• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

fazer vs σφήκας

Αν δεν είναι θέμα η διαφορά τιμής,και γω το fazer θα σου πω..

Δε βλέπω λόγο να προτιμήσεις το Hornet εκτός από τη διαφορά τιμής ή αν προτιμάς την κλασική σχεδιασή του..

Α,ξέχασα,είναι Honda,όλα τ'άλλα σπάνε.. :bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
PS2: Το ότι η σφήκα είναι 7 ετών επηρρεάζει καθόλου σε θέματα ασφαλείας σε ταξίδια?
PS3:Μήπως όμως το fazeraki έχει καλύτερα φρένα, πλαίσιο και περιφεριακά καθότι νεώτερο άρα και νεώτερης τεχνολογίας?
Απαντάς μόνος σου στην ερώτησή σου..

ακοοοοοομα τραβάει αυτό το thread?? μέχρι και ο μανώλης, ο γάτος μου, πείστηκε να αγοράσει το fazerακι και από δευτέρα πάει για τα χαρτιά και τα διαδικαστικά του δανείου...:wave2:

το φειζερ..για ενα κ μονο λογο..επειδη ειναι πιο καινουριο..

για κανεναν αλλο λόγο..

ουτε για το τπσ...

ουτε για τα ρουλεμαν

ουτε για τα αμορτισερ

ουτε για την μεγαααλη τρυπα στις μεσαιες...

ουτε για τον τσιγκινο ηχο του..

ουτε για τα πλαστικα του (βεβαια ειναι το γυμνο κ δεν εχει..)

Μααααλιστααααααα!! Ρε παιδιά έμαθα παραπάνω για το Er απ`ότι για τα δύο που σας είπα!
:uplate: :D

anyway κατάλαβα ότι είναι το ίδιο και το αυτό, απλά το ένα πιο καινούργιο από το άλλο, οπότε τα οδηγώ και τα δύο και όποιο μου κάνει κλίκ το τσιμπώ!
Ευχαριστώ όλα τα καλά παιδιά για τις συμβουλές τους!!!
:wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από agelos
το er φοραει το μισο " μπλοκ " του zouzoura 1400cc , η λειτουργια του κινητηρα του ηταν μια καινοτομια , το μηχανακι αισθανεσαι οτι " πλεει " σε ολες τις στροφες του κινητηρα & ναι η kawa εγκαινιασαι μια νεα κατηγορια δεν ειναι κακο να καινοτομεις , οσο για την φιλοσοφια των εργοστασιων σχετικα με τα ss μπορω να πω οτι εχεις απολυτο δικιο :winka:

ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μια ζωη οι καβασακηδες νομιζουν οτι τεχνολογια ειναι η να φορας μισο κινητηρα απο καποιο μηχανακι που τεχνολογικα ειναι στον μεσο ορο, η να φορας τον ιδιο κινητηρα υπερκυβισμενο.

Το DR350 ειναι το πιο εξελιγμενο μηχανακι τεχνολογικα γιατι τα εχει και τα δυο αυτα χαρακτηριστικα.
Φοραει και μισο κινητηρα απο SV650, και με λιγο μεγαλυτερο εμβολο (αρα και υπερκυβισμενο) .
Με ενα σμπαρο 2 τρυγωνια...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μια ζωη οι καβασακηδες νομιζουν οτι τεχνολογια ειναι η να φορας μισο κινητηρα απο καποιο μηχανακι που τεχνολογικα ειναι στον μεσο ορο, η να φορας τον ιδιο κινητηρα υπερκυβισμενο.

Το DR350 ειναι το πιο εξελιγμενο μηχανακι τεχνολογικα γιατι τα εχει και τα δυο αυτα χαρακτηριστικα.
Φοραει και μισο κινητηρα απο SV650, και με λιγο μεγαλυτερο εμβολο (αρα και υπερκυβισμενο) .

