• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

CB 600F Hornet '07-'13 Καθαριότητα και Επισκευή Αντλίας Βενζίνης

Ετοιμο το κορίτσι.

Και η τρόμπα???
Δουλεύει πιο δυνατά απο ποτέ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά.

Μακάρι να την πρόλαβες.
Ζόρισέ τη λίγο τώρα (υψηλές σ.α.λ. για κάμποση ώρα) για να σιγουρευτείς.

Μπράβο.

Όλα καλά μέχρι τώρα.
Όλα δουλεύουν ρολόι.
Έχω την εντύπωση όμως ότι κάποια στιγμή θα χρειαστώ αντλία. Λίγο ότι ζορίστηκε αρκετά, λίγο ότι λείπει το ποτιράκι ,θα σταματήσει.
Επειδή είναι το μοναδικό όχημα που έχω και χρησιμοποιώ για τις μετακινήσεις μου πρέπει να έχω την αντλία στανντμπάι.
Προτιμώ να πάω σε άφτερ μάρκετ παρά σε μεταχειρισμένη.

Η λύσεις που έχω αυτή τη στιγμή είναι από car.gr kai ebay.
1. από Ταϊβάν στα 59Ευρο + 7 τα μεταφορικά με ίδια χαρακτηριστικά.
2.Βελτιωμένη από με πλαστικό κέλυφος, ανθρακωνήμάτινα πτερίγια και μεγαλύτερη πίεση(έτσι μου είπε στο τηλέφωνο) στα 115ευρο
https://www.car.gr/parts/view/10460229-engines-parts-pumps-pumps
3.Ακριβώς ίδια αντλία από ebay στα 50ευρο
https://www.ebay.com/itm/KEMSO-Intank-Fuel-Pump-for-Cagiva-Raptor-1000-2000-2006/253370813325?epid=11006085306&hash=item3afe13cb8d:g:cmsAAOSwbHZaWJ52&vxp=mtr

Και εδώ μία γενικότερη αναζήτηση στο ebay με διάφορες αντλίες και με 25ευρο από κίνα.

Τι γνώμη έχετε και γιατι?

Όλα καλά μέχρι τώρα.
Όλα δουλεύουν ρολόι.
Έχω την εντύπωση όμως ότι κάποια στιγμή θα χρειαστώ αντλία. Λίγο ότι ζορίστηκε αρκετά, λίγο ότι λείπει το ποτιράκι ,θα σταματήσει.
Επειδή είναι το μοναδικό όχημα που έχω και χρησιμοποιώ για τις μετακινήσεις μου πρέπει να έχω την αντλία στανντμπάι.
Προτιμώ να πάω σε άφτερ μάρκετ παρά σε μεταχειρισμένη.

Η λύσεις που έχω αυτή τη στιγμή είναι από car.gr kai ebay.

.Βελτιωμένη από με πλαστικό κέλυφος, ανθρακωνήμάτινα πτερίγια και μεγαλύτερη πίεση(έτσι μου είπε στο τηλέφωνο) στα 115ευρο

Μεγαλυτερη παροχή εννοούσε, η πίεση παραμένει σταθερή απο τον ρυθμιστή πίεσης,απο εξωτερικό να υπολογίζεις τελωνείο, εγω θα επέλεγα απο το car και θα την αντικαθιστούσα αμεσα με την παλιά, γιατί να μπείς σε περιπέτειες και να σε αφήσει στον δρόμο?

Δεν εχει αδικο. Οταν ερθει θα τη βαλω.
Αλλα απο ebay εχω φτιαξει ενα ολοκληρο wrf και δεν εχω πληρωσει ποτε τελωνειο.

Έχει κάποιος κάποια γνώμη να μου πει περί αντλίας ή να μου προτείνει κάτι άλλο?

Δεν έχω να σου προτείνω κάτι άλλο, συγκεκριμένο.

