• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Citycom 300i Βρες το πρόβλημα.

Εντάχθηκαν
24 Φεβρουαρίου 2023
Πόντοι αντιδράσεων
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους . Θα σας περιγράψω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το μιχανακι μου που έχω έρθει σε αδιέξοδο και αναρωτιέμαι τι στο π... έχει.
Citycom 300i του 13 μοντέλο . 100k χιλιόμετρα ντελιβερη του έχω πιεί το αίμα αλλά με τα σερβίς του και ότι μπορώ κάνω .
Μια περίεργη μέρα δεν έπαιρνε μπροστά το πρωί. Ζοριζοταν μετά από 3 προσπάθειες.
Την επόμενη ήθελε 4 φορές και κάθε μέρα 5 και βάλε.
Άλλαξα μπαταρία και τίποτα.
Έπαιρνε μπροστά με μεγαλύτερη μπαταρία ( αυτοκινήτου) .
Μέχρι που μετά από 2 βδομάδες ήθελε μόνιμος άλλη μπαταρία για να πάρει μπροστά.
Το πήγα συνεργείο και έγινε αλλαγή φλανζας και μίζας.
Πήρε μπροστά κατευθιαν αλλά μετά από 7 μέρες έμενε στο δρόμο.
Ξανά συνεργείο και αυτήν την φορά αλλαγή τρομπας βενζίνης.
Το πήγα σπίτι και την επόμενη μέρα πάω να το βάλω μπροστά και ήθελε 5 φορές για να πάρει μπροστά.
Άι στο διάολο είπα τι στο δ... γίνετε.
Η με δουλεύει ο μάστορας κυριολεκτικά , η η φλάντζα δεν πέτυχε δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ.
Θα μου πείτε πετά το το ξέρω αλλά δυστυχώς η φτώχεια κάνει την δουλειά του και δεν μπορω.
Εάν κάποιος είναι η είχε τέτοιο πρόβλημα και μπορεί να βοηθήσει θα ήταν μεγάλη βοήθεια.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ζητώ συγνώμη για το μεγάλη πρώτη μου διμοσιευση.

Απο οσο περιγραφεις το προβλημα ,μοιαζει να ειναι στα ηλεκτρικα .
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αλλαξατε τρομπα .
Στα ηλεκτρικα επικεντρωσου

απο ηλεκτρικα μετραει τον ανορθωτη να δεις εαν φορτωνει σωστα η οχι , μετα μετραει και ''το ρευμα που βγαζει η γεννητρια ''

απο μηχανικα , αφου αλλαξες ''πομπα βενζινης '' , μετραει (ο μηχανικος ) πιεση πομπας βενζινης , τσεκ φιλτρο βενζινης , συμπιεση στον ''κυλινδρο η κιλυνδρους '' , πιεση λαδιου στη αντλια λαδιου του μοτερ , ελεγχο καδενας -τεντωτηρα καδενας και ελεγχο βαλβιδων για ρυθμιση

Αυτα ειναι τα ''ευκολα '' και και μετα ......βλεπουμε

Άλλαξε την μίζα
Από group στο fb για sym που έλυσαν κ άλλαξαν το σύμπαν σε αυτό το μηχανάκι, για το ίδιο πρόβλημα, έβαλαν μια καινούργια μίζα κ ηρέμησαν

Είπε του άλλαξαν μίζα.

Και εγώ συμφωνώ με τους από πάνω, πηνια η ανόρθωτης που είναι στο κύκλωμα τροφοδοσίας ρεύματος

Εν το μεταξυ αυτος δεν παιζει μαλλον να ξαναμπει .
...Ποια φλατζα μπορει να λεει ?
Τι του αλλαξανε ?

Πίσω
Μπλουζα