• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

εξάτμιση Dominator

Κι εγώ τον ίδιο συνειρμό έκανα....

Χωρίς να γνωρίζω τις εξατμίσεις μου φαίνονται πολύ καλές οι τιμές για να είναι αληθινές. Κ όταν λένε εγγύηση τι εννοούν? Θα σπάσει στα 2 και θα την αλλάξουν? Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος αλλά δεν σου μυρίζει κτ που το 80% εδώ μέσα δεν ήξεραν ότι υπάρχει?
Όπως και να έχει ψάξε το καλά και αν αποφασίσεις και βάλεις κάνε έναν κόπο να γράψεις εδώ τις εντυπώσεις σου να βοηθήσεις και κανέναν άλλο με το ίδιο δίλημμα.:)
PS: Σ εξήγησε το κατάστημα τι καλύπτει η εγγύηση?

Τις ξέρω εγώ. Δεν τις έχω φορέσει αλλά ξέρω άτομα που τις βάλαν σε triumph. Και είναι πολύ ευχαριστημένοι.

Χωρίς να γνωρίζω τις εξατμίσεις μου φαίνονται πολύ καλές οι τιμές για να είναι αληθινές. Κ όταν λένε εγγύηση τι εννοούν? Θα σπάσει στα 2 και θα την αλλάξουν? Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος αλλά δεν σου μυρίζει κτ που το 80% εδώ μέσα δεν ήξεραν ότι υπάρχει?
Όπως και να έχει ψάξε το καλά και αν αποφασίσεις και βάλεις κάνε έναν κόπο να γράψεις εδώ τις εντυπώσεις σου να βοηθήσεις και κανέναν άλλο με το ίδιο δίλημμα.:)

Για να πω την αλήθεια δεν ρώτησα τι ακριβώς καλύπτει η εγγύηση θα το ρωτήσω και θα σας πω όπως και τις εντυπώσεις μου από την ποιότητα της εξάτμισης.

μηπως, λεω εγω τωρα, πρεπει να εχουμε και καποια σωστη συνταξη σ'αυτο που γραφουμε για να μπορουν να καταλαβουν οι υπολοιποι?
οκ, τις dominator σαν εξατμισεις δεν τις ηξερα...οπως φανταζομαι και οι περισσοτεροι...αλλα και αυτο το εγραψε λαθος...και φυσιολογικα ο συνειρμος εγινε με το γνωστο μοντελο της honda...μονοκυλινδρο αυτο, μονοκυλινδρο και το tenere...

παραδεχτηκα ομως μετα το λινκ του Λευκαδιου το λαθος μου...

αρα ερχομαστε στο συμπερασμα οτι πρεπει να εχουμε και σωστη ορθογραφια και να βαζουμε και περισσοτερες πληροφοριες...ενα λινκ ή μια φωτο θα βοηθουσε να καταλαβαιναμε περισσοτερα...

οσον αφορα την παντοφλα και το σπιτι κρατα τα για τον εαυτο σου...ουτε με ξερεις...ουτε θες να με μαθεις απο την καλη και απο την αναποδη...

αφού δεν κατάλαβες ρώτα πρώτα έβγαλες ολόκληρο συμπέρασμα δεν είμαι και ο Τριανταφυλίδης (συντάκτης του βιβλίου της γραμματικής των σχολείων) :lol:

Τελευταία επεξεργασία:
αφού δεν κατάλαβες ρώτα πρώτα έβγαλες ολόκληρο συμπέρασμα δεν είμαι και ο Τριανταφυλίδης (συντάκτης του βιβλίου της γραμματικής των σχολείων) :lol:

μπορει να μην εισαι ο Τριανταφυλλιδης αλλα μπορεις να συνταξεις σωστοτερα...απλα δεν το εκανες εδω...

anyway, το τραβηξαμε...

ουσιαστικα πρεπει να εμπιστευεσαι τον εισαγωγεα για να κανεις την αγορα...αν θεωρεις οτι σε στραβη θα σε καλυψει, παρτην...αν νομιζεις οτι θα σφυριξει αδιαφορα, απεφυγε την...

καλη αγορα αν το εχεις αποφασισει...