Από τις τρεις που βρήκες (ποστ #23), θα προτιμούσα την Νο3. Το γεγονός ότι είναι Ιαπωνικής κατασκευής αποτελεί μία ελάχιστη διασφάλιση ποιότητας, ενώ ο χρόνος αναμονής δεν έχει σημασία, αφού έχεις λειτουργικό μηχανάκι. Και είναι και φθηνότερη. Βέβαια σε καμία δεν βλέπω να περιλαμβάνεται το ποτηράκι που σου λείπει.

Τις πολύ φθηνές εκ Κίνας θα τις απέφευγα.

Θα είμαι ενταξει αν έχει περισσοτερη πίεση ή έστω μεγαλήτερη παροχή;

Εκτός απο μέταλο τι άλλο υλικό θα μπορουσα να χτησιμοποιήσω για να φτιάξω το ποτιράκι μιας και δεν υπάρχει στο εξωτερικό;
Κάτι άλλο που μου ήρθε στο μυαλό είναι πολυεστέρας.

Θα είμαι ενταξει αν έχει περισσοτερη πίεση ή έστω μεγαλήτερη παροχή;

Εκτός απο μέταλο τι άλλο υλικό θα μπορουσα να χτησιμοποιήσω για να φτιάξω το ποτιράκι μιας και δεν υπάρχει στο εξωτερικό;
Κάτι άλλο που μου ήρθε στο μυαλό είναι πολυεστέρας.
Η εργοστασιακή πίεση που σου δίνει ο ρυθμιστής είναι αυτή που χρειάζεσαι, αν την αυξήσεις κάνεις ποιο πλούσιο το μιγμα σε όλο το φάσμα στροφών, κάτι που δέν θέλεις μια και θα έχεις αυξημένη κατανάλωση χωρίς όφελος ισχύος απαραίτητα μια και δεν έχεις setup για αυτο.
Ποτηράκι αν δεν βρείς κατι να το στηρίξεις σωστα και να μην διαλυθεί στο ρεζερβουάρ καλύτερα να μην βαλεις, εκτος αν βρεις το ίδιο.
Σκέψου και την λύση να πάρεις κομπλέ όλο το συστημα της αντλιας μεταχειρισμένο με το ποτηράκι, στο car εχει με 150 ευρω.

Η αγορά μεταχειρισμένου έχει αποκλειστεί 100%.
Με 150ευρό παίρνω 3 αντλίες και τις έχω καβάτζα.
Σε καμία περίπτωση δε θα πέσω στη λούπα του μεταχειρισμένου μόνο και μόνο για ένα ποτιράκι και για μία αντλία που μπορεί να χαλάσει την επόμενη μέρα.
Το ποτιράκι έχει σημεία στήριξη πάνω στη βάση της αντλίας. Τις διαστάσεις που χρειάζομαι τις έχω.
Στην αναζήτηση υλικού είμαι.

Ρώτησα σε συνεργείο και μου είπαν ότι αν η αντλία είναι με μεγαλύτερη πίεση ή μεγαλύτερη παροχή ή και τα δύο μαζί απλά θα λειτουργεί περισσότερο το σύστημα bypass(επιστρεφόμενα καύσιμα στο ντεπόζιτο). Και σίγουρα παρέχει την προοπτική βελτίωσης αργότερα. Λέω κάτι λάθος?

Λίγο πριν κάνω παραγγελία ξαναρωτάω......

Λέω κάτι λάθος?

για τελωνειο παντος εγω εφερα απο αμερικη ανταλλακτικα για τις μπουκαλες απο ebay 56 ευρο σιν 55 μεταφωρικα και δεν πληρωσα τελωνειο, παρα μονο 3 ευρο τα εξοδα του τελωνειακου ελεγχου.

για τελωνειο παντος εγω εφερα απο αμερικη ανταλλακτικα για τις μπουκαλες απο ebay 56 ευρο σιν 55 μεταφωρικα και δεν πληρωσα τελωνειο, παρα μονο 3 ευρο τα εξοδα του τελωνειακου ελεγχου.

