• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Ετήσια Βόλτα moto.gr. 2010 - ΣΧΟΛΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
επιτελους ανακαλυψα τον λογο που επεσα!
σε ολη τη διαδρομη ειχα πισω μου την ΕΡΡΙΚΑ (μπλα - μπλα- μπλα) .... με ματιαξε και σαβουρδιαστηκα!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!!
Όσο ήσουν πίσω από τη vanda και μπροστά από μένα, μια χαρά τα πήγαινες...
Μόλις πήγες να κάνεις του κεφαλιού σου και να ακολουθήσεις τον Cpt.... το'φαγες το μηχανάκι σου. Ξέχασα να πω, πως ό,τι ζημιά έπαθε το μηχανάκι (βλ. τσαλάκωμα εξάτμισης κ.ά.) το έπαθε... από το βάρος του Μικέ που έπεσε αλύπητα πάνω του!

Και μη μιλήσω και πώ πώς έγινε η όλη φάση γιατί μόνο εγώ την είδα 10 μέτρα μπροστά μου έτσι???? :lol:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!!
Όσο ήσουν πίσω από τη vanda και μπροστά από μένα, μια χαρά τα πήγαινες...
Μόλις πήγες να κάνεις του κεφαλιού σου και να ακολουθήσεις τον Cpt.... το'φαγες το μηχανάκι σου. Ξέχασα να πω, πως ό,τι ζημιά έπαθε το μηχανάκι (βλ. τσαλάκωμα εξάτμισης κ.ά.) το έπαθε... από το βάρος του Μικέ που έπεσε αλύπητα πάνω του!
δλδ θες να πεις οτι δεν σκεφτηκες ουτε μια στιγμη οτι ειμαι ομορφοπαιδο κτλ κτλ...????:( :( :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Και μη μιλήσω και πώ πώς έγινε η όλη φάση γιατί μόνο εγώ την είδα 10 μέτρα μπροστά μου έτσι???? :lol:
για λεγε, για λεγε.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
δε μας χεζεις ρε φίλε εσυ και το κατσίκι σου λέμε...

(ζηλεύω...λίγο). :beer:

Εσύ εξαφανίστηκες με μια σύντομη σύσταση μόνο (που κι αυτή μόνος μου την έκανα εδώ που τα λέμε) και ακόμα αναρωτιέμαι πως στο διάολο με γνώρισες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Εσύ εξαφανίστηκες με μια σύντομη σύσταση μόνο (που κι αυτή μόνος μου την έκανα εδώ που τα λέμε) και ακόμα αναρωτιέμαι πως στο διάολο με γνώρισες...

Blitz,δεν χρειαζεται και κανα ιδιαιτερο ταλεντο φιλε...ειδα απο πιο μηχανακι κατεβηκες,ειδα τι κρανος φορουσες και με την εις ατοπον απαγωγη το βρηκα...

οπως ειπα και παραπανω μακαρι να καθομουν να ελεγα μια κουβεντα με ολους σας...αλλα ειναι κομματι δυσκολο...εσυ απο οτι ειδα μολις ειχες βολευτει,ειχες και κοσμο γυρω σου και δεν εκανα την αποπειρα να ερθω να σου σφηξω το χερι...:beer: :beer: :beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lykos_Crete

ΥΓ. εννοείται οτι σας περιμένουμε Κρήτη να χεσουμε στη ρακή (ρωτήστε κι αυτούς που μας τίμησαν το καλοκαίρι...)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αντε να πω και εγω τα δικα μου.

γιαννη και ηλια :beer: :beer:για την οργανωση.

φιλλιπε ευχαριστω που σκουπιζες (ποντιε σταση στα σεα σπαθοβουνιου ειχαμε!στοκο ε στοκο!)

παπ ευχαριστουμε που ησουνα μπαλαντερ!

ται ευχαριστω που ειχες τζι πι ες μαζι σου και ας μη το χρειαστηκαμε!!μου εδωσε σιγουρια και δε σας πηγα στη τριπολη της λιβυης οποτε ο μουαμαρ εμεινε να με περιμενει :lol:

μητσο1 ευχαριστουμε που δε πεσαμε:lol:

τουμπα...στο πα το πρωι ρε φιλε...που πας με τετοιο νικ :lol: .σοβαρα τωρα ελπιζω να μην εγινε τπτ το φοβερο και να ναι το τελευταιο

xigo αλλη φορα πιο προσεκτικος για να μη στεναχωριεσαι χωρις λογο :winka:

αρχαιε...εισαι κοπανος! :lol: :lol:

το καλυτερο της εκδρομης ηταν η αφηγηση του σπιριτ χτες βραδυ που μου ειπε οτι ειχε σταματησει με το γκρουπ του το οποιο γκρουπ το επιασε πανικος οταν αρχισαμε να πλησιαζουμε και να μας ακουνε!!!ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ!!!ΑΠΑΤΣΟΙ!!!ΙΝΔΙΑΝΟΙ!!!

:beer: :beer: :beer: :beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
α...
φιλλιπε ευχαριστω που σκουπιζες (ποντιε σταση στα σεα σπαθοβουνιου ειχαμε!στοκο ε στοκο!)
...

Ρε παπ@ριδη ο ται την εκανε τη λαλακια και προχωρησε οχι εγω. :evil:

Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
Ρε παπ@ριδη ο ται την εκανε τη λαλακια και προχωρησε οχι εγω. :evil:

εσυ δεμενος με σκοινι ησουνα με τον ται?:lol:

δλδ ρε χαζοπαιδο αμα ο ται την εβλεπε να πεσει στο χαντακι θα πεφτες μαζι του ???:lol:

εσυ δεμενος με σκοινι ησουνα με τον ται?:lol:

δλδ ρε χαζοπαιδο αμα ο ται την εβλεπε να πεσει στο χαντακι θα πεφτες μαζι του ???:lol:

Η σωστή σκουπα έτσι κανει. :D

ναι αλλα μελη στην ομαδα εχουμε πολλα.σκουπα μονο μια :lol: :lol:

Καιρός για ανανέωση. :D

BMW Rgs σκουπα σε γκρουπ με χιλιαρια ss...

τι ντροπή... :sad:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

εε καποιος επρεπε να προσεχει τον ται...:lol:

εε καποιος επρεπε να προσεχει τον ται...:lol:

ναι... γι αυτο οταν σταματησε στο σκοτεινη λεβιδι γκαζωσα και τον αφησα να κανει τη σκουπα :rotflmao: :rotflmao: Απο ενδιαφερον! :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

γιατι ρε μλκ λιγος τους επεσα? :smokin:

Πίσω
Μπλουζα