Καλύπτει για πέντε χρόνια οποιαδήποτε ζημιά: σκουριασμα ,τρύπημα, εσωτερικά και εξωτερικά αυτά μου είπαν

Nα και ένα βιντεάκι με την εν λόγο εξάτμιση η μηχανή δεν είναι δικιά μου αλλά παρόμοια,εγώ ακόμα δεν την έχω βάλει.

https://www.youtube.com/watch?v=SoRT-WurAMQ

Τελευταία επεξεργασία:
Βρήκα μια εξάτμιση Ννομινετορ (πολωνικής κατασκευής) για να αλλάξω τις μαμίσιες που έχω σε ένα Τενερε 660 z επειδή την βρήκα φτηνή θέλω μια γνώμη είναι τίμια αγορά; 160 ευρώπουλα ή θα τα κλαίω; έχω διαβάσει ότι οι πολωνοί είναι κύριοι στις κατασκευές εξατμίσεων και στο συγκεκριμένο μοντέλο δίνουν 5 χρόνια εγγύηση

Έχω αγοράσει εδώ και 4 χρόνια,πάρα πολυ καλές,πάρτες άφοβα και ο εισαγωγέας άψογος επαγγελματίας

Τελευταία επεξεργασία:
Έχω αγοράσει εδώ και 4 χρόνια,πάρα πολυ καλές,πάρτες άφοβα και ο εισαγωγέας άψογος επαγγελματίας

Ευχαριστώ, για την απάντηση την παράγγειλα ήδη και σε εμένα ο εισαγωγέας μετά από τηλ. επικοιν. μου φάνηκε πολύ εντάξει. Το μόνο αρνητικό είναι ότι D/B killer πάει έχτρα όπως κάποιος προανέφερε με κόστος 18 ευρώ.

Συνεχισε ετσι γερα μπραβο.....

...ουτε με ξερεις...ουτε θες να με μαθεις απο την καλη και απο την αναποδη...

Τι του λες μωρέ τώρα "συνέχισε έτσι και γερά" και αηδίες και πραγματικά δεν θέλεις να τον μάθεις ούτε από την καλή ούτε από την ανάποδη. Ξέρεις τι κατεβάζει αν κάτσει σε τραπέζι?? Τον ατελείωτο έχει. Μείνε μακριά του, είσαι πιο ασφαλής έτσι. :D:lol:

Πάντως για την ιστορία κι εγώ κατάλαβα αυτό που κατάλαβαν οι περισσότεροι ότι δλδ θα έβαζε ο φίλος εξάτμιση για Domi σε Τενεκέ. Επίσης είναι και λάθος γραμμένο στον τίτλο.

Τι του λες μωρέ τώρα "συνέχισε έτσι και γερά" και αηδίες και πραγματικά δεν θέλεις να τον μάθεις ούτε από την καλή ούτε από την ανάποδη. Ξέρεις τι κατεβάζει αν κάτσει σε τραπέζι?? Τον ατελείωτο έχει. Μείνε μακριά του, είσαι πιο ασφαλής έτσι. :D:lol:

Πάντως για την ιστορία κι εγώ κατάλαβα αυτό που κατάλαβαν οι περισσότεροι ότι δλδ θα έβαζε ο φίλος εξάτμιση για Domi σε Τενεκέ. Επίσης είναι και λάθος γραμμένο στον τίτλο.

Εχει φάει block ήδη. Δεν διαβάζω σχόλια από αυτούς που δεν σέβονται τους υπόλοιπους.

Χαμένος χρόνος.

Εχει φάει block ήδη. Δεν διαβάζω σχόλια από αυτούς που δεν σέβονται τους υπόλοιπους.

Χαμένος χρόνος.

Λάθος συμπέρασμα έβγαλες αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα

:wave2:

Ναι γιατί αν έλεγα βρήκα μια εξάτμιση Αγραποβιτσ ή όπως διαολο τις λένε τι θα σήμαινε ότι βρήκα μια εξάτμιση από μηχανή αγράποβιτσ και θα την βάλω σε tenere χαχαχαχα τι ωραία

Τελευταία επεξεργασία:
Ευχαριστώ, για την απάντηση την παράγγειλα ήδη και σε εμένα ο εισαγωγέας μετά από τηλ. επικοιν. μου φάνηκε πολύ εντάξει. Το μόνο αρνητικό είναι ότι D/B killer πάει έχτρα όπως κάποιος προανέφερε με κόστος 18 ευρώ.

