο ορισμος του διασκεδαστικου bike ποιος ειναι για να καταλαβουμε και εμεις γιατι δεν ειναι διασκεδαστικο το στρωμα? Παντως ειναι πολυ πιο διασκεδαστικο οταν αφηνεις τους δρομους και μπαινεις χωμα κατι που το gsr δε κανει

Απο την αλλη πως μπορει καποιος να συγκρινει ενα naked street με ενα ψηλο μεσαιο on off..........αλλη κατηγορια αλλα μηχανακια....... :wave2:
παρε ενα στρωμ ζησε μαζι του κανα μηνα και τοτε θα καταλαβεις την ενοια του βαρετου,,και απο χωμα?90%ον 10%οφ

ένα μέτριο μοτο είναι το stroma, δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό.
παρντόν; :eyepop:

οδηγησα ενα s2 fazer και νόμισα ότι ήταν χαλασμένο
έλα μου; :hypnotize

Μην χαραμίζεσαι με το gsr. Να τσοντάρουμε όλοι να πάρεις την F312 να σε καμαρώνουμε.

Μα τί λέμε;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
παρντόν; :eyepop:

έλα μου; :hypnotize

Μην χαραμίζεσαι με το gsr. Να τσοντάρουμε όλοι να πάρεις την F312 να σε καμαρώνουμε.

Μα τί λέμε;;;
:yuck: :nono: :eek: :yuck: :yuck: :yuck:

Πίσω
Μπλουζα