Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
! Άκου δόκτορα αυτές οι εξυπνάδες περί Μογγολίας καλύτερα να λοιπουν για να κρατηθεί το επίπεδο του φόρουμ σε ένα ύψος μάλλον δεν το χεις το θέμα με τα πάπια το ς115 κυκλοφορεί στιν Ασία με 10 άλογα αυτό δεν έχει έρθει στιν Ελλάδα άρα δεν το ξέρεις για πιο παλιό μιλάς αυτό το αναφέρω για να δείξω τις δυνατότητες του μοτέρ όσο για το χονδα μια βόλτα στα συνεργεία θα δεις πολλά με κατέβασμα να μοτερ εξάλλου ένας φίλος εδώ μέσα έχει πει τα σχετικά για αυτή τη χαρχαλα που τρίζει
Doctor αντε χτυπα κανά ρυζόγαλοκαι ασε μας ησυχους.... Πάντως όποιος παίρνει παπί (και είναι κάποιας ηλικίας) καλό είναι να βάλει το supra στα υπόψη. Έχει χώρους σχεδόν ακουτερισιους. Βασικό αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα και είσαι και φορτωμένος...
Πάνε δες καβασακι athlete είναι φτηνό κ άσχημο, για μένα βλέπετε και έχει καλύτερο στήσιμο.
Καθαρα σαν πακετας θα σου πω αυτα
Yamaha, αξιζει μονο το crypton R απο το 105 εως το 115, αμα τα βρεις φθηνα παρτα ειναι καλα. Απο τα καινουργια μακρυα απ το Τ110 μαρεσει που το προτειναν κιολας εδω μεσα, εχω δουλεψει 2 τετοια απο κουτα με καλη χρηση και ειναι σαραβαλα. Το crypton S το νεο εγω το εκανα βολτα απο αντιπροσωπια και φαινοταν αψογο δε ξερω αν θα αντεξει στο χρονο ομως, θα δουμε. Crypton x μακρυα δε βγαινει πλεον και κατα 99% οτι μεταχειρο βρεις θα ειναι απο πιτσιρικίου που το εκανε τριμπουρδελο μεσα η απο πακετα που του ηπιε το αιμα.
Kawasaki, καζε ρ και ξερο ψωμι, ειτε το παλιο του 98 και μετα ειτε το πιο νεο του 2004-2007 με τα φωτα στη ποδια, το δικο μου περασε τις 150.000 φετος και δεν το ειχα επισκευασει ποτε. Για καινουργια kawa δε ξερω, ειναι φθηνοτερα απο yama honda pantos.
Honda, supra astrea grand αμα βρεις μεχρι 800-900 παρτα. Ιννοβα οχι ουτε το παλιο ουτε το ιντζεξιον. Για πιο νεο δες το wave αξιζει.
modenas kriss kristar τα δουλευουν πολλοι επισης και λενε καλα λογια, εγω δεν ειχα και δε ξερω.
Daytona μετρια μοτερ σαπια περιφερειακα χαλια πλαστικα μηδεν μεταπωληση, για πεταμα δηλαδη. Εχω σκορπισει ενα μεσα σε 6 μηνες ντελιβερι και το καζερ μου μετα απο 150.000 χμ ακομα δεν ειχε ουτε σπασμενα πλαστικα ουτε κανενα αλλο θεμα.
Το crypton T110 για ποιο λόγο είναι χάλια?Έχει χάλια πλαστικά, ή το μοτέρ χαλάει σε λίγα χιλιόμετρα?
Αν βρεις address με λυμένο το θέμα του σασμάν, πάρτο. Καλό και ποιοτικό. Και το σημαντικό, δεν θα σε ρίξει. Θα πέσεις από δική σου χαζομάρα. Το έχω 9 χρόνια. Το πείρα μεταχείρω. Ακόμη είναι τοπ. Μου το έριξαν 5-6 φορές κάτω τα παιδιά, δεν έσπασε τπτ και δεν τρίζει τπτ.
Υπήρχαν address που δεν έβγαλαν προβλήματα στο σασμάν μετά από πολλά χιλιόμετρα?