• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Επόμενα Track Days

:eek:

Ρε τον κατάσκοπο!!

καλημέρες! τελικά θα πάει κανείς αύριο; εκτός απροόπτου θα είμαι εκεί

IMG_2150.jpg

Κυριακή θα είμαι Μέγαρα να βολτάρω καιρού επιτρέποντας, αν έρθει κανείς ας πει ένα γεια

καλημέρες, έχει trackday στις 14-15 Ιουνίου στις Σέρρες. θα πάει κανείς;

Λογικά θα πάμε και εμείς.
3 μηχανάκια.
Θα το επιβεβαιώσουμε αυτές τις μέρες.

Οκ.

Αθήνα με το GSXR ποτέ των ποτών, βαριέμαι αφόρητα τις τεράστιες αποστάσεις που τις βγάζεις διαδικαστικά.
Αν βρεθείς βορρά θα σε ξεναγήσω σε όλα τα βόρεια ελληνικά και νοτια Βουλγαρικά πάσα στην Ροδόπη.
Σέρρες πολύ πιο πιθανό.

Σέρρες μέσα Σεπτεμβρίου.

Αν όλα πάνε καλα θα είμαι πανω Οκτωβρίο..θα δείξει το φόρτο εργασίας...:beer:

Αν όλα πάνε καλα θα είμαι πανω Οκτωβρίο..θα δείξει το φόρτο εργασίας...:beer:

Να μας πει ο Χάρης 2 πόσο πάνε τα διαζύγια αυτό το διάστημα για να αποφασίσω :cry:

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: o teos
Τον Οκτώβριο ο καιρός εκεί είναι παράξενος.

Τον Οκτώβριο ο καιρός εκεί είναι παράξενος.

Ισχυεί. Είχα φάει πολύ νερό μια χρονιά.
Θα το δούμε πλησιάζοντας εκείνες οι μέρες ανάλογα με το πως θα πάει η δουλειά αλλά για νωρίτερα δεν το βλέπω.

Εσυ ρε μαν ποσο πιο πολυ νερο, να πουμε.. :lol:

Σήμερα το πρόγραμμα είχε Circuit de Bresse.
Κατεβάσαμε χρόνο (απ το πρώτο μου Trackday κατέβασα 16 δευτερολεπτα!)
Δυστυχώς η πολυ ζέστη και οι αναγούλες που είχα δεν βοήθησαν την κατάσταση και έκανα μόλις 25 γύρους…

Τέλος για το καλοκαίρι τα trackday!

Θα έρθει κανείς Σέρρες την επόμενη εβδομάδα?

Κυριοι που ενδιαφέρεστε να πατε Σερρες Οκτώβριο εχετε δει το προγραμμα ? Γιατι ολος ο μηνας ειναι γεματος εκτος απο δυο-τρεις μερες

Κυριοι που ενδιαφέρεστε να πατε Σερρες Οκτώβριο εχετε δει το προγραμμα ? Γιατι ολος ο μηνας ειναι γεματος εκτος απο δυο-τρεις μερες

Θα πάμε πριν την ετήσια σε μια προσπάθεια για μοτοσυκλετιστική εβδομάδα 2025 :tooth:

Πίσω
Μπλουζα