Από όσο ξέρω δεν περνάει τελωνείο ότι βρήσκετε στην ευρώπη.
Περιμένω την παραπάνω Kemso που είναι από αγγλία και θα σου πω μόλις έρθει περι τελωνείου και περί ποιότητας.

Αρκετά σημαντικό να ξέρουμε είναι ότι αν ψάχνουμε αντλίας Βενζίνης σε μαγαζιά με ανταλλακτικά ή στο εξωτερικό ο τύπος της αντλίας που έχει το Hornet είναι UCT-30.Αυτό η Honda δεν το λέει.
Και θα είναι ακριβώς ίδια απλά λίγη προσοχή στη ροή και την πίεση της αντλίας αν και δε διαφέρουν πολύ μεταξύ τους.

Ήρθε η αντλία που περίμενα χωρίς καθυστερήσεις, προβλήματα και τελωνεία.
Δείχνει αρκετά ποιοτική. Είναι πιο ελαφριά αλλά πιο στιβαρή από αυτή που είχε. Και μόλις στα 35 Ευρώ.
Καλά πακεταρισμένη και με FULL EXTRA ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ.

WP_20180516_18_42_40_Pro.jpg

WP_20180516_18_43_01_Pro 1.jpg

WP_20180516_18_44_58_Pro.jpg

Ήρθε η αντλία που περίμενα χωρίς καθυστερήσεις, προβλήματα και τελωνεία.
Δείχνει αρκετά ποιοτική. Είναι πιο ελαφριά αλλά πιο στιβαρή από αυτή που είχε. Και μόλις στα 35 Ευρώ.
Καλά πακεταρισμένη και με FULL EXTRA ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ.

Προβολή συνημμένου 395686

Προβολή συνημμένου 395687

Προβολή συνημμένου 395688

Το μηχανάκι δουλεύει καλύτερα από πριν. Χωρίς κοψίματα και άμεση ανταπόκριση στο γκάζι.

μπράβο ωραία εξέλιξη!

Το μηχανάκι δουλεύει καλύτερα από πριν. Χωρίς κοψίματα και άμεση ανταπόκριση στο γκάζι.

αντε ρε φιλε να σου φυγει ο βραχνας καλοκαιριατικα,μπραβω, παντος το παλευες και δεν το παρατισες.

Μετά από μια δοκιμή ακόμα σήμερα μιλάμε για άλλο μηχανάκι. Με πρώτη δευτέρα μετά τις 8000 στροφές αν ανοίξω τέρμα γκάζι το μηχανάκι διπλώνει. Νοιώθω σαν πιτσιρικάς που έβαλε φιλτροχωάνη και νομίζει ότι πήρε 10 άλογα το παπί.

Προβολή συνημμένου 393965

Τώρα έχω μερικά ερωτήματα.

Αντιπρόσωπος της Honda μου λέει ότι πάει όλο μαζί σετ με τη βάση της στα 665(παραλίγο το νούμερο του σατανά) ευρόπουλα.
Κάνει να καθαρίσω την τρόμπα και το φίλτρο με σπρευ καρμπιρατερ?
Που θα βρω να αγοράσω μόνο το φίλτο ή μόνο την αντλία?
Το λαστιχάκι ανάμεσα στην τρόμπα και το τεπόζιτο πρέπει να αλλαχτεί οπωσδήποτε?
Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω?

Θα εμφανιστούν και άλλα ερωτήματα στη πορεία της κουβέντας

Ρίξε μια ματιά και στο ebay.

Είχα θέμα με την αντλία στο Hayabusa (τιμή στην Ελλάδα 690 νομίζω)
και βρήκα μεταχειρισμένη σε εξαιρετική κατάσταση, μόλις 140 ευρώ.
Την έφερα με express courier, και ήταν στην Αθήνα σε δύο μέρες.

Υ.Γ στο car.gr οι μεταχειρισμένες έπαιζαν περίπου στα 250 ευρώ.

Πίσω
Μπλουζα