• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Γνωμες για λαστιχα σε supersport

Τωρα είδα οτι άλλαξα λάστιχα πριν 1,5 χρόνο.

Έχω ήδη 10κ χλμ, με 3 τρακ days στην υψηλων προδιαγραφων Μεγαριώτικη αλάνα. Παρατήρησα οτι στο πισω εχει επέλθει μείωση του ύψους της αυλάκωσης, αλλά ακόμα δεν εχω αντιληφθεί γλυστρίματα.
Λέτε να παώ για αλλαγη?

Αστα ακομα...
Δεν εχεις δει την φωτογραφια του Χαρη από το προηγουμενο ΚΤΜ?
Κρατανε μην αγχωνεσαι!

Έχω ήδη 10κ χλμ, με 3 τρακ days στην υψηλων προδιαγραφων Μεγαριώτικη αλάνα. Παρατήρησα οτι στο πισω εχει επέλθει μείωση του ύψους της αυλάκωσης, αλλά ακόμα δεν εχω αντιληφθεί γλυστρίματα.
Λέτε να παώ για αλλαγη?
Όχι, τα λάστιχα αλλάζονται μόνο αν βγάλουν λινα :smokin:

Ο Ψυχογιός στη Λένορμαν πάντως μου είχε πει πως S22 με S21 δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην απόδοση., Το πολύ 10% υπέρ του πρώτου.

Λέτε να παώ για αλλαγη?

Θα βγάλω φωτό αργότερα να κάνετε οπτικά απομακρυσμένη τηλε-διάγνωση (Ω ξίφος των Οιωνών, δωσε μου ενόραση...!)

Επειδη ειμαι κ γω για αλλαγη(θα βαλω καποια στιγμη φωτο να δειτε καραφλο λαστιχο σε ολο το πελμα:bawl:)
το 23 εχει διαφορα προς το καλυτερο για τα 40 ευρω παραπανω που το βρισοω η να ξαναβαλω 22?

Δεν ξε΄ρω γιατί δεν ειχα τα 22 ποτέ. Αυτό που λέει παντως η εταιρεία ειναι η μεγάλη διαφορά μεταξύ τους ειναι στο βρεγμενο, με την πλάστιγγα να γέρνει προς το 23.

Καλα ενταξει δεν υπάρχει ανώτερο απ το s22 στα hypersport...ο οποιοσδήποτε καλο ειναι να εχει άποψη πριν απλα λεει οτι λεει το σαιτ της μπριτζεστον και τα 21 ειναι αρκετά υποδεέστερα οποτε τα 40 ευρω δεν αξιζουν κατ εμέ αλλα ο καθενας μετραει οπως νομιζει το βαλαντιο του...δε θα μπω σε λεπτομέρειες γιατι απλα βαριέμαι...το 23 βγαζει περισσότερα χλμ στο πλαι αλλη νοοτροπία στις γόμες εμενα δε μου άρεσαν....

Απο κει και πέρα επειδη τις διαφορές θα τις δει μονο σε δυνατή χρηση και μονο υπό πίεση ΟΠΟΙΟ ΑΠ ΤΑ 3 και να βαλει κάποιος για εκδρομές και καθημερινή χρηση θα μεινει υπερ ευχαριστημένος..:wave2:

Βγαζεις ανετα 12.000 αν δεν εισαι συνεχεια τερμα γκαζι...μιλαμε για απιστευτο κρατημα...!

Εγώ χωρίς τέρμα γκάζια, έβγαλα 9500χλμ, και μου είπαν παιδιά που είχαν κι αυτοί το S22, οτι και πολλά κατάφερα να κάνω!

Καλα ενταξει δεν υπάρχει ανώτερο απ το s22 στα hypersport...ο οποιοσδήποτε καλο ειναι να εχει άποψη πριν απλα λεει οτι λεει το σαιτ της μπριτζεστον και τα 21 ειναι αρκετά υποδεέστερα οποτε τα 40 ευρω δεν αξιζουν κατ εμέ αλλα ο καθενας μετραει οπως νομιζει το βαλαντιο του...δε θα μπω σε λεπτομέρειες γιατι απλα βαριέμαι...το 23 βγαζει περισσότερα χλμ στο πλαι αλλη νοοτροπία στις γόμες εμενα δε μου άρεσαν....

Απο κει και πέρα επειδη τις διαφορές θα τις δει μονο σε δυνατή χρηση και μονο υπό πίεση ΟΠΟΙΟ ΑΠ ΤΑ 3 και να βαλει κάποιος για εκδρομές και καθημερινή χρηση θα μεινει υπερ ευχαριστημένος..:wave2:
Πιστεύω αυτό συνοψίζει την κατάσταση.

Εγώ χωρίς τέρμα γκάζια, έβγαλα 9500χλμ, και μου είπαν παιδιά που είχαν κι αυτοί το S22, οτι και πολλά κατάφερα να κάνω!

Καλα...και εγώ εχω φίλο με vfr που το έσκισε στην εθνική με 200αρες...
Αποτέλεσμα ήταν να τα λιωσει απο τις 8000χλμ
:beer:

Τα εβαλα το Σαββατο τα S21 και εχω κανει μεχρι στιγμης 300 χλ.

Το λαστιχο ειναι βεντουζα,σου εμπνέει εμπιστοσυνη απο την πρωτη στιγμη και στις στροφες ειναι σαν να μπαινεις σε ραγες.

Εχω λιγα χιλιομετρα βεβαια αλλα καταλαβα οτι ειναι απο τα λαστιχα που απο την αρχη μεχρι να βγουνε τα λινα εχεις την ιδια αποδοση.

Ακομα καλυτερη η τιμη τους στα 260€,που λαστιχα αντιστοιχα σ αυτη την τιμη (Power 2ct- Dunlop Core) ειναι σαν τη μερα με την νυχτα.

Να δουμε και τι χιλιομετρα θα βγαλει και μαλλον αυτα θα ειναι τα λαστιχα που θα μπαινουν απο δω και περα.

Ευχαριστω παιδες.:beer:

Τα εβαλα το Σαββατο τα S21 και εχω κανει μεχρι στιγμης 300 χλ.

Το λαστιχο ειναι βεντουζα,σου εμπνέει εμπιστοσυνη απο την πρωτη στιγμη και στις στροφες ειναι σαν να μπαινεις σε ραγες.

Εχω λιγα χιλιομετρα βεβαια αλλα καταλαβα οτι ειναι απο τα λαστιχα που απο την αρχη μεχρι να βγουνε τα λινα εχεις την ιδια αποδοση.

Ακομα καλυτερη η τιμη τους στα 260€,που λαστιχα αντιστοιχα σ αυτη την τιμη (Power 2ct- Dunlop Core) ειναι σαν τη μερα με την νυχτα.

Να δουμε και τι χιλιομετρα θα βγαλει και μαλλον αυτα θα ειναι τα λαστιχα που θα μπαινουν απο δω και περα.

Ευχαριστω παιδες.:beer:

Ειχες τα Dunlop qualifier core?
Αυτά έχω πανω τον τελευταίο χρονο.
Τόσο καλυτερα είναι τα s21?
260 που τα έβαλες?

Τα Core , για μηχανή τύπου ΜΤ07 , θέλουν πολύ καλό ζεσταμα για να λειτουργήσουν.

Δηλαδή σενάριο τύπου χειμώνα, πόλη, θέλει προσοχή μεγάλη

Προχθές βέβαια, σε βόλτα μιάμιση ώρα στα βουνά, ήταν καλά, χωρίς κ πάλι να είναι κάτι κορυφαίο (είχα μια σύντομη εμπειρία με παλαιότερο Power RS...)

Οπότε καλοφόρετο τα S21 , μπαίνουν στα υπόψιν

Ειδα οτι είχες 20.000 χλμ τα Michelin Power 2ct. Φαντάζομαι αυτα θα ηταν ακομα χειρότερα απο τα core?

Κατ εμε ,ειναι σχεδον τα ιδια λαστιχα,ασαφεια στην πληροφορια,χαζογλιστριματα και παντα μια επιφυλαξη για την συμπεριφορα τους.

Βεβαια σιγουρα θα βγαζουν παραπανω χιλιομετρα ,αλλα με τετοια συμπεριφορα δεν θα ξαναπαρω,ειδικα τωρα που ειναι στην ιδια τιμη.:)

με τα χιλια ζορια εφτασε τα 10κ χλμ
καραφλιασε σε ολο το πελμα
πρεπει να αλλαχθει αμεσα κ φυσικα θα ξαναμπουν τα
ΛΑΣΤΙΧΑΡΑ

PXL_20260211_174623247.jpg

Κατ εμε ,ειναι σχεδον τα ιδια λαστιχα,ασαφεια στην πληροφορια,χαζογλιστριματα και παντα μια επιφυλαξη για την συμπεριφορα τους.

Βεβαια σιγουρα θα βγαζουν παραπανω χιλιομετρα ,αλλα με τετοια συμπεριφορα δεν θα ξαναπαρω,ειδικα τωρα που ειναι στην ιδια τιμη.:)

Θα τα εχω λοιπόν νούμερα 1 υπόψιν τα s21 γιατι απο παμτου ακουω θετικά. Η σύντομη διαρκεια δε με απασχολει

μπηκαν:D

εχει μια μικρη διαφορα το υψος του πελματος με την προηγουμενη φωτο:p

PXL_20260218_135518335.jpg

Πίσω
Μπλουζα