Για αρχή μπορείς να κάνεις οτι εχω κανει και εγω, με μικρο κοστος,
ζιγκλερ 112-114, αν θυμαμε καλα, αφερεση του φιλτρου αερα γιατι εχει μικρο φιλτροκουτι, εξατμιση after market.
Για τα περετερω δε ξερω αν αξιζει να τα ριξεις τα φραγκα... το εχω σκεφτει και εγω πολλες φορες..
Ενα παλικαρι παντως ειχε κανει τα εξεις και ειχε παει το μηχανακι στα 84 αλογα. (υποψιν το μηχανακι το στησιμο κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ , μπορει να διαχειριστει ανετα 100 αλογα , το μονο θεμα ειναι αν αξιζει το κοστος...)
Με τα πολα, αυξηση συμπιεσης στη κεφαλη απο 10.5 που ειναι στο 11.2 , βγαλσιμο απο τους λεμους των σιγαστηρων πως λεγοντε (σορρυ ειμαι λιγο κοματια σημερα..) εξατμιση, φιλτρο αερα, γραναζωμα 14-42 (εγω αν θα το αλαξω θα το κανω 15-45 που ειναι το ιδιο αλλα ερχεται πιο ωρεα) εκεντροφοροι cbr 600f3 1997 (αυτο του μοτερ φοραμε... )
Τεσπα, πολη δουλεια κτλ κτλ, απλα το θεμα ειναι οτι και εγω εχω 55.000 χλμ στο κοντερ, και δε ξερω αν μπορω να το δωσω το μηχανακι για να παρω το 1000. Αν δω οτι δε τραβιεται θα το παντρεφτω και θα το φτιαξω
Η ροικη καυση τι ειναι?
Η ηλεκτρονικη τoυ cbr 600f3 1997 δεν εμπενε μου ειπε λογω abs, θα του εδινε +500-800 στροφες μου ειπε.
Τωρα δε ξερω και πολλα, απο αυτα τα αφηνω στους ηδημονες του forum.
Η γνωμη μου ειναι πως τα λεφτα που θα χαλασεις για το tuning, + τις εικαστικες παρεμβασεις, ειναι πολα..
πχ: ενα νεο τιμονι, γριπακια, αντιβαρα, καθρεφτες του 1000 η του νεου 600, βαψιμο στο μαυρο πλαστικο της μασκας, και του πισω μαυρου πλαστικου για να διξει το μηχανακι, καρινα, πισω φτερο, .. και βγαλσιμο τον μαμα αυτοκολητων για αντικατασταση με αυτοκολητα honda πιο μοντερνα... ωραια ιδεα ειναι, αλλα ειναι πολλα τα λεφτα αρη..