• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Cbf 125 2022

• Συντάκτης Συντάκτης Anritsu
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
2021 μοντέλο με το esp

Καλησπέρα φίλε μου, εγώ έχω το cb125f του 2024 κουτάτο, τώρα τελειώνω το στρώσιμο, έχω κάνει 750 χιλιόμετρα μέχρι τώρα. Δεν ξέρω αν κατάφερες να το λύσεις το ζήτημα με τους κραδασμούς, αν θες κάνε ένα update. Εγώ στο δικό μου μέχρι τα 500 χιλιόμετρα περίπου όποτε το άνοιγα πάνω από 60 χιλιόμετρα παρατηρούσα ακριβώς τους ίδιους κραδασμούς που περιγράφεις από το μοτέρ. Μετά τα πρώτα 500 χιλιόμετρα οι κραδασμοί μειώθηκαν αρκετά. Τώρα στα τελευταία ανοίγματα που έκανα από τα 60 μέχρι τα 75 έχει κάποιους κραδασμούς, αλλά από τα 80 μέχρι τα 95 που το πήγα οι κραδασμοί εξαφανίζονται. Θεωρώ πως μόλις ανοίξει το μοτέρ τελείως θα πάψουν και οι κραδασμοί τελείως; ή μπορεί και όχι πάμε παρακάτω. Αν θέλουν κι άλλοι κάτοχοι του μοντέλου να μας πουν εντυπώσεις. Πάντως απ' όσο ξέρω τα μοντέλα του 21 σε σύγκριση με του 24 φτιάχνονται σε διαφορετικό εργοστάσιο. Εγώ με τον αριθμό πλαισίου το δικό μου που το έψαξα λέει φτιάχνεται στην Ιταλία, ενώ νομίζω κάποια άλλα φτιάχνονται στη Μαλαισία, χωρίς αυτό απαραίτητα να σημαίνει κάτι, καθώς νομίζω το ίδιο μοτέρ φοράνε όλα.

Πίσω
Μπλουζα