• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Επισκευή αμορτισέρ ohlins.

Εντάχθηκαν
15 Οκτωβρίου 2005
Πόντοι αντιδράσεων
2.152
Πόντοι
0
Καλησπέρα υπάρχει κάποιος που να του πάω το μηχανάκι, να βγάλει το αμορτισέρ κ να το επισκευάσει;

Ξέρω για Τασούλη κ kshock αλλά δέχονται μόνο το αμορτισέρ.

να πάρω σβάρνα τα συνεργεία της Yamaha;
Αυτά δεν ήταν (παλιότερα) εξουσιοδοτημένα να επισκευάζουν εωλινς;

Δεν γνωρίζω πολλά συνεργεία (μη σου πω και κανένα) που να επισκευάζουν τα αμορτισέρ χωρίς να τα πάνε σε κάποιον εξειδικευμένο...

Μπορείς να το πας Γεωργακόπουλο, κοντά στην Πανόρμου που ναι Yamaha και Ohlins

μαλλον το κανει κι ο wolfracing αλλα πρεπει να ειναι φωτια στις τιμες.

Eγω τα στέλνω στον Γεωργακόπουλο και φαντάζομαι οτι εφ όσον πλερώνεις μπορείς να πας και το μηχανακι να το λύσει εκει αλλά δεν το εχω και σιγουρο.
παρε τηλ.

Γεννηματά 1, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11524, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο 2106914600

Έχεις ρωτήσει σε τασουλη και σου είπε να πας μόνο αμορτισέρ? Τι μοτοσυκλέτα είναι?

γιατι δεν μπορει να το βγαλει ο μηχανικος σου και να το πας στον kshock να το επικευασει??

Πάντως αν πρόκειται για ss μη δώσεις πάνω από 40 για βάλε βγάλε. ... Νομίζω 30 είναι μια χαρά. Για άλλο μηχανάκι σίγουρα λιγότερα :-)

Βγαλτο μονος σου και στειλτο . Δεν ειναι τιποτα .

μαλλον το κανει κι ο wolfracing αλλα πρεπει να ειναι φωτια στις τιμες.
Κανα 120αρι για ανοιγομενο αμορτισερ,για λυσε δεσε απ'το μηχανακι δεν εχω ιδεα.

O Γεωργακοπουλος είναι η μέχρι τώρα εναλλακτική μου, στα 120€ με βάλε-βγάλε μέσα.
οι γνωστοί θέλουν ένα 80αρι να τους το πάω μόνο του.

Το να κάνω τριγύρω την Αθήνα να αφήνω αλλού μηχανή αλλού αμορτισέρ και πέρα δώθε με μέσα κι αυτό για 2 μέρες δεν το κάνω.

το να το έβγαζα μόνος μου ευχαρίστως αλλά δεν έχω ροπόκλειδο κ δεν μπορώ να αναγκάζω κάποιον να έρθει να με βοηθήσει στις περίεργες ώρες μου.

Τέσπα μάλλον το βλέπω για γεωργακό

Ασχετο 1 . Αθηνα δε μενεις ? Ολο και καποιος θα βοηθησει . Για 'υτο ειναι οι φιλοι .

Ασχετο 2 . Πουν το 675 στο Αβαταρ ? Γανακτησα να σε καταλαβω .

Θυμάμαι πως στο gsxr είχαμε ξεβιδωσει και το υποπλεσιο για να βγει. Νομίζω πως στο γεωργακοπουλο με αυτή την τιμή είναι καλά :-)

Εγω στον σταυρο δεν παω τιποτα πλεον..... οταν ερθει η ωρα της δικης μου θα δω τι θα κανω.....

αν 80 βαλε βγαλε, τοτε του Wolf οι τιμές μια χαρα θα ειναι και γλυτώνεις και τον κοπο.

μπαμπινο, γεωργακοπουλο, στην πανορμου οποως αναιβενεις την λαρισης,
(για την τιμη διευκρινισε για φπα)

σημ. τι εγινε σκορπαει το μπουρδελακι σου??? :p

αν 80 βαλε βγαλε, τοτε του Wolf οι τιμές μια χαρα θα ειναι και γλυτώνεις και τον κοπο.

ρε μαγκες...ελεος! Πατε στον...ειδικο! για σερβις αμορτισερ΄΄τι διαολο τοχετε το ιντερνετ΄... μονο για τσοντες...εισαστε τα ιδανικα κοροιδα των συνεργειαδων που μαθανε απο παλια {εγω ειμαι εξηνταπενταρης μηχανοβιος} να μας τα παιρνουνε για να σφιξουν... τη ντιζα του συμπλεκτη...Εσεις οι νεοτερη γεννεα μηχανοβιων εισαστε φλωροι με το συμπαθειο...Ακου ρε, δυναμοκλειδο λεει για να...σφιξει το αμορτισερ! Γιατι αγορι μου, αμα το σφιξεις λιγο παραπανω θα...σπασει το τσοφλι΄...

άνοιξε μας τα μάτια...

Πίσω
Μπλουζα