Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Όλα καλά μέχρι τώρα.
Όλα δουλεύουν ρολόι.
Έχω την εντύπωση όμως ότι κάποια στιγμή θα χρειαστώ αντλία. Λίγο ότι ζορίστηκε αρκετά, λίγο ότι λείπει το ποτιράκι ,θα σταματήσει.
Επειδή είναι το μοναδικό όχημα που έχω και χρησιμοποιώ για τις μετακινήσεις μου πρέπει να έχω την αντλία στανντμπάι.
Προτιμώ να πάω σε άφτερ μάρκετ παρά σε μεταχειρισμένη.
Η λύσεις που έχω αυτή τη στιγμή είναι από car.gr kai ebay.
.Βελτιωμένη από με πλαστικό κέλυφος, ανθρακωνήμάτινα πτερίγια και μεγαλύτερη πίεση(έτσι μου είπε στο τηλέφωνο) στα 115ευρο
Η εργοστασιακή πίεση που σου δίνει ο ρυθμιστής είναι αυτή που χρειάζεσαι, αν την αυξήσεις κάνεις ποιο πλούσιο το μιγμα σε όλο το φάσμα στροφών, κάτι που δέν θέλεις μια και θα έχεις αυξημένη κατανάλωση χωρίς όφελος ισχύος απαραίτητα μια και δεν έχεις setup για αυτο.Θα είμαι ενταξει αν έχει περισσοτερη πίεση ή έστω μεγαλήτερη παροχή;
Εκτός απο μέταλο τι άλλο υλικό θα μπορουσα να χτησιμοποιήσω για να φτιάξω το ποτιράκι μιας και δεν υπάρχει στο εξωτερικό;
Κάτι άλλο που μου ήρθε στο μυαλό είναι πολυεστέρας.
για τελωνειο παντος εγω εφερα απο αμερικη ανταλλακτικα για τις μπουκαλες απο ebay 56 ευρο σιν 55 μεταφωρικα και δεν πληρωσα τελωνειο, παρα μονο 3 ευρο τα εξοδα του τελωνειακου ελεγχου.
Ήρθε η αντλία που περίμενα χωρίς καθυστερήσεις, προβλήματα και τελωνεία.
Δείχνει αρκετά ποιοτική. Είναι πιο ελαφριά αλλά πιο στιβαρή από αυτή που είχε. Και μόλις στα 35 Ευρώ.
Καλά πακεταρισμένη και με FULL EXTRA ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ.
Προβολή συνημμένου 395686
Προβολή συνημμένου 395687
Προβολή συνημμένου 395688
Το μηχανάκι δουλεύει καλύτερα από πριν. Χωρίς κοψίματα και άμεση ανταπόκριση στο γκάζι.
Προβολή συνημμένου 393965
Τώρα έχω μερικά ερωτήματα.
Αντιπρόσωπος της Honda μου λέει ότι πάει όλο μαζί σετ με τη βάση της στα 665(παραλίγο το νούμερο του σατανά) ευρόπουλα.
Κάνει να καθαρίσω την τρόμπα και το φίλτρο με σπρευ καρμπιρατερ?
Που θα βρω να αγοράσω μόνο το φίλτο ή μόνο την αντλία?
Το λαστιχάκι ανάμεσα στην τρόμπα και το τεπόζιτο πρέπει να αλλαχτεί οπωσδήποτε?
Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω?
Θα εμφανιστούν και άλλα ερωτήματα στη πορεία της κουβέντας