• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Ένα παιδί νεκρό στο δυστύχημα του ράλι

notakos600

Banned
Εντάχθηκαν
23 Μαΐου 2007
Πόντοι αντιδράσεων
983
Πόντοι
0
Την τελευταία του πνοή άφησε ένα από τα δύο παιδιά που τραυματίστηκαν, όταν αυτοκίνητο έφυγε από το δρόμο και έπεσε πάνω σε αυτά και τον πατέρα τους, σε πίστα ράλι στο Πολυδένδρι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στους θεατές. Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν σοβαρά τα δύο παιδιά - ηλικίας 8 και 9 ετών - και ο πατέρας τους.

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων και ο πατέρας τους στο Γενικό Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς. Η κατάσταση του ενός τραυματισμένου παιδιού κρίνεται σοβαρή.

Ο αγώνας (2ο Auto Festival) διεξάγεται σε μία ειδικά διαμορφωμένη πίστα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και κοινά αυτοκίνητα και αντίκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο δεν ήταν αγωνιστικό ενώ ο οδηγός του ήταν ερασιτέχνης. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρα τις συστάσεις των διοργανωτών προς την οικογένεια να μήν στέκεται σε εκείνο το σημείο, ο πατέρας με τα δύο παιδιά έκαναν το αντίθετο.

Ωστόσο, για τις τις συνθήκες του δυστυχήματος γίνεται έρευνα από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αστυνομίας.

Πηγή: www.newsit.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρα τις συστάσεις των διοργανωτών προς την οικογένεια να μήν στέκεται σε εκείνο το σημείο, ο πατέρας με τα δύο παιδιά έκαναν το αντίθετο.

Ωστόσο, για τις τις συνθήκες του δυστυχήματος γίνεται έρευνα από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αστυνομίας.

Πηγή: www.newsit.gr

Άλλος ένας ξερόλας πατέρας .Οταν το έμαθα ήμουν σίγουρος πως στεκόντουσαν σε λάθος σημείο.Κρίμα για το παιδάκι που έφυγε,ελπίζω να γίνει καλά το δεύτερο παιδί και να σκάσει την πιο δυνατή μπουνιά του στον πατέρα του.Εχω όμως απορίες για τον τρόπο που στήνουν κάγκελα για τους θεατές στο AUTO FESTIVAL,ο χώρος νομίζω πως είναι μικρός για αυτοκίνητα και θεατές

γιατι ρε πστ μου πρεπει τη παθουμε πρωτα για να μαθουμε???

:sad: :sad: :sad: :sad:

Re: Re: Ένα παιδί νεκρό στο δυστύχημα του ράλι

Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Άλλος ένας ξερόλας πατέρας .Οταν το έμαθα ήμουν σίγουρος πως στεκόντουσαν σε λάθος σημείο.Κρίμα για το παιδάκι που έφυγε,ελπίζω να γίνει καλά το δεύτερο παιδί και να σκάσει την πιο δυνατή μπουνιά του στον πατέρα του.Εχω όμως απορίες για τον τρόπο που στήνουν κάγκελα για τους θεατές στο AUTO FESTIVAL,ο χώρος νομίζω πως είναι μικρός για αυτοκίνητα και θεατές

Απάντησες μόνος σου στην απορία σου...

Δυστυχώς η ανευθυνότητα κυριαρχεί και από τους οργανωτές και από τον πατέρα στην προκειμένη.

Γιατι εμειναν μονο στις συστασεις? Δεν επρεπε να τους απομακρυνουν με το ζορι? Αλλα ειπαμε πια σε αυτη τη χωρα η μ...κια περισσευει.

Ρε παιδιά συγνώμη για το άσχετο ποστ αλλά σήμερα έψηνα την έγκυο γυναίκα μου να πάμε στην πίστα να πιούμε καφεδάκι.Αφού προσπαθούν και κάνουν προσπάθεια για safe driving schools γιατί δεν το κάνουν πιο οργανομένα;

Παίζει και βίντεο...

Η στροφή είναι ακριβώς στην είσοδο και αν ξεκινήσει ο "αγώνας", απλά κάθεσαι εκεί....

που πας ρε με 2 παιδάκια και κάθεσαι στην έξοδο της στροφής????

Πως επιτρέπουν σε κάθε κάγκουρα να μπαίνει σε να συμμετέχει σε αγώνα σε "πίστα" με θεατές και ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας???

Ο χώρος απλά ΔΕΝ κάνει για θεάματα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από apolon10
Γιατι εμειναν μονο στις συστασεις? Δεν επρεπε να τους απομακρυνουν με το ζορι?

Εχεις παρακολουθησει ποτε Ραλυ Ακροπολης:confused: :rolleyes:
Αν ειχες, θα ειχες καταλαβει ποσο ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ειμαστε ολοι μας ως θεατες:yuck: :yuck: :yuck:
Κανονες ασφαλειας υπαρχουν και ΑΝ δεν υπαρχουν, εμεις οι ιδιοι πρεπει να φροντιζουμε να ειμαστε ασφαλεις...:winka: Αλλα οχι,θελουμε να το παιζουμε μαγκες και εξυπνακηδες...:yuck: :yuck: :yuck:

Καλο ταξιδι στο παιδακι:sad: :sad: :sad:

Ξεκιναω απο αυτο ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΑΛΛΥ

Δεν μπορεις να σταματησεις 1.5 τονο επιταχυνομενο αυτοκινητο με οδηγο "αμφιβολων " ικανοτητων με μπετονια γεματα νερο (τα οποια παρεπιπτοντως δεν ηταν ΓΕΜΑΤΑ) .

Αρα λοιπον μιλαμε για τρισμεγιστη ευθυνη του διοργανωτη , και συνυπευθυνοτητα του θεατη ο οποιος βλεποντας οτι δεν προστατευεται με τιποτα πηγε και εκατσε εκει που εκατσε, νομιζοντας οτι απεναντι του εχει ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ .

Τουλαχιστον στο ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ πεταει και το ρημαδι τους και η ειδικη δεν ξεκιναει αν ολα δεν ειναι ΟΚ.

Διοργανώνεις αγώνες επίδειξης σε πλήρως ελεγχόμενο χώρο.

Είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ να αφήνεις να παραβρίσκονται θεατές σε επικίνδυνα σημεία της πίστας. Ακόμη και σε περίπτωση που παρά τις υποδείξεις αυτοί επιμένουν, τότε απλά ΣΤΑΜΑΤΑΣ την επίδειξη.

Και να πως ότι δεν υπάρχει γνώση του αντικειμένου ή ότι ήταν κάτι τόσο δύσκολο να προβλεφθεί? Ακόμη και τα 10χρονα πια έχουν δει σκηνές με αυτοκίνητα να φεύγουν πάνω σε θεατές που παρακολουθούν στο εξωτερικό της στροφής.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για τον διοργανωτή

:mad: :mad: :mad: :mad:

Αρχικά δημιουργήθηκε από relis

Τουλαχιστον στο ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ πεταει και το ρημαδι τους και η ειδικη δεν ξεκιναει αν ολα δεν ειναι ΟΚ.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πλακα μας κανεις τωρα?!............

Εγω δεν μπορω να ξερω ΤΙ και ΠΩΣ ειχε κανει ο διοργανωτης για την ασφαλεια...Δεν ειμαι ειδικος...
Ξερω ομως οτι εμεις οι ιδιοι ΔΕΝ ΠΡΟΦΥΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!!!Παντα αφηνουμε την τυχη μας στους αλλους...:yuck: Απο την στιγμη λοιπον που εμεις δεν σεβομαστε την ζωη μας,περιμενετε να την σεβαστει ο καθε τυχαιος:confused:

Ως πατερας ποτε δε θα εξεθετα τα παιδια μου σε τετοιο κινδυνο, τωρα για τον διοργανωτη τι να πω... δυστυχως η ευθυνη του ειναι τεραστια. Το οτι εκανε "συστασεις" δε μου λεει τπτ.
Εκφραζω τη θλιψη μου για το παιδακι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood
Ως πατερας ποτε δε θα εξεθετα τα παιδια μου σε τετοιο κινδυνο

Ας ξεκινησουμε απο αυτο και θα δειτε που ολα θα γινουν καλυτερα...:winka:
Γτ και στα στοπ αμα κοβαμε λιγακι εμεις που εχουμε προτεραιοτητα να ριξουμε μια ματια θα χαναμε 4 δευτερολεπτα απο τον χρονο μας και θα γλιτωναμε δεκαδες ζωες...Αλλα ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ,αφηνουμε την ζωη μας στο αν ο αλλος θα σταματησει ή οχι...:yuck:

Αλλα τετοιοι ειμαστε:beer: :beer: :beer:

Πάντως , σαν τον διάολο προχτές είχα αυτή την συζήτηση με Αλητάρχη, και μου είπε πως για να είναι όλοι καλυμένοι, στο πίσω μέρος του αποκόμματος - εισητηρίου (εάν υπήρχε στην συγκεκριμένη περίπτωση) αναγράφει πως ο θεατής φέρει πλήρη ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού του από έξοδο αγωνιζομένου.

Παιδιά όσες υποδείξεις και να γίνουν τις περισσότρες φορές φταίμε εμείς οι ίδιοι, μην περιμένουμε να μας πάρουν απ το χεράκι.., αν δεν γνωρίζουμε εμείς οι ίδιοι περί μέτρων ασφαλείας , γάματα...

