κατσε ρε φιλε
τις πλησιαζω καθολου τι σημαινει?εχεις καποια εργαλεια τα οποια ειναι μοναδικα φτιαγμενα με δικια τους προσωπικοτητα, ανεβαζεις φωτο και ρωτας αν τις πλησιαζεις σου απανταμε οτι εχεις κανει μια προσπαθεια που απλα ειναι συνηθης απο αυτα που φαινονται και σου λενε να ανεβασεις φωτο αλλες για να δουμε!!! και απαντας οτι δε θελεις επιδειξη και οτι οσοι σε ξερουν καταλαβαινουν... ωραια εγω που δε σε ξερω και εφοσον δε θελεις επιδειξη γιατι εγραψες ποσα εχεις που δε φαινονται...και εφοσον ηθελες να δειξεις σε καποιον να παρει μια ιδεα γιατι δεν εδειξες αφου οι φωτο σου ηταν μια ,μακρινη χωρις λεπτομερεια !!!!εγω φιλε μου δεν εχω βαλει κατι ακομα τετοιο ωστε να ΦΑΙΝΕΤΑΙ και να κανει το οχημα μου να ξεχωριζει συν οτι δε το εβαλα σε παραθεση με τα αντιστοιχα projects και ξαναλεω οτι ολα ωραια αυτα που εβαλες αλλα ΔΕ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ δε σε αμφισβητησε κανεις και πανω απο ολα γουσταρω να βλεπω ανθρωπους να φτιαχνουν τα μοτο ωστε να διαφερουν απο τα αλλα και να ικανοποιουν τον ιδιοκτητη σου ειπα καποια τα οποια για μενα θα πλησιαζαν τη συγκριση που μας εβαλες να κανουμε χωρις σχολιασμο υποθετω ,οσο για τη μασκα varadero δεν εννοουσα να βαλεις honda αλλα aftermarket και οχι καποιας αλλης μοτο που ηδη υπαρχει
συνεχισε τη καλη δουλεια και απλα αν θελεις βαλε φωτο ,εγω στο προηγουμενο και φωτο εβαζα και οτι μου ζητουσαν και σε ολα τα π.μ απαντησα!!!δε σε εθιξε κανεις ,προταση καναμε!!!