Eγω θα ηθελα να ηξερα ποτε θα συνετιστεις και θα αγορασεις επιτελους Ζ
:smokin:

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

ελεος μιλαν & τα SV :confused: :confused: :confused: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Eγω θα ηθελα να ηξερα ποτε θα συνετιστεις και θα αγορασεις επιτελους Ζ

πες τα , πες τα ,:wave2: :beer: :a18: :a20:

αντε ο AFTER το ειπε : παρε Ζ :beer: :beer: :beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Καλημερίζω τα παιδιά του φόρουμ
...και μπαίνω στο θέμα! Μετά από 1 χρόνο συμβίωσης με παπάκια και λοιπά δίκυκλα κάτω των 10 αλόγων :D είπα να πάρω επιτέλους μηχανάκι :smokin: . Είμε μεταξύ hornet 600 μοντ. 2000 στα 3500 ευρά και fazer 600 μοντ. 2005 στα 5 χιλιαρικάκια. Τα χιλιόμετρα τους είναι κάτω από 35000 οπότε δεν με προβληματίζουν ιδιαίτερα καθότι αξιόπιστα μηχανάκια. Μου αρέσουν πολύ και τα δύο. Για πείτε καμιά γνώμη ρε παιδιά. Θα ήθελα να ακούσω απόψεις ιδιαίτερα από κάποιον που τα έχει οδηγήσει και τα δύο. Φυσικά πρόκειται να τα οδηγήσω και εγώ και τα 2, αλλά δεν έχω και πολλή εμπειρία, οπώτε οι γνώμες σας μετράνε για μένα :smilea:

PS1: Με απασχολεί κυρίως η οδηγική συμπεριφορά τους

PS2: Το ότι η σφήκα είναι 7 ετών επηρρεάζει καθόλου σε θέματα ασφαλείας σε ταξίδια? Μήπως είπα μ@λ@κία... :look:

PS3: Αν ήταν και τα δύο της ίδιας χρονολογίας, θα έπερνα την σφήκα. Μήπως όμως το fazeraki έχει καλύτερα φρένα, πλαίσιο και περιφεριακά καθότι νεώτερο άρα και νεώτερης τεχνολογίας?

PS4: Αν είπα μ@λ@κία μην βαρέσετε ε...καινούργιος είμε που θα πάει θα μάθω :cool:

:beer: :beer: :beer: :beer:

[edit] Παιδιά μάλλον το fz6 εννοούσα (γυμνό) και όχι το fazer :blush:

Να πω κι εγώ την άποψή μου?

Το ένα είναι μηχανάκι 7 ετών.
Το άλλο είναι μόλις 2. Αν και Hondakias, αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε αυτά τα 2 μηχανάκια και μόνο θα διάλεγα το FZ6 καθότι πιο καινούργιο .-

Σκέψού ότι σε 2 1/2 χρόνια το ένα θα είναι δεκαετίας και το άλλο πενταετίας. :smilea:

Απαντηση για τον καβασα!! :p

Το ερ-6ν ειναι ενα ακρως φτηνιαρικο μηχανακι, ο κινητηρας του θυμιζει τους απαρχεωμενους δικυλινδρους κινητιρες της μπι-εμ-βε χωρις αυτο να συνεπαγετε κατι καλλο. Το μηχανακι εχει καλυ ροπη αλλα για ταξιδια σιγουρα δεν συγκρινετε με τα τετρακιλινδρα. Παρομοια μηχανακια λες? Πολλα..

Παρομοιο κινητηρα:

HONDA CBF 500
BMW f800
tdm 900

και..
ducati multistrada 600..
ducati monster 600..

Με το bmw ενα εχει τον καλυτερο απο τους παραπανω, μια τεχνολογια αιχμης του 1960 η οποια ειχε κριθει κακη γιατι εσπαγαν οι κινητιρες και τωρα τη τελοιοπησαν (υποτιθετε)

Δεν ειναι κακο μηχανακι, το er-6f ηταν στις επιλογες μου, απλα τα τετρακιλυνδρα της honda ειναι καλυτερα !! :wave2:

:beer:

Re: Re: fazer vs σφήκας

Αρχικά δημιουργήθηκε από runnerma
Να πω κι εγώ την άποψή μου?

Το ένα είναι μηχανάκι 7 ετών.
Το άλλο είναι μόλις 2. Αν και Hondakias, αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε αυτά τα 2 μηχανάκια και μόνο θα διάλεγα το FZ6 καθότι πιο καινούργιο .-

Σκέψού ότι σε 2 1/2 χρόνια το ένα θα είναι δεκαετίας και το άλλο πενταετίας. :smilea:
Να και κάτι σχετικό με το θέμα του ποστ!!!! :evil: :evil: :evil:
Ναι ρε φίλε να πείς την γνώμη σου φυσικά! Και εγώ είμε αρκετά hondakias αλλά όχι απόλυτος και η άποψη σου είναι σωστή. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που μάλλον θα πάω για το yamaha...
:beer: :beer: :beer:

Δε περνεις ενα honda πιο καινουργιο καλυτερα? :smokin:

Α και για τους υπόλοιπους:

Δεν μας ενδιαφέρει το Er6!!!!!!!!
:nono:

...

