• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Ετήσια Βόλτα moto.gr. 2010 - ΣΧΟΛΙΑ

Αφού βρήκα χρόνο, να γράψω κι εγώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν να οργανωθεί αυτή η υπέροχη βολτούλα. Ονόματα δεν γράφω, θα γεμίσει το πόστ, μόνο ένα έξτρα στο leader blackbusa και στους άλλους τρελοκρητικούς που ήρθαν παρέα.

Η διαδρομή υπέροχη, η οργάνωση άψογη (εγώ τη ρακή την ξέχασα τελικά αλλά επιφυλάσσομαι...), η παρέα περισσότερο από ευχάριστη κι αν δεν είχα στο νου μου τον Αρχαίο που βρεχόταν και τη βροχή θα την είχα ευχαριστηθεί!

Να 'στε καλά παιδιά, πάντα τέτοια, περαστικά στα παιδιά με τα μικροατυχήματα και πάντα όρθιοι. Θα ήθελα να είχα γνωρίσει περισσότερους βέβαια αλλά σε μια μέρα δύσκολο. Άντε δώστε ημερομηνία για την επόμενη να κλείσω εισητήρια!

ΥΓ. εννοείται οτι σας περιμένουμε Κρήτη να λιώσουμε στη ρακή (ρωτήστε κι αυτούς που μας τίμησαν το καλοκαίρι...)

:beer: :beer: :beer: :beer:

Άνοιξε κανείς κανένα θρενάκι με τις ατάκες του Vaska ρε παιδιά? :lol:

επιτελους ανακαλυψα τον λογο που επεσα!
σε ολη τη διαδρομη ειχα πισω μου την ΕΡΡΙΚΑ η οποια εκανε κολακευτηκα σχολια για τις ικανοτητες
μου να κραταω το γκρουπ ενομενο και να ειδοποιω τους πισω μου για τα στραβα του δρομου...
ειμαι σιγουρος οτι μετα απο αυτα αρχισε να σκεφτεται και τι ομορφοπαιδο ειμαι κτλ κτλ...
εεε!! με ματιαξε και σαβουρδιαστηκα!

Nα πω κι εγω τα δικα μου...

Αξιζε τελικα που εγινε η ετησια εστω και καθυστερημενα! Road & Captain πολλα respect!

Ευχαριστουμε ρε μαγκες!

Να ευχαριστησω επισης τον leader του γκρουπ trooper για την απιστευτη ασυνεννοησια που ριξαμε! Σ' αγαπαω ρε φιλε, κι οσο και να γκρινιαζω παλι μαζι θα ειμαστε! :winka:

Να πω επισης οτι γι αλλη μια φορα ημανΕ υποδειγματικη σκουπα. :D :sun:

Μεχρι τα διοδια στο σπαθοβουνι ειχα απλα τρεις μπροστα μου (blackroses, arxaios, tai) και τους υπολοιπους ουτε ξερω που βρισκονταν. Μεχρι πριν τη σκοτεινη κρατησα χαρακτηρα, μετα ειδα τον tai να σταματαει και "θεωρησα" οτι θελει να με ξεκουρασει, οποτε του ηπια λιγο το αιμα στο στροφιλικι για να ξανακανω τη σκουπα μεχρι τον καφε στο λεβιδι (ψιλικοκο δλδ) και μετα να ξεχασω-ουμε τον arxaio εκει... και να φτασουμε στην ταβερνα -1.

Κωστα (αρχαιε) σορρυ ρε μαν και παλι χαρηκα ΠΑΡΑ πολυ που σε γνωρισα! Εισαι ωραιος! :beer: :beer: :beer:

Κατα τα αλλα ειχαμε ωραιο γκρουπακι και τουμπανοι ολοι! :beer: :beer:

Φαγητο ψιλοκολε, κρασι ωραιοτατο, βροχη απιθανη στο γυρισμο (@@, κοιλια, ολα μουσκεμα).

Αλλα σουπερ γνωριμιες ! PanVas χαρηκα που σε γνωρισα!

Last but not least... Ευχαριστω τους συνταξιδιωτες μου στην επιστροφη. Ειχαμε μια πολυ καλη και ομορφη επιστροφη με binis racing και sapila racing.

Τελικα βεβαια, το ποτεμκιν "αποδειχτηκε" πιο racing! :smokin: :smokin:

Παντα τετοια κουφαλες! Μοτο.γρ φορεβα! :beer: :beer: :beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
επιτελους ανακαλυψα τον λογο που επεσα!
σε ολη τη διαδρομη ειχα πισω μου την ΕΡΡΙΚΑ η οποια εκανε κολακευτηκα σχολια για τις ικανοτητες
μου να κραταω το γκρουπ ενομενο και να ειδοποιω τους πισω μου για τα στραβα του δρομου...
ειμαι σιγουρος οτι μετα απο αυτα αρχισε να σκεφτεται και τι ομορφοπαιδο ειμαι κτλ κτλ...
εεε!! με ματιαξε και σαβουρδιαστηκα!

ΣΚΟΡΔΑ.jpg

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Άνοιξε κανείς κανένα θρενάκι με τις ατάκες του Vaska ρε παιδιά? :lol:

Σε πρόλαβε άλλος κι έκανε τη μαλακία, είναι γοργοχέστης βλέπεις αλλά έχω φωτό φωτιά που θα δώσω στα σωστά χέρια έναντι αδράς αμοιβής ή δεν θα δώσω αν ο εν λόγω παπάρας πληρώσει περισσότερα.

