• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

fazer vs σφήκας

cartman

big boned μέλος
Εντάχθηκαν
27 Μαΐου 2007
Πόντοι αντιδράσεων
2
Πόντοι
0
Καλημερίζω τα παιδιά του φόρουμ
...και μπαίνω στο θέμα! Μετά από 1 χρόνο συμβίωσης με παπάκια και λοιπά δίκυκλα κάτω των 10 αλόγων :D είπα να πάρω επιτέλους μηχανάκι :smokin: . Είμε μεταξύ hornet 600 μοντ. 2000 στα 3500 ευρά και fazer 600 μοντ. 2005 στα 5 χιλιαρικάκια. Τα χιλιόμετρα τους είναι κάτω από 35000 οπότε δεν με προβληματίζουν ιδιαίτερα καθότι αξιόπιστα μηχανάκια. Μου αρέσουν πολύ και τα δύο. Για πείτε καμιά γνώμη ρε παιδιά. Θα ήθελα να ακούσω απόψεις ιδιαίτερα από κάποιον που τα έχει οδηγήσει και τα δύο. Φυσικά πρόκειται να τα οδηγήσω και εγώ και τα 2, αλλά δεν έχω και πολλή εμπειρία, οπώτε οι γνώμες σας μετράνε για μένα :smilea:

PS1: Με απασχολεί κυρίως η οδηγική συμπεριφορά τους

PS2: Το ότι η σφήκα είναι 7 ετών επηρρεάζει καθόλου σε θέματα ασφαλείας σε ταξίδια? Μήπως είπα μ@λ@κία... :look:

PS3: Αν ήταν και τα δύο της ίδιας χρονολογίας, θα έπερνα την σφήκα. Μήπως όμως το fazeraki έχει καλύτερα φρένα, πλαίσιο και περιφεριακά καθότι νεώτερο άρα και νεώτερης τεχνολογίας?

PS4: Αν είπα μ@λ@κία μην βαρέσετε ε...καινούργιος είμε που θα πάει θα μάθω :cool:

:beer: :beer: :beer: :beer:

[edit] Παιδιά μάλλον το fz6 εννοούσα (γυμνό) και όχι το fazer :blush:

Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Καλημερίζω τα παιδιά του φόρουμ
...και μπαίνω στο θέμα! Μετά από 1 χρόνο συμβίωσης με παπάκια και λοιπά δίκυκλα κάτω των 10 αλόγων :D είπα να πάρω επιτέλους μηχανάκι :smokin: . Είμε μεταξύ hornet 600 μοντ. 2000 στα 3500 ευρά και fazer 600 μοντ. 2005 στα 5 χιλιαρικάκια. Τα χιλιόμετρα τους είναι κάτω από 35000 οπότε δεν με προβληματίζουν ιδιαίτερα καθότι αξιόπιστα μηχανάκια. Μου αρέσουν πολύ και τα δύο. Για πείτε καμιά γνώμη ρε παιδιά. Θα ήθελα να ακούσω απόψεις ιδιαίτερα από κάποιον που τα έχει οδηγήσει και τα δύο. Φυσικά πρόκειται να τα οδηγήσω και εγώ και τα 2, αλλά δεν έχω και πολλή εμπειρία, οπώτε οι γνώμες σας μετράνε για μένα :smilea:

PS1: Με απασχολεί κυρίως η οδηγική συμπεριφορά τους

PS2: Το ότι η σφήκα είναι 7 ετών επηρρεάζει καθόλου σε θέματα ασφαλείας σε ταξίδια? Μήπως είπα μαλακία... :look:

PS3: Αν ήταν και τα δύο της ίδιας χρονολογίας, θα έπερνα την σφίγγα. Μήπως όμως το fazeraki έχει καλύτερα φρένα, πλαίσιο και περιφεριακά καθότι νεώτερο άρα και νεώτερης τεχνολογίας?

PS4: Αν είπα μαακία μην βαρέσετε ε...καινούργιος είμε που θα πάει θα μάθω :cool:

εγω ψηφιζω το φαζερ (του οποιου ειμαι και κατοχος)

καλη αγορα και προσοχη πολυ !!!

:beer: :beer: :beer:

μα ειναι ερωτηση τωρα αυτη

υπαρχει το FAZER και θελεις να παρεις HONDA

Fazer, δεν το συζητω καν
Ειδικα επειδη ειναι και 5 χρονια νεοτερο

δαγκωτό και εγώ fazer. my next moto... :wave2:

Ρε παιδια ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά ΓΙΑΤΙ fazer? απλά μόνο εμφάνισης? αν είναι έτσι πείτε το να ξέρω επειδή αυτό είναι υποκειμενικό (εμένα εμφανισιακά μου αρέσουν και τα 2 εξίσου)!
Άλλοι λόγοι που ψηφίζετε fazer? Ναι είναι πιο καινούργιο από το hornet αλλά είναι και ενάμιση χιλιάρικο πιο ακριβό!

