BELZEBOYLIS
της γειτονιας σας
- Εντάχθηκαν
- 9 Νοεμβρίου 2005
- Πόντοι αντιδράσεων
- 27
- Πόντοι
- 28
Αυτά είναι !!!!!!!!!:beer::beer:
Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Άντε πάλι :moutza:
Ζηλεύεις τα νιάτα μου ρε:smokin:
(και ναι, πηδάω, σ'το είπα και χθες που με ρώτησες)![]()
βρε πείτε την αληθεια οτι γιναμε κ@Λ@ς admin-mods-users και αναγκάστηκε να βγάλει ο rantanplan την καραμπινα απο την μπαρα για να μας διωξει... ....
Δεν ήταν καραμπίνα αυτό...
βρε πείτε την αληθεια οτι γιναμε κ@Λ@ς admin-mods-users και αναγκάστηκε να βγάλει ο rantanplan την καραμπινα απο την μπαρα για να μας διωξει...
Αφού την κάνεις που την κάνεις την αποκάλυψη, πες τουλάχιστον πώς έγιναν ακριβώς τα πράγματα.....
Μα δεν είχες δηλώσει ότι θα πας?? Εμένα έτσι μου είπαν και με έπεισαν να πάω :smokin::a018:μα να μην ανοίξω τον υπολογιστή για λιγο έστω? :a35: Να είναι καλά τα "φιλαράκια" ΟΛΑ που με πήραν τηλ να έρθω.![]()
Να είναι καλά τα "φιλαράκια" ΟΛΑ που με πήραν τηλ να έρθω.![]()
προσωπικά μιλώντας, μάλλον ήταν η καλύτερη μπυροσυνάντηση στην οποία έχω παρευρεθεί
χάρηκα που είδα γνώριμες φάτσες, και που γνώρισα νέες
:beer:
:a018:μα να μην ανοίξω τον υπολογιστή για λιγο έστω? :a35:
Να είναι καλά τα "φιλαράκια" ΟΛΑ που με πήραν τηλ να έρθω.![]()
Και να πω ότι δεν σε σκέφτηκα ο μάλαξ.. μάλιστα ανέφερα κάνα δυο τρεις φορές ότι μένεις εκεί κοντά, με περικεφαλαία είμαι λέμε..
Δεν πειράζει ρε Κρις, θα το ξανακανουμε σύντομα και θα σε πάρω να ανοίξεις και το pc να το δεις
:beer:
κωλοπαιδα, στο τσακ δε σας τιμησα με την παρουσια μου ψες..
ας ὄψονται ανωθεν λογοι κ ο μπουρδας ο συντεκνος που το τηλεφωνο το εχει για διακοσμηση
τι λετε για την επομενη Δευτερα;
Αν τα ξυνεις παρε το μπ00ρδελο σου και ελα απο δω :smokin:
Ποτέ δεν τα ξυνει μια νοικοκυρά σαν και του λογου μου, πα'να ριξω μια ματια στις φακες μη γινουν νιανια :rotflmao:
Μεχρι τι ωρα το κρατησατε????
Παρακαλώ να βάζετε κι αντικείμενο στις προτάσεις σας ή να χρησιμοποιείτε εκφράσεις που δεν γίνεται να αλλοιωθούν απο τα ρεμάλια αυτά.
Ευχαριστώ.