:wave2: :wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s

Να πω επισης οτι γι αλλη μια φορα ημανΕ υποδειγματικη σκουπα. :D :sun:

Αν δεν υπήρχε το κομμάτι της εντουράδας, λίγο πριν την ταβέρνα, για να παραπονεθείς, ούτε θα έπαιρνα χαμπάρι ότι υπάρχει σκούπα... Αυτό είναι το νόημα άλλωστε. Να μην καταλάβεις, μέχρι να χρειαστεί. Υποδειγματικότατος ;)

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Αν δεν υπήρχε το κομμάτι της εντουράδας, λίγο πριν την ταβέρνα, για να παραπονεθείς, ούτε θα έπαιρνα χαμπάρι ότι υπάρχει σκούπα... Αυτό είναι το νόημα άλλωστε. Να μην καταλάβεις, μέχρι να χρειαστεί. Υποδειγματικότατος ;)

Kαι για το παραπονο μην με παρεξηγεις. Ηταν της στιγμης (ειχα φορτωσει λιγακι που δεν επιασα ρυθμο πουθενα :p)

Χαρηκα που τα ειπαμε! :cool:

Kαι για το παραπονο μην με παρεξηγεις. Ηταν της στιγμης (ειχα φορτωσει λιγακι που δεν επιασα ρυθμο πουθενα :p)

Χαρηκα που τα ειπαμε! :cool:

Όχι ρε, καλά έκανες. Απλά γενικά ήσουν ανύπαρκτος στη διαδρομή κι εκεί ξεπήδησες από το πουθενά να μας την πεις κιόλας ναούμ φίλος :P

Η αλήθεια είναι ότι σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης υστερώ σημαντικά. Το επόμενο μηχανάκι μου εύχομαι να είναι BMW.

Κι εγώ χάρηκα ;) :beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Όχι ρε, καλά έκανες. Απλά γενικά ήσουν ανύπαρκτος στη διαδρομή κι εκεί ξεπήδησες από το πουθενά να μας την πεις κιόλας ναούμ φίλος :P

Η αλήθεια είναι ότι σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης υστερώ σημαντικά. Το επόμενο μηχανάκι μου εύχομαι να είναι BMW.

Κι εγώ χάρηκα ;) :beer:

:lol: :lol: :lol:

ναι ρε το καταλαβαινω, οταν εχεις πολλα αλογα ειναι δυσκολα τα πραγματα σε τετοιες συνθηκες :winka:

:lol: :lol: :lol:

ναι ρε το καταλαβαινω, οταν εχεις πολλα αλογα ειναι δυσκολα τα πραγματα σε τετοιες συνθηκες :winka:

Για αυτό εγώ σας είχα όλους χαλαρά? :lol:

Για αυτό εγώ σας είχα όλους χαλαρά? :lol:

δε μας χεζεις ρε φίλε εσυ και το κατσίκι σου λέμε...

(ζηλεύω...λίγο). :beer:

παντος εγώ θα την πω την αμαρτία μου...

Η εκδρομή θα ήταν για μενα τέλεια αν ερχόταν και ο φάνης μαζί(guzzistas)...

Φαν,ελπίζω στην επόμενη έτσι...

Και ευχαριστω για το αδιάβροχο.:beer: :beer:

Σε πρόλαβε άλλος κι έκανε τη μαλακία, είναι γοργοχέστης βλέπεις αλλά έχω φωτό φωτιά που θα δώσω στα σωστά χέρια έναντι αδράς αμοιβής ή δεν θα δώσω αν ο εν λόγω παπάρας πληρώσει περισσότερα.

δεν σε φοβουμαι μωρη κουφαλα γρια μαγισσα...θα αναλαβω το κοστος ρε....daz τον κραζουμε ρε???

χαρηκα που γνωρισα,daz,7gipernau,allst@rf,trooper,καπτεν,ερρικα,ζευκα,bikerted,blackbusa και φυσικα χαιρετω και δοξαζω TAI...μεγαλη μορφη:beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
δε μας χεζεις ρε φίλε εσυ και το κατσίκι σου λέμε...

(ζηλεύω...λίγο). :beer:

Εγώ το λαστιχάκι σου ζήλεψα ρε τρελέ!!! :lol: :beer: :beer: :wave2:

Εγώ το λαστιχάκι σου ζήλεψα ρε τρελέ!!! :lol: :beer: :beer: :wave2:

όχι ,μη τα λες έτσι αυτα...:blush:

θα με πάρουν με τις πέτρες μερικοί...

:wave2:

τα λεει ο vaska μην ανησυχεις....:a021: ...πριονοκορδελα θα τον παω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
:

, κατάληξε απλα σε χεσμένο παντελόνι,

παλι ξεχασες της πανες της ακρατιας σου ρε παππουλη????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Nα πω κι εγω τα δικα μου...

και εμεις σε ευχαριστουμε για το μισαωρο+ γελιο...σαν τον παππου πρεπει να χεστηκες και εσυ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Επιτέλους λίγος χρόνος να γράψω δυο κουβέντες.

Σήμερα δούλευα όλη μέρα και στο μυαλό μου γύρναγαν σκηνές από εχθές

Το περίπτερο το πρωί με τις περισσότερες μηχανές που έχω δει ποτέ εκεί,

Η ανάβαση στη Σκοτεινή,

Η διέλευση μέσα απο μικρά χωριά με τον κόσμο να κοιτάει με το στόμα ανοικτό :eyepop:

Η λιακάδα όλη μέρα πριν το φαγητό :sun:

Η βροχή μετά το φαγητό, αν και το απολανβάνω τώρα που πέρασε γιατί εκεί ανχώθηκα

Αλλά πάνω απ' όλα τα λαμπερά πρόσωπα τα χαμόγελα η πλάκα η παρέα

Να είμαστε καλά και του χρόνου μάγκες :beer: :beer: :beer:

ΥΓ Δυο παγωμένες στον Ηλία και το Γιάννη :beer: :beer:

Πίσω
Μπλουζα