Ισχύει,αξίζει τον κόπο,θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος

Καλησπέρα η εξάτμιση μπήκε η διαδικασία ήταν πολύ εύκολη το έκανα μόνος μου, μέσα σε μιάμιση ώρα είχα τελειώσει το μόνο πρόβλημα ήταν ότι έπρεπε να κλείσει ένα κενό που άφηνε κάτω από την σέλα η παλιά εξάτμιση αυτό έγινε με ένα φύλλο αλουμινίου που το προσάρμοσα κατάλληλα. Τώρα διαφορά στην απόδοση είδα όσο αφορά την επιτάχυνση για τελικές μην ρωτάτε εδώ που μένω δεν υπάρχουν ευθείες για τέτοια πράγματα έβαλα και ένα βιντεάκι να δείτε το αποτέλεσμα-διαφορά :
https://www.youtube.com/watch?v=1KzxHnE1Q10&list=FLZOdwTwXz_OFrEs4MajmoJg&index=2

Τελευταία επεξεργασία:
Ωραια ακουγονται. Νομιζω εκανες καλη αγορα. :beer:

Το ξεθάβω για να μην ανοίξω άλλο γιατί με ενδιαφέρει άμεση αγορά/παραγγελία.
Απο που τις πήρατε/παίρνουμε;Γιατί είδα ένα σαιτ πολωνικό,ένα ολλανδικό,κάτι είπατε και για αντιπρόσωπο εδώ αλλά δεν βρήκα κάτι.

Ευχαριστώ.

Να πω δυο λόγια και εγώ μιας και επικοινώνησα μαζί τους πριν την αγορά .

Έχουν δύο sites,ένα το πολωνέζικο και ένα Ολλανδικό,είναι τα ίδια προιόντα με την ίδια εγγύηση ,η εταιρία έχει γραφεία και στην Ολλανδία ,οι εξατμίσεις είναι made in Poland.
Στο θέμα της εγγύησης μου είπαν ότι στα 5 χρόνια καλύπτει τρύπα και σκουριά αλλά αποκλείεται να σκουριάσουν ''we use high quality steel'' - λόγια τους,όχι δικά μου.
Η αγορά τους κόστισε 300ε με μεταφορικά ,2 τελικά μαζί με τα db killers και ένα μεγάλο Λ για την σύνδεση με τους λαιμούς της κεφαλής.
Τις είχα σε 20 μέρες περίπου,μετά είδα πως υπάρχουν και σε κατάστημα στην Ελλάδα,το πόσο ετοιμοπαράδοτες είναι δεν το γνωρίζω.
Αθόρυβες ΔΕΝ είναι ,ούτε με τα σιλανσιέ βιδωμένα τις λες ήσυχες.ΚΤΕΟ πάντως με πέρασαν χωρίς σουξου-μουξου.( όχι δεν λάδωσα :lol: )

Τους λίγους μήνες που τις φοράω είναι σαν καινούργιες,χωρίς χρωματισμούς ,βέβαια τις πέρασα και ένα χέρι glanοl κάποια στιγμή.
Γενικά νομίζω τίμια αγορά και εταιρία,απαντούσαν στα mails μου την επόμενη μέρα,δεν έχουν πολλά σχέδια ,full carbon κτλ δεν παίζουν,εγώ πήρα τις απλές στρόγγυλες ,έχει και πιο κοντές,οβάλ,οβάλ με carbon tip και καναδυο ακόμα σχέδια.
Θα δείξει τι ψάρια πιάνουν και από πλευρά ποιότητας αφού φάνε 3-4 χειμώνες με υγρασίες κτλ.
Επίσης λέγονται Dominator και όχι Dominetor .
Φυσικά ότι πληρώνεις παίρνεις γενικά και κάποιος λόγος υπάρχει που οι MVV -τυχαίο παράδειγμα- κοστίζουν το ένα τελικό όσο τα δύο δικά μου αλλά δεν είναι και της πλάκας σαν τις κινέζικες yoshomoures των 50 ε.
budget αγορά θα έλεγα.

Αυτά και μια τυχαία φωτογραφία :wave2:

12345.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα