• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Dr-z400sm H Wr250x

• Συντάκτης Συντάκτης eliot_mp
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
Οχι δεν καταλαβες...απολυτος κανενα προβλημα δεν ειχα!Σκαλισμα ενοω κυριος το καρμπυρατερ και τα παρελκομενα εξατμισεις και γενικα περιφερειακα...οχι μοτερ

δε σε καταλαβαινω αμα το παρεις καινουριο και δεν αλλαξεις τπτ δε χρειαζεται να πειραξεις καμπιρατερ αμα αλλαξεις εξατμιση κτλ θελει ριθμιση εννοειται

γιατι με το injection δε θελει ρυθμιση? αμα αλλαξεις εξατμιση δλδ :confused:

ισα ισα το καρπιρατερ το κανεις και μονος σου ενω το injection αντε να βαλεις χερι...

ενταξει θα τραβασ τσοκ το χειμωνα αλλα κλαιν τωρα... :beer:

Ξερεις ποσους ξερω που ενω αλλο τους αρεσε πηρανε καποιο αλλο για το λιγο γκαζι παραπανω και το σκυλομετανιονανε οταν εβλεπαν αυτο που γουσταραν στο δρομο να το οδηγαει αλλος?Ελαχιστοι ειναι που δεν κοιτανε την ομορφια αλλα μονο τις επιδοσεις...και εγω ετσι ημουν αλλα...:D

δλδ αμα σου δωσουν ενα μηχανακι πανερμορφο και να χαλαει καθε μερα δε σε πειραζει ε?

δε κοιτας ποτε μονο ενα πραγμα :nono:

κοιτας να τα εχει ολα καλα σαν συνολο

ενταξει το yamahα ειναι πιο φρεσκο αλλα αυτο δε λεει κατι τετοιου ειδους μηχανακια ειναι πολυ φτηνα να τα φτιαξεις αγοραζεις φτερο 20 ευρω μασκα 40 ευρω και κανα αλλο πλαστικο που σε χαλαει αλλα 30-40 ευρω στα 100-150 ευρω θα κολησουμε :confused:

το δρζ μπορεις να το κανεις να μοιαζει σαν 450 αγωνιστικο και αμα γουσταρεις πειραζεις και μοτερ και παει σα τρελο και ειναι και αξιοπιστο

το 250 ομως θα παραμεινει παπακι :D

Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh

Έχεις δει πολλά παπάκια με μοτέρ στις 10000 στροφές, σφυρηλάτο πιστόνι,βαλβίδες τιτανίου??
Έλεος ρε παιδιά...το μοντελάκι τα σπάει...απλά είναι 250 cc...όποιος θέλει παραπάνω κυβικά και δεν ξέρω εγώ τι άλλο πάει σε DRZ και τέλος....

:beer: :beer:

δλδ αμα σου δωσουν ενα μηχανακι πανερμορφο και να χαλαει καθε μερα δε σε πειραζει ε?

δε κοιτας ποτε μονο ενα πραγμα :nono:

κοιτας να τα εχει ολα καλα σαν συνολο

ενταξει το yamahα ειναι πιο φρεσκο αλλα αυτο δε λεει κατι τετοιου ειδους μηχανακια ειναι πολυ φτηνα να τα φτιαξεις αγοραζεις φτερο 20 ευρω μασκα 40 ευρω και κανα αλλο πλαστικο που σε χαλαει αλλα 30-40 ευρω στα 100-150 ευρω θα κολησουμε :confused:

το δρζ μπορεις να το κανεις να μοιαζει σαν 450 αγωνιστικο και αμα γουσταρεις πειραζεις και μοτερ και παει σα τρελο και ειναι και αξιοπιστο

Εεεε να σε ρωτησω?Γιατι κολλησες στο WR και στο DRZ?Δεν μιλησα για κανενα απο τα 2 στο θεμα αρεσκειας και ενοειτε πως δεν κοιτας μονο ομορφια οπως δεν κοιτας μονο για γκαζι οπως δεν κοιτας μονο για αξιοπιστια...Απλα απο τα 3 ο κυριοτερος συντελεστης ειναι η εξωτερικη εμφανιση....Λιγοι θα επαιρναν ενα κατασχημο τερατουργημα απο παλιοσιδερα να πανε για την βολτα η το καφεδακι τους και ας ηταν και 125cc με 300 αλογα!!!!!(ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ Η ΥΠΟΝΟΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!)
Και κατι τελευταιο....νομιζω πως αρκετα μαμησαμε το θεμα του φιλου....sorry κιολας :D

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
Έχεις δει πολλά παπάκια με μοτέρ στις 10000 στροφές, σφυρηλάτο πιστόνι,βαλβίδες τιτανίου??
Έλεος ρε παιδιά...το μοντελάκι τα σπάει...απλά είναι 250 cc...όποιος θέλει παραπάνω κυβικά και δεν ξέρω εγώ τι άλλο πάει σε DRZ και τέλος....

Οποιος θελει παραπανω κυβικα παει σε wr450r και rmz450(αν ΜΧ)...ΤΕΛΟΣ:sun:

Οποιος θελει παραπανω κυβικα παει σε wr450r και rmz450(αν ΜΧ)...ΤΕΛΟΣ:sun:

εκει εισαι αλλου φιλαρακι θελεις σερβις με τις ωρες :D

εδω λεμε για μηχανακι τις βολτας που τα συνδιαζει ολα +αξιοπιστια

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos

σαν 250 ειναι καλο δε λεω απλα δε γινεται να το συγκρινεις με 400 :beer:

Εεεε να σε ρωτησω?Γιατι κολλησες στο WR και στο DRZ?Δεν μιλησα για κανενα απο τα 2 στο θεμα αρεσκειας και ενοειτε πως δεν κοιτας μονο ομορφια οπως δεν κοιτας μονο για γκαζι οπως δεν κοιτας μονο για αξιοπιστια...Απλα απο τα 3 ο κυριοτερος συντελεστης ειναι η εξωτερικη εμφανιση....Λιγοι θα επαιρναν ενα κατασχημο τερατουργημα απο παλιοσιδερα να πανε για την βολτα η το καφεδακι τους και ας ηταν και 125cc με 300 αλογα!!!!!(ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ Η ΥΠΟΝΟΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!)
Και κατι τελευταιο....νομιζω πως αρκετα μαμησαμε το θεμα του φιλου....sorry κιολας :D

για αυτα τα 2 δε μιλαμε τοση ωρα :confused: :confused:

για αυτα τα 2 δε μιλαμε τοση ωρα :confused: :confused:
Οχι καποια στιγμη ειχαμε ξεφυγει.....μηπως εισαι τεμετερον?χχαχαχα εγω παντως ειμαι ποντιος!

Οχι καποια στιγμη ειχαμε ξεφυγει.....μηπως εισαι τεμετερον?χχαχαχα εγω παντως ειμαι ποντιος!

μια απο τα ιδια :rotflmao: :lol: :beer:

Ισα ισα...ενος ιταλου ειχα δει ενα ασπρο και το ειχε ΤΕΛΕΙΟ!

ναι μαματο εκεινο ειναι το e μετατροπη σε sm και 440 κιτ παει μαμιωντας :D

Ειρηνη ει μην αδελφια ! :beer: :beer: Ειδου το λευκο περιστερι της ειρηνης ...

2007_12_30_bikepics-1132149-800.jpg

Αρχικά δημιουργήθηκε από VIDAS
Ειρηνη ει μην αδελφια ! :beer: :beer: Ειδου το λευκο περιστερι της ειρηνης ...
Μπραβο αυτο ελεγα....ωραιο το εκανε η τασους (οπως θα ελεγαν στα χωρια :D ) αλλα ειναι DR ρε γαμωτο.....:a5: :a22: :a01: αστειευομαι!!!!Πολυ χρονο και χρημα φαινετε να εριξε το παλικαρι ΑΞΙΟΣ!!

Πίσω
Μπλουζα