• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Φωτογραφίες μας από Track days και σχολεία!

Ηταν για μενα σημαντικός στοχος να ξαναπαω Σερρες! Τελικα μετα απο 1μιση χρονο τα καταφερα!
Βεβαια δεν είμαι ακόμα έτοιμος για να παω με το R6 ας πουμε, αλλα με το Pantah το έκανα.
Και πήγε πολυ καλα τελικα, απλά δεν έκανα και πολλούς γύρους, δεν τα τελειωνα τα 15 λεπτα sessions γιατι δεν άντεχε αλλο το σύστημα. Το πόδι άντεξε γιατι το φύλαξα με αυτόν τον τρόπο και δεν μου δημιούργησε αλλα προβλήματα.
Τα λαστιχα (ContiRoadAttack 3 CR) που ειχα βαλει το 23 για να παω στην Rijeka βοήθησαν και τελικα πήγα πιο γρήγορα απο οτι ειχα παει ποτε Σερρες με το Pantah, 1:41.5 εγραψε.
Ειχαμε και φοβερη παρέα, το box γεμισε με κόσμο και μηχανακια της Λέσχης Κλασσικης Μοτοσυκλέτας. Απο τα καλύτερα track day που έχω παει!
:beer:

Τελευταία επεξεργασία:
Mια και δεν εχω FB δεν τα παρακολουθω αλλα μου τα στελνουν. Τωρα που το διαβάζω βλέπω πως ο Γιαννης μπερδεψε μαλλον την 8 (εξοδος του μικρου S) με την 9 που οντως την παίρνω τερμα με 3η . :D

Ειχα δει τη φωτο τις προαλλες και σκεφτηκασ "Τον Sapila τον ξερουν" ?
.
.
.
.
.
.
.
που να ηξερα... :lol:

Φοβερός! Σε ποια στροφή είναι Πάνο;

Φοβερός! Σε ποια στροφή είναι Πάνο;

Η κ6 είναι λογικά. Μετά την ευθεία.
Τωρα δεν ξαναπαίρνω φωτό. Είχα πολλά χρόνια να με δω απ εξω πως φαίνομαι.
Οι επόμενες θα είναι οταν με το καλό έρθει το elbow down.
Το σωστό, όχι αυτό:
:bawl:
IMG_9101.jpeg

Το μενού είχε 2 μέρες Mirecourt όπου κατάφερα και βγήκα επιτέλους απ το γκρουπ των debutants/starters βάση χρόνων αλλά επίσης καταφερα να παρκάρω στην αμμοπαγιδα της Κ1… χθες επειδή έπαθα ηλίαση και έβαλα 6η αντί για 2α (πρώτη ζέστη της χρονιάς 32 βαθμούς και 50 γύρους…) και σήμερα γιατί τσεκαρα το starlane και είδα οτι "I was cooking" όποτε συνέχισα με το γκάζι καρύδι μεχρι τα 130 μέτρα και κόντεψα στα φρένα να φάω high side…
IMG_4957.jpg

Δεν είχαμε φωτογράφο αλλά αυτό είναι το μηχανάκι του εκπαιδευτή μου και πρωταθλητή FSBK
Kevin Trueb

Μιλάς με γρίφους...

Υπηρχε ενα bmw ιδιο που ηρθε απο κρητη για στρωσιμο κλπ κλπ μεταφορα κανονισμενο απο ζαφυροπουλο, εκανε τις βολτες του και οταν τελειωσε το κλειδωσε πηρε κλειδια και εφυγε για κρητη. Οταν ηρθε η ωρα να το φορτωσουν για μεταφορα επεσε γελιο.... Αν δεν εισαι αυτο τοτε πρεπει να εισαι το αλλο απο το προηγουμενο τρακντει που "καναμε παρανομους αγωνες" συμφωνα με to dna που εχουν μερικοι, που πηραν φωτια οι κουβερτες .

Υπηρχε ενα bmw ιδιο που ηρθε απο κρητη για στρωσιμο κλπ κλπ μεταφορα κανονισμενο απο ζαφυροπουλο, εκανε τις βολτες του και οταν τελειωσε το κλειδωσε πηρε κλειδια και εφυγε για κρητη. Οταν ηρθε η ωρα να το φορτωσουν για μεταφορα επεσε γελιο.... Αν δεν εισαι αυτο τοτε πρεπει να εισαι το αλλο απο το προηγουμενο τρακντει που "καναμε παρανομους αγωνες" συμφωνα με to dna που εχουν μερικοι, που πηραν φωτια οι κουβερτες .

Το άλλο είμαι.
Το δικό μου μένει πάνω στις Σέρρες μέχρι το επόμενο τρακντει.
Και στο προηγούμενο εκεί ήμουν.τωρα δυστυχως δεν είχαμε παράνομους αγώνες.

Bresse 13.07.2025

Λίγο πριν εκτελεστεί ο μεγάλος αδερφός… Ήταν με τον γιο του εκεί και ντράπηκα να πάω να του ζητήσω το βιντεο απ την go pro..
IMG_5322.jpg

Parcmotor Castelloli (πλέον ιδιοκτησίας ΚΤΜ) 07 Ιουνίου και 06 Ιουλίου. Η τελευταία φωτό είναι από το 2ο τρακντέι μετά από δύο session. Αγαπημένη Μπολόνια και Borgo Panigale :pink:

IMG_5135.jpg

FACTORIARR-95.jpg

IMG_5137.jpg

IMG_5138.jpg

Screenshot 2025-07-15 at 10.50.22.jpg

Υ.Γ. H Ducati ανιχνεύει ίχνη πάγου ακόμη και με 32 βαθμούς υπό σκιά

Μακντεθ εισαι ο τύπος που χρειάζομαι να μου λύσει κάποιες απορίες σχετικά με το Winter testing στην Ισπανία και τον καιρό (Αλμερία)..

Another not so fun fact: ο φίλος μου με το V4R είχε το ίδιο DTC πρόβλημα πριν 3 εβδομάδες στο χοκενχαιμ!

Πίσω
Μπλουζα