• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

CB500 για νέο οδηγό

Ε,έχω ακούσει να το λένε αρκετοί και στο ιντερνετ και προσωπικά ,για τα πιο παλιά F μιλάω,βαρετά,άχρωμα και χωρίς προσωπικότητα :confused:

Εδω υπάρχουν άνθρωποι που λένε για επίπεδη Γη, ψεκασμούς, ανεμογεννήτριες που φέρνουν καρκίνο, εμβόλια που φέρνουν ...οτι φέρνουν, άτομα που βγάζουν τους καταλύτες και το λένε για εξυπνάδα, φηφοφόροι που θα ΞΑΝΑψηφίσουν πολλαπλά αποδεδειγμένους γελλοίους τύπου Καμμένος κ.ο.κ..

Τώρα διάβασα, ότι μια ομάδα γιατρών κατά της κεφαλαλγίας (=πονοκέφαλος) έκανε έρευνα 10.000 ανθρώπων, ένα ποσοστό 60% απάντησε ότι θεωρεί ότι περνάει με ξεμάτιασμα.

Το CBR600F βαρετό, πφφφφ, σιγά, πταίσμα του πταίσματος, εδώ έχει καεί το δάσος και εγώ ρωτάω τι λουλούδι να βάλω σε μια άκρη....

Συμβουλή προς κάθε ενδιαφερόμενο: Όταν ο ''γνώστης'' αρχίζει και λέει τέτοια, μήπως να αναρωτηθείτε λίγο τι σοι ''γνώστη'' συμβουλεύεστε;

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ανέβω Αθήνα και να κάνω ένα tour σε όλες τις αντιπροσωπείες. Είμαι από Ρόδο και σε όσους εμπόρους και αν έχω πάει δεν έχουν ούτε ένα μοντέλο καινούργιο για δείγμα.. Μόνο μεταχειρισμένα του 2006-2010
Συμφωνώ μαζί σου για την εμπορική επιτυχία.. Το έχω παρατηρήσει και εγώ. Δεν έχω πάρει άποψη από κανέναν κάτοχο z650 και διαβάζω σε μερικά review ότι ο κινητήρας του έχει περισσότερους τριγμούς από όλα τα υπόλοιπα μεταξύ 4000-6000 rpm και αυτό με κολλάει λίγο. Επίσης κάτι που παρατήρησα και με ξενέρωσε στο ΜΤ... Το ντεπόζιτο είναι ντυμένο με πλαστικό. Είπα να ξεφύγω από την πλαστικίλα του σκούτερ μου και μόλις είδα αυτό με έκανε έξω φρενών :cry:

Σε βλέπω για ΜΤ!
Ούτε το Motomike δεν το έχει;;Δεν μπορεί να μην το έχει ούτε ένας Ροδίτης να το καβαλήσεις έστω στατικά να δεις αν σου αρέσει!
Δες και εδώ .

Σε βλέπω για ΜΤ!
Ούτε το Motomike δεν το έχει;;Δεν μπορεί να μην το έχει ούτε ένας Ροδίτης να το καβαλήσεις έστω στατικά να δεις αν σου αρέσει!
Δες και εδώ .

Εννοείτε ότι έχω πάει στον Motomike. Δεν είχε κανένα. Και εγώ για ΜΤ με κόβω. Άσχετα ότι μου αρέσει πιο πολύ το άλλο. :lol:

Εννοείτε ότι έχω πάει στον Motomike. Δεν είχε κανένα. Και εγώ για ΜΤ με κόβω. Άσχετα ότι μου αρέσει πιο πολύ το άλλο. :lol:

Χαχα!Το ΜΤάκι όντως είναι πιο safe επιλογή.
Νομίζω πως δεν τη γλιτώνεις τη βόλτα στην πρωτεύουσα!Φρόντισε όμως λίγες μέρες πιο πριν να έχεις μιλήσει τηλεφωνικά με κάποιον έμπορο ώστε να σου έχει διαθέσιμη μια μοτοσυκλέτα για test ride...θα μπορούσες να ζητήσεις και το z650, ίσως να το δίνουν και αυτό...αφού θα κάνεις τόσο κόπο και με δεδομένο ότι σκέφτεσαι να το κρατήσεις χρόνια, καλό είναι να ξέρεις τι παίρνεις :)
Στην ίδια κατηγορία υπάρχει και αυτό .

Χαχα!Το ΜΤάκι όντως είναι πιο safe επιλογή.
Νομίζω πως δεν τη γλιτώνεις τη βόλτα στην πρωτεύουσα!Φρόντισε όμως λίγες μέρες πιο πριν να έχεις μιλήσει τηλεφωνικά με κάποιον έμπορο ώστε να σου έχει διαθέσιμη μια μοτοσυκλέτα για test ride...θα μπορούσες να ζητήσεις και το z650, ίσως να το δίνουν και αυτό...αφού θα κάνεις τόσο κόπο και με δεδομένο ότι σκέφτεσαι να το κρατήσεις χρόνια, καλό είναι να ξέρεις τι παίρνεις :)
Στην ίδια κατηγορία υπάρχει και αυτό .

Το SV ήταν και αυτό μέσα στις επιλογές αλλά δεδομένου την ηλικία μου (26) μου φαινεται το πιο κλασικό από όλα οπότε το απέκλησα κάπως. Θα πάω να τα δω όλα με ραντεβού εννοείτε.

SV650
MT-07
Z650
CB500F-CB650F

Τελικά ο apostolisk τί επιλογή έκανε?

Πίσω
Μπλουζα