Ωστόσο εγώ αν ήμουν στην θέση του διοργανωτή, δεν θα συνέχιζα αν δεν απομακρυνόταν ο κόσμος.

Διοργανωτές...
Ερασιτέχνες! Δολοφόνοι! :mad:

καταρχην το συγκεκριμενο μερος δεν ειναι καν πιστα αλλα μια τεραστια αλανα με ασφαλτο οπου παλια ηταν μαντρα αυτοκινητων.αν βαζωντας γυρω γυρω λαστιχα και πλαστικα διαχωριστικα νερου αυτο το πραγμα λεγετε πιστα ε τοτε τι να πω.και λεει οτι ο συγκεκριμενος αγωνας ειχε και αδεια απο την Ελπα.λαμογια διοργανωτες αυτους πρεπει να πανε μεσα!!!
κριμα το παιδακι ρε π@@@@ μου:( :( :(

Καταρχην Συλληπητηρια για το παιδακι που δεν εφταιγε τιποτα.
Οδηγικα και τα 3 αυτοκινητα ηταν λαθος σε γραμμες οποτε η εξοδος ηταν αναμενομενη Διοργανωτικα οοοολος ο κοσμος καθοταν πανω στην στροφη ολοι λαθος ισως ακομα και ο κριτης ..αν υπηρχε το εχω δει και αυτο.
Μιας και σημερα ημουν κριτης σε εναν τετοιο αγωνα και ειχαμε μια θεαματικη εξοδο που αυτοκινητο πηδηξε 5 σειρες λαστιχα σε υψος και διεσχισε την πιστα και καρφωθηκε πανω στην μαντρα μπορω να πω οτι μπορουν να συμβουν ολα...Οφειλουν οι κριτες να ενημερωνουν και να απομακρυνουν γιατι δυστυχως μετα το ατυχημα ολοι θα τρεχουν και δεν θα φτανουν.Πλην του οδηγου που ακομα και καγκουρας και κουλος κτλ να ειναι πληρωνει για να μπει σε εναν ελεχνομενο χωρο να κανει το χομπυ του ειναι ο μονος που δεν ευθυνεται καθολου.Σε ενα τετοιο σπορ και τουμπες και εξοδοι και τετ α κε και ολα υπαρχουν.Ετσι πρεπει πρωτα η οργανωση να εχει ολα τα μετρα ασφαλειας σωστα και ελενχομενα,οι κριτες ενημερωμενοι ,Οι θεατες να υπακοουν με ευλαβια οσα τους λενε και οχι οπως γινεται εδω που γραφουμε στα @μας οσους θελουν να μας προφυλαξουν.Γιατι στο κατω κατω αν δεν προφυλασης εσυ ο ιδιος τα παιδια και τον εαυτο σου και τα εκθετης σε κινδυνο που σου ειναι γνωστος αν εχεις στοιχειωδη νοημοσυνη δεν μπορει να το κανει αλλος.

Κριμα και παλι κριμα και θελουμε να εχουμε και μεγαλους αγωνες ...Απο οτι ξερω εκει ηταν και μεγαλα κεφαλια της Ελπα...Θελουμε Ακροπολις Θελουμε GP εμεις και αγωνα με χορτοκοπτικα να κανουμε ειμαστε επικυνδινοι.:sad: :evil:

Αν καθισουμε και σκεφτουμε τα ατυχηματα που γινονται γυρω μας, συνηθως βρισκουμε φταιξιμο και των δυο πλευρων.
Οποτε ας μην αφοριζουμε τη μια πλευρα.
Εφταιξε και ο διοργανωτης και ο θεατης.
Τα δικαστηρια θα βρουν την ακρη...

Εκτος δικαστηριων.....Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ.

Ολα τα αλλα εινα ιστοριες.

Πηγα ακροπολης και σκεφτομουνα να καθομαι στην ακρη, σκεφτομουνα να κατσω μακρια μηπως μου ερθει καμια πετρα (ηρθανε καμποσες). Αν εχεις παιδια μαζι σου δεν ισχυειτο ιδιο???

Πηγαμε παρεα 15 ατομα με 4 αυτοκ/τα. Ενας απο την παρεα, που τυχαιως ειχε και τα δυο παιδια μαζι του, αποφασισε να βγαλει φωτογραφια σε μια στροφη. Το αποτελεσμα ηταν να προκαλεσει ενα τε-τα-κε (ετσι το λενε?) και το αυτοκ. περασε μισο μετρο απο την πλατη του.

Φυσικα γελουσαμε ολοι νευρικα αλλα αν τον χτυπουσε θα μας κοβοταν...

Ελεος...γονεις ειναι αυτοι?

Κριμα το παιδακι....:sad:

Πίσω
Μπλουζα