Θα το λένε για το εξελιγμένο TPS του

Το ότι είναι 5 χρόνια νεώτερο και μόνο αξίζει το 1,5 χιλιάρικο παραπάνω.Στην θέση σου δεν θα το σκεφτόμουν καν.Άσε που τα 35.000χλμ για μοντέλο 2005 μου ακούγονται πολύ πιο λογικά από τα 35.000χλμ για μοντέλο 2000:wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Θα το λένε για το εξελιγμένο TPS του

TPS? Τι είναι αυτό....40000χλμ από 04/2005 κανένα TPS δεν παραπονέθηκε, με χρήση κυρίως μέσα στην πόλη.

Δηλαδή σταμάτα-ξεκίνα, σταμάτα-ξεκίνα και ξανά και ξανά, άνοιξε-κλείσε, άνοιξε-κλείσε το διακόπτη συνέχεια και συνέχεια κάθε μέρα, κάθε μέρα, με καύσωνα και με παγωνιά.

Κίχ δεν κάνει. Λαδάκι, βενζίνη....έ και κάνα ζευγαράκι λάστιχα.....γι'αυτό προτίμησα το Fazer.

Και άμα κάνεις κέφι βγαίνει και γλήγορες βόλτες με 954, με ΖΧ10R ανετότατα, τελευταία και με Κ6. Καλά πάει μωρέ, ας είναι καλά τα υψηλής και οι ohlins μπρός-πίσω. Λίγο τα χαμηλά παταράκια με ενοχλούν τελευταία....αλλά ας μην είμαστε και αχάρηστοι.:wave2:

Το FAZER λέμε.........
Είχα το γυμνο το 05' αυτό με τον μαυρο κινητηρα (πρόσεξε το αυτό)

1ον γιατι είναι πιο καινούργιο
2ον γιατι είναι πιο όμορφο
3ον γιατι (αν πάρεις με το φέρινγκ) ταξιδευεις καλύτερα
4ον γιατι είναι πιο καινουργιο τεχνολογικα ( R6 κινητηρα)
5ον σιγα μην είναι 00' μοντέλο το HORNET και έχει μόνο 35000χλμ

35.000 xlm σε 2 χρόνια είναι πολλά. Τα περισσότερα μηχανάκια κάνουν 6-10.000 χλμ το χρόνο.
Αν λοιπόν το Fazer έχει λιγότερα από 20.000 χλμ, υπάρχει δίλλημα.
Αν έχουν και τα δύο τα ίδια χλμ, ψηφίζω Hornet δαγκωτό.

Κανένα δεν είναι καλλίτερο. Το καθένα έχει τις ιδιεταιρότητές του.

Το Fazer είναι πιο άνετο στο ταξίδι, πιο οικονομικό και πιο δυνατό στις ψηλές σαλ.

Το Ηοrnet είναι πιο ευέλικτο, πιο γραμμικό και πιο Honda (αθάνατο).

Τα ανταλλακτικά είναι σχετικά φτηνά και στις δυο περιπτώσεις.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που απάντησαν :beer:

35000km έχει το hornet αλλά δεν είναι πρόβλημα αυτό! ο κινητήρας του είναι απο cbr600f και αντέχει πολύ περισσότερα km. Το fazer βρε boyz δεν ξέρω πόσα km έχει δεν θυμάμαι, αλλά είναι κάτω από 35000 σίγουρα.
Βασικά τα km δεν με προβληματίζουν τόσο όπως σας είπα. Πιό πολύ το στρίψιμο, συμπεριφορά σε ψηλές ταχύτητες σε ταξίδια και ασφάλεια (φρενάρισμα, αν συγχωρούν λάθη-είμαι αρχάριος σχεδόν) με απασχολούν. Ως προς αυτά χρειάζομαι γνώμες !!

PS. το fazer είναι το γυμνό του `05

:beer: :beer: :beer:

Honda, γιατι εχει καλυτερο ηχο, καθεσε πιο ανετα, ειναι πιο ομορφο κατ εμενα και επειδη ειναι πιο αξιοπιστος σαν κινητηρας!

καλησπερα , λοιπον κανει 6.300,00 ευρα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ειναι μοντελο 2007 και εχει τον πιο εξελιγμενο κινητηρα αυτη την στιγμη :

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ !!!!!! & ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ !!!!!!!! :wave2: :wave2: :wave2: :beer: :beer: :beer: :beer:

w600h450_0000034049b14aa5.jpg

Αρχικά δημιουργήθηκε από agelos
καλησπερα , λοιπον κανει 6.300,00 ευρα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ειναι μοντελο 2007 και εχει τον πιο εξελιγμενο κινητηρα αυτη την στιγμη
...

Τί έχει λέει; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πίσω
Μπλουζα