Ούτε ο κινητήρας τουυυυυυ!!!!!!!!
:nono:

ΤΕΛΟΣ

:D

Προβλεπω μαζικες διαμαρτυριες στο κεντρο της αθηνας σημερα,
καρτμαν χοντρε, παρε καβασε!!!
και αλλα συνθηματα των αγανακτησμενων καβασοβιων :p

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos82gr
Προβλεπω μαζικες διαμαρτυριες στο κεντρο της αθηνας σημερα,
καρτμαν χοντρε, παρε καβασε!!!
και αλλα συνθηματα των αγανακτησμενων καβασοβιων :p

RESPECT MY AUTHORITY ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!

Αλήθεια , δεν κατάλαβα γιατί έχουμε κολλήσει σ'αυτά τα δυο μηχανάκια.

Αφού διαθέτεις 5.000 ευρά, γιατί συγκρίνεις ένα μηχανάκι των 5.000 μ'ενα των 3.000;

Γιατί δεν ανοίγεις μια εφημερίδα να δεις Hornet του 2005 με -5.000 ευρά, ή Fazer toy 2005 με λιγότερα χλμ;

Απαντηση για τον καβασα!! :p

Το ερ-6ν ειναι ενα ακρως φτηνιαρικο μηχανακι, ο κινητηρας του θυμιζει τους απαρχεωμενους δικυλινδρους κινητιρες της μπι-εμ-βε χωρις αυτο να συνεπαγετε κατι καλλο. Το μηχανακι εχει καλυ ροπη αλλα για ταξιδια σιγουρα δεν συγκρινετε με τα τετρακιλινδρα. Παρομοια μηχανακια λες? Πολλα..

Παρομοιο κινητηρα:

HONDA CBF 500
BMW f800
tdm 900

EΙΣΑΙ ΓΙΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΚΑΙ ΓΙΑ :bigcry: :bigcry: :bigcry:

ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΛΕΜΕ ! ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΧΕΤΙΚΛΑ !!!!!

Κοιτα επειδη σημερα εχεις γενεθλια, σε αφηνω να πιστεβεις πως η καβασα σου εχει το καλυτερο δυκιλινδρο μοτερ στην ιστορια των μηχανων :rotflmao:

αντε χρονια πολλα και καλες βολτες :beer:

καρτμαν, honda hornet αβλεπι, βρες κατι σε ιδια χρονολογια με το fazer και καντα ενα τεστ ντραιβ να δεις πιο σου παει καλυτερα!

Κοιτα επειδη σημερα εχεις γενεθλια, σε αφηνω να πιστεβεις πως η καβασα σου εχει το καλυτερο δυκιλινδρο μοτερ στην ιστορια των μηχανων :rotflmao:

αντε χρονια πολλα και καλες βολτες :beer:

καρτμαν, honda hornet αβλεπι, βρες κατι σε ιδια χρονολογια με το fazer και καντα ενα τεστ ντραιβ να δεις πιο σου παει καλυτερα!

Panos82gr ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ στην ΕΥΓΕΝΕΙΑ σου :a23: :a23:

σ' ευχαριστω

να 'σαι παντα καλα & εσυ & παντα ορθιος :beer: :beer: :beer:

Καλά τα λέτε ρε μάγγες και θενκς κιόλας για τις συμβουλές αλλά δυστηχώς ΔΕΝ έχω 5000! :sad:

Μόνο 3500 μπορώ να διαθέσω άμεσα, οπότε το fazer το πέρνω με 1500 ευρώ δάνειο (που δεν είναι και τπτ σπουδαίο και μπορώ να το ξεχρεώσω σε λίγους μήνες)...
Έκανα μια έρευνα εδώ και δεν βρήκα χορνετ πιο καινούργιο. Γενικά τα 2 που σας είπα αποτελούν τις καλύτερες επιλογές από αυτά που είδα στα μαγαζιά και αναλόγως των χρημάτων μου!

Αυτά...

Πίσω
Μπλουζα