• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Gsr600...!

έχε υπόψη σου ακόμα πως το er αλλάζει ελαφρώς το 2009 (αισθητικά και με καλύτερα περιφερειακά), για το gsr δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμα (ίσως να αλλάξουν μοναχά τα χρώματα)...

οπότε ψάξ' το για να βρεις τα υπάρχοντα μοντέλα σε καλύτερες τιμές ή κάνε υπομονή για τα μοντέλα του 09, καθαρά από πλευράς μεταπώλησης...

:beer:

Καλοτάξιδη λοιπόν!!! Θα το ευχαριστηθείς, πίστεψε με!!!

Στο site του gsr μετοίκισαν όσοι την έκαναν από δω...

Μπαίνω καμιά φορά για να πάρω πληροφορίες, αλλά όχι φανατικά...

Έχω κολλήσει :rolleyes: με το moto.gr!!!

:wave2: :wave2: :wave2:

Ανεβασα το ρελαντι κατα 300 στροφες και τα προβληματακια με σβησιμο στα κατεβασματα και το αποτομο ανοιγμα του γκαζιου εξαφανιστηκαν :beer:

Ευχαριστω !

re paidia BOITHEIA......

geia sas magkes, mortides kai grigoroi (afou exoume GSR)... eimai kainourgios sto forum... kai thelw na sas pw kai egw ton pono mou, tin istoria mou, tin amartia mou...
loipon ton ioulio pira kai egw ena GSR-600 mesa stin treli xara.... kai arxisa na tou pinw to aima siga siga... to eixa mia ebdomada.... kai eixa kanei molis 1200km otan xafnika gurnaga apo xulokastro... kai mia polu kali kuria kai sunama polu kali odigos stin prospatheia tis na bgei se mia exodo stin ethniki... apofasise na me parei mazi tis me kamia 150aria km/h pou eixa ekeini tin wra..eutuxws den epatha tpt ektos apo merika egkaumata... san na min ftanei auto.... den mou kanei leei thetiki dilwsi... giati tin ebrisa xudea mprosta ston gio tis kai tou dimiourgisa yixologika traumata (20 xronwn gaidouri einai)... opote pame dikastiria.... ola exoun parei tin poreia tous.... to mono pou mou exei meinei... einai na ftiaxw tin mixanoula mou.... apo suzitiseis pou exw kanei... tha mou stoixisei polu ftina i episkeui me tin proipothesi na brethei tropos na agorasw ta antalaktika stin timi kostous apo ton kurio sfakianaki.... diaforetika to sunoliko kostos mazi me tin ergasia kai ta FPA (tin tuxi mou mesa...) tha ftasei gurw sta 5600euro... opote den uparxei kai logos na tin ftiaxw... to problima mou einai oti apo empeiria pou exw me ta sunergeia... giati douleua pio palia se sunergeio gia mixanes stin eparxeia... mporw na episkeuasw tin mixani mou monos mou kata to 80%... ta upoloipa sunergeio... opote kai ligotero kostos ergasias...

opote erxomai kai rwtaw... :

1on: uparxei kapoios pou na xerei me poion tropo tha mporesw na brw ta antallaktika pou xreiazomai stin timi kostous??
2on: uparxei kapoios apo edw mesa pou na exei sunergeio gia mixanes kai na mporesei na boithisei..??
3on: pote tha xanabgw stous dromous me to prioni mou na patisw katw opoiondipote pou kukloforei me otidipote allo ektos apo GSR stin katigoria mas (bazw mesa kai to Z-1000)???

paidia boithiste me.....
EIMAI SE APOGNWSI...............

τελικά πρέπει να φοβάμαι για κομμένα πλαίσια σε GSR;
Είμαι μεταξύ GSR και ER-6N...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΣΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΦΕΙΖΕΡ 1000...ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡE TO GSR ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΜΑΧΑΙΟΥΣ.

Εγώ που το τέσταρα σε πτώση, δεν έπαθε το παραμικρό :p

την gsr 600 την εχει φιλος μου και ειναι καταευχαριστημενος!
το μονο που εχει αλλαξει ειναι τα φλας, εχει βαλει κατι αλλα μικροτερα και τριγωνικα ,πολυ ωραια.
εχει αφαιρεσει τον λασπωτηρα και εχει βαλει πιο μακρυ,ανοιχτο τιμονι!

Το κατάμαυρο (μαζί με 2-3 άλλα χρωματάκια) είναι Κ8... και βγήκαν τον Ιούνιο στη χώρα μας. Κ9 δεν υπάρχει.

Παιδιά το GSR 600 S (με φαιρινγκάκι) έρχεται Ελλάδα ξέρει κανένας?

Έφτασε η ώρα να αλλάξω λάστιχα στο GSR μου.
Σκέφτομαι να βάλω τα Pirelli Diablo Corsa III.

Θα ήθελα τη γνώμη σας και τις προτάσεις σας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stef_26
Έφτασε η ώρα να αλλάξω λάστιχα στο GSR μου.
Σκέφτομαι να βάλω τα Pirelli Diablo Corsa III.

Θα ήθελα τη γνώμη σας και τις προτάσεις σας.
stef_26: κοιτα και τα continental. εχω ακουσει καλα λογια...

επισης γνωριζεις πως υπαρχει ενεργος συλλογος με εβδομαδιαιες συναντησεις και λοιπες εκδηλωσεις που μπορει να σε βοηθησει σε τυχον αποριες σου?

Φιλε fonzareli..... πού το βρήκες αυτό το λίνκ ?

http://img399.imageshack.us/my.php?...14700383on5.jpg

Δυστηχώς εγώ ήμουν ο κάτοχος αύτης της GSR! Καλή, χρυσή, άγια, η μηχανή,,,αλλά να προσεύχεστε να μην στουκάρεται,,,γιατί το πλαίσιο μπροστά, σπάει για πλάκα! Και μετά εννοείται δεν αξίζει να την φτιάξεις!

Αρχικά δημιουργήθηκε από djspy21
Φιλε fonzareli..... πού το βρήκες αυτό το λίνκ ?

http://img399.imageshack.us/my.php?...14700383on5.jpg

Δυστηχώς εγώ ήμουν ο κάτοχος αύτης της GSR! Καλή, χρυσή, άγια, η μηχανή,,,αλλά να προσεύχεστε να μην στουκάρεται,,,γιατί το πλαίσιο μπροστά, σπάει για πλάκα! Και μετά εννοείται δεν αξίζει να την φτιάξεις!

Και εγω ετσι την πατησα...Εκοψε λαιμο.Βεβαια η στουκα ηταν πλαγιομετωπικη με καμια 40αρια km/h αλλα οταν βλεπεις οτι δεν στραβωσε καν μπουκαλες και δεν εσπασε ουτε ενα πλαστικο, σου ρχεται να βαλεις τα κλαματα...:sad:

Για τον φιλο παραπανω που ρωτησε για τα Diablo Corsa III... λιγο καιρο πριν το τρακαρισμα τα ειχα φορεσει και γω.Σε σχεση με τα μαμα ΒΤ014 μου φανηκε οτι ειχαν πιο αργη γεωμετρια αλλα και οτι το μπροστινο κρατουσε λιγο καλυτερα.. Βεβαια πρεπει να αναφερω οτι τα λαστοιχα δεν προλαβαν να γραψουν ουτε 100 χιλιομετρα...:sad:

Πίσω
Μπλουζα