• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

carbon ζάντες BST

οι ζαντες ειναι απιστευτες!!

εχω παθει πλακα!!

zman : Έχω παρατηρήσει σε παρατατεμένες ότι έχω chatering στον πίσω τροχό, και προφανώς κάτι θέλει αλλαγή πίσω. Από ανάρτηση, έχω πίσω ohlins και πηρούνια ohlins. Θα με βοηθούσες πολύ με τις ρυθμίσεις.

srx6 : φίλε για την απώλεια αέρα το έχω διαβάσει και εγώ. Αυτό που ανέφερα ότι δεν έχουν χάσει αέρα είναι γιατί προς μεγάλη μου έκπληξη, δεν έχουν χάσει και έχω χαρεί. Νο hard feelings mate

Οκ, στειλε μου τα στοιχεια της μηχανης και του αμορτισερ με πμ και θα επικοινωνησω τη δευτερα για να μου πουν τι δεδομενα εχουν. Ειναι θεμα συντονισμου των διαφορων υλικων των εξαρτηματων της αναρτησης και του τροχου/ελαστικου, το εχουν δουλεψει και λυνεται με ρυθμισεις. Αυτα ειναι συνηθως πολυ ψιλα γραμματα για τους περισσοτερους αλλα απο το φτιαξιμο που εχεις κανει στο μηχανακι φαινεται οτι ξερεις τι ψαχνεις. Μακαρι να ειχαμε και μερικες πιστες ακομα να εμπαινε πιο πολυς κοσμος στο τριπ γιατι απο μηχανικους και πελατες αλογαταρηδες εχουμε πηξει, γαμω τα αλογα μου, οι χιλιαριδες συνηθως ολο με την ιπποδυναμη ασχολουνται και μετα αναρωτιουνται γιατι τους περνανε τα 600 η κανενα δικυλινδρο...
Μην ανησυχεις ομως, σε Ohlins BST ISR εχουμε υποστηριξη κατευθειαν απο την πιστα και τα εργοστασια.

Καλησπερα,

alexk σου εχω στειλει ενα πμ (δεν ξερω αν πεταει καποια ειδοποιηση κτλ οταν εχεις πμ, οποτε σου πιανω λιγο χωρο στο thread.. :D :D )

γεια σου alexk επειδη δεν προλαβαινω να το διαβασω ολη την συζητηση πες μου σε παρακαλω απο που τις πηρες,πως της παραγγειλες και ποσο σου βγηκε η ολη δουλεια.θελω να τις βαλω στο r εξακι μου.ευχαριστω

Πανεμορφες!!!!!!!!!!!:beer:
ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:a18: :a18: :a18:

Αλεξ, αδειασε το γραμματοκιβωτιο σου!

Ρε παιδιά αυτό το R1 ετών 2004 έως 2006 έχει πολύ διαχρονικό σχέδιο.

Και με διάφορα περιφεριακά γίνεται πραγματικά πολύ τούμπανο.....ίσως και ελάχιστα καλύτερο από το 2007...ίσως.....

ουγκ??????

Καλα, με ολινς μπρος πισω, bst, braking, δεν ξερω 'γω τι αλλο, ισως να γινεται καλυτερο απο '07?

Υποθετω οτι το λες για πλακα, right ?

:beer: :beer:

Καμμία φώτο για να γουστάρουμε :winka:

002.jpg

Δεν πάει βήμα το εργαλείο

005.jpg

Ωχ !
πως έγινε αυτό?

004.jpg

AAAAAAAAA

NARAAAAAAAAAMOY TO R1...ANTE NA MEGALWSEI TO R6 MOY NA GINEI R1....

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Ένα μήνα + φορεμένες, δεν έχουν χάσει καθόλου αέρα.

Ο φίλος sapila racing γιατί δεν έχει απαντήσει ακόμη?

Και να μην χάσουν ποτέ!
Tωρα το είδα :wacko:
Ειναι πανέμορφες, να προσέχεις πολύ στις αλλάγες ελαστικών! :wave2:
Μην τυχόν τις πίασει κανεις ασχετος στα χερια του, αν και δεν φαντάζομαι να τις αφήσεις απ τα μάτια σου.

Φαίνεται οτι παρεξηγήθηκα πάλι, αλλά δεν πειράζει. :beer:

Πλέον περνάνε και TUV εχω μάθει, εχουν αλλάξει τα πράγματα.

@ stako
Είσαι νινί ακόμα :lol:

Πίσω